We zijn overgegaan op een nieuw landelijk inlogsysteem. Je hebt daarover een mail ontvangen en het enige dat je hoeft te doen is opnieuw inloggen.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op via info@huis73.nl of 073-680 2900 (tijdens kantoortijden). 

Lees meer 

Huis73 presenteert Shift Talks

Gepubliceerd op: 9 november 2021 16:31

Hoe worden we goede voorouders? Deze vraag staat centraal tijdens Shift Talks – een nieuw meerdaags event van Huis73 in ‘s-Hertogenbosch. De hoofdgast is internationaal bestsellerauteur en publieksfilosoof Roman Krznaric. Hij spreekt op woensdag 17 november in de Sint Janskathedraal over zijn veelvuldig vertaalde boek: “De Goede Voorouder: langetermijndenken voor een korte termijnwereld”. In de dagen eromheen reageren schrijvers, denkers, politici en publiek uit heel Nederland in diverse talks en discussies op de ideeën van de hoofdgast. Shift Talks vindt plaats van 15 t/m 21 november in ’s-Hertogenbosch.

Sylvana Simons, Jan Terlouw en andere spraakmakende gasten

Met diverse talks, meet-ups, studentenprogramma’s en kunstprojecten vormt Shift Talks een kompas voor de toekomst. Op woensdag 17 november spreekt Roman Krznaric in de Sint Janskathedraal, in de dagen eromheen komen spraakmakende schrijvers, denkers, politici en publiek uit heel Nederland naar ’s-Hertogenbosch om met elkaar het gesprek aan te gaan rond goed voorouderschap. Naast de hoofdgast ontvangt Shift Talks gasten als Sylvana Simons, Jan Terlouw, Manal Moussane (VN Jongerenambassadeur) en Jeroen Smit (o.a. De Prooi en Het Grote Gevecht). Het volledige programma is te zien op www.shifttalks.nl.

Partners

Shift Talks is trots op de samenwerking met diverse partners. Samen met Avans Hogeschool en Tilburg University ontwikkelt Shift Talks studentenprogramma’s waarbij hoofgast Krznaric in gesprek gaat met studenten over goed voorouderschap en langetermijndenken. Opinieblad De Groene Amsterdammer is mediapartner van Shift Talks en met de Bossche boekhandel Adr. Heinen werkt Shift Talks aan het literaire programmaonderdeel.

Over Roman Krznaric

Cultuurhistoricus Roman Krznaric is medeoprichter van en docent aan de School of Life in Londen. ‘De goede voorouder’ werd een bestseller in binnen- en buitenland. Krznaric doceerde eerder aan diverse prominente Britse universiteiten, was tuinman en werkte in Midden-Amerika op het gebied van mensenrechten. Eerder verschenen van zijn hand ‘Empathie’, ‘Carpe Diem’ en ‘De wonderbox’.