Huis73

Amateurkunst

Voor iedereen die actief is in de amateurkunst! Wil je hulp bij een subsidieaanvraag of ben je op zoek naar een vereniging om je bij aan te sluiten? Wij helpen je graag!

Amateurkunst

Jongeren

Of je nu je passie en talent in wilt zetten bij Studi073, een rustige plek zoekt om te studeren, wilt repeteren met je band of op zoek bent naar die ene bestseller. Wij zijn er voor je!

Voor jongeren

Kinderen

Kom spelen, lezen en ontdekken! Dat kan bijvoorbeeld in de bieb, bij het Digitaal Atelier of door muziek te maken. Jonge ontdekkers halen hun hart op bij Huis73.

Voor kinderen

RUW

Laat je stem horen en neem deel aan het gesprek over de toekomst bij RUW, hét platform in de stad voor debat en ontmoeting. Benieuwd wat er zoal op de agenda staat? Check het hier!

RUW

Hinthamerstraat & ruimte huren

Hier ben je welkom voor je koffie & krantje of tijdschrift, studie- en werkplekken of een tentoonstelling. Maak kennis met onze partners, zo'n 200. Op zoek naar repetitieruimte, vergadering of evenment? 

Naar Hinthamerstraat & verhuur

Nieuws

Ontdek wat Huis73 je allemaal te bieden heeft. We houden je graag op de hoogte van wat er gebeurt. Wil je niets missen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsoverzicht