Nieuws

Resultaat 81 - 90 (van 94)

 • Creatief work-out programma vanaf 1 mei Bekijk details

  28 april 2021

  Kom uit je creatieve winterslaap! Vanaf 1 mei begint Huis73 met het gratis Creatieve Work-Out programma waar je aan de slag gaat met fotografie, muziek, kleding, yoga en nog veel meer.

 • Lize Spit en Peter Terrin te gast in Zin op Zondag Bekijk details

  26 april 2021

  Zin op Zondag gaat op de Vlaamse tour. Op 16 mei zijn Lize Spit en Peter Terrin te gast bij Marja Käss. Na de succesvolle all-livestream editie van afgelopen maand is ook deze Zin op Zondag weer thuis via de livestream te volgen.

 • Jeugd Dorpsdichter Vught is gekozen Bekijk details

  8 april 2021

  Samen. Dat is het thema waaraan Bibliotheek Vught samen met het Lambertuspodium en het Maurick College de titel Jeugd Dorpsdichter heeft verbonden. Woensdagmiddag 7 april is de titel Jeugd Dorpsdichter van Vught toegekend aan een meidenduo: Rosalie Beijerink en Pleun Fieten.

 • Jan Brokken en Jessica Durlacher in Zin op Zondag Bekijk details

  31 maart 2021

  ZIN OP ZONDAG - Literaire talkshow waarin Marja Käss deze keer schrijvers Jessica Durlacher en Jan Brokken ontvangt. De middag is bij te wonen via een livestream.

 • Campus073 bij Huis73 Bekijk details

  18 maart 2021

  Campus is een plek om je huiswerk te maken of te leren voor bijvoorbeeld het theorie-examen voor je bromfiets of werken aan een profielwerkstuk. Maar er is ook ruimte voor een goed gesprek, een potje schaken, spelletje spelen, iets creatiefs doen met andere jongeren of met de begeleiders. De begeleiders van Campus073 geven géén bijles. Ze hebben niet alle wijsheid in pacht, maar zijn meer dan bereid om iets samen met de jongere uit te zoeken als ze het zelf ook niet weten.

 • Scholen aan de slag met Cultuurblik Bekijk details

  11 maart 2021

  Als de school niet naar een culturele activiteit kan, dan komt de culturele activiteit toch naar de school? Met dit idee als uitgangspunt hebben zeven cultuurpartners en Huis73 de koppen bij elkaar gestoken. Het resultaat: Cultuurblik. Een initiatief waarmee leerkrachten in het basisonderwijs op een laagdrempelige manier zelf een cultuurles kunnen geven. Cultuurblik is mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie.

 • Boekenweek 2021 Bekijk details

  4 maart 2021

  Maart staat altijd in het teken van de Boekenweek. De echte Boekenweek is dit jaar uitgesteld tot de zomer, maar omdat je het boek nooit genoeg kunt vieren en jouw favoriete boekhandel en bibliotheek ook de komende maanden alle steun kunnen gebruiken, is er van 6 t/m 14 maart Het voorwoord van de Boekenweek. Geen Boekenweek, maar wel een week vol boeken. Want de mooiste gedichten en verhalen vind je in de boekhandel en de bibliotheek, juist in deze tijd!

 • Actief in Den Bosch - Kick Off Bekijk details

  3 maart 2021

  Actiefindenbosch heeft een kennismakingsaanbod voor iedereen van 0 – 100 jaar! Inschrijven kan vanaf 8 maart 2021.

 • Bossche Voorleeskampioen 2021 Bekijk details

  25 februari 2021

  Luuk de Kok is de Bossche voorleeskampioen! "Dit is een van de fijnste dagen van mijn leven!"

 • Roos van Tilburg winnares voorleeswedstrijd Sint-Michielsgestel Bekijk details

  23 februari 2021

  Op donderdag 11 februari vond in Sint-Michielsgestel de gemeentelijke finale van de voorleeswedstrijd plaats. Maar liefst 9 voorleestalenten stuurden een filmpje van hun voorleesfragment in. Een deskundige jury, onder leiding van burgemeester Han Looijen, heeft zich gebogen over deze filmpjes.

Paginanavigatie