Nieuws

Resultaat 81 - 90 (van 101)

 • Herfstfestival bij Huis73 Bekijk details

  5 oktober 2021

  In de herfstvakantie hoeven kinderen zich niet te vervelen, want in alle bibliotheken van Huis73 is er iedere dag van alles te doen. Zo kan je luisteren naar het verhaal van de succesvolle YouTubers Furtjuh en Gewoon Thomas, en kun je meedoen aan allerlei leuke workshops zoals Minecraft, Mad Science en een echte escaperoom. Natuurlijk vergeten we de allerkleinsten niet: zij kunnen de hele week wegdromen bij mooie voorleesverhalen.

 • Hoe ga jij om met je data? Bekijk details

  28 september 2021

  Denk mee binnen het project VERSE ALGORITMES

 • Stadscomponist stelt zich voor Bekijk details

  24 september 2021

  Huis73 werkt met vele partners samen. Zo ook met stadscomponist Bart de Vrees. Met hem, componist Remy Alexander en November Music ontwikkelen we een componeertraject voor scholieren. Hij schreef voor Huis73 een stuk waarin hij zich voorstelt en vertelt met welke opdracht hij de Bossche samenleving op muzikaal gebied met elkaar verbindt.

 • Doe jij mee met de expositie over de Sint-Jan? Bekijk details

  31 augustus 2021

  Voor het meerdaags event Shift Talks van Huis73 zijn we op zoek naar kunstenaars die werk maken van of over de Sint-Jan. Shift Talks biedt een serie aan Talks, Debat en Kunst en vormt jaarlijks jouw kompas voor de grote maatschappelijke thema’s van deze tijd, zoals klimaat, democratie, economie en technologie. Centraal staat altijd een moedige uitdager, een dwarse denker van internationale allure die op een bijzondere locatie spreekt.

 • Opening Keramiekstudio en Digitaal Atelier Bekijk details

  30 augustus 2021

  Huis73 start twee nieuwe innovatieve plekken en programma’s rondom Digital Crafts en innovatief makerschap. Kom kijken, leren en (mee)maken!

 • Een huis vol muziek Bekijk details

  24 augustus 2021

  Leren, luisteren, spelen, begrijpen, beleven: Huis73 heeft ook muzikaal heel veel te bieden!

 • Ontdek je talent in de Maand van het Schrijven Bekijk details

  19 augustus 2021

  De Maand van het Schrijven staat zoals elk jaar weer bol van de workshops, masterclasses en exposities voor iedereen die van schrijven houdt. Met o.a. Thomas Olde Heuvelt, Lucas de Waard, Mijke Pol, Robbert Welagen, Herman Koch en Vrouwkje Tuinman.

 • NIEUWSGIERIGE OREN Bekijk details

  4 augustus 2021

  Tijdens NIEUWSGIERIGE OREN maak je in vier sessies van 90 minuten kennis met ‘nieuwe muziek’. Experts nemen je in deze sessies mee op een laagdrempelige en informatieve ontdekkingstocht.

 • Nieuw: H73 Live! Bekijk details

  2 augustus 2021

  Na het winkelen nog even een bandje kijken? Die borrel met je vrienden net dat beetje extra’s geven? Kom dan naar H73 Live!, de muzikale zaterdagmiddagborrel bij Huis73.

 • Met PIN betalen Bekijk details

  29 juli 2021

  Met ingang van september 2021 kan er op onze locaties alleen nog met PIN betaald worden.

Paginanavigatie