Let op: maak je gebruik van Mijn Bibliotheek en/of Bibliotheek Wise App? Dan moet je vanaf 19 september eenmalig opnieuw aanmelden.

Lees meer

Nieuws

Resultaat 31 - 40 (van 92)

 • De Sint Jan door de lens van Marc Bolsius Bekijk details

  25 augustus 2022

  Van dinsdag 6 september tot en met zondag 2 oktober 2022 is foto expositie “Sint-Jan door de lens van Marc Bolsius” bij Huis73 Den Bosch te bezichtigen. Gratis toegang.

 • Leg jouw NIEUWSGIERIGE OREN te luisteren en raak (nog meer) thuis in ‘nieuwe muziek’! Bekijk details

  11 augustus 2022

  Na het succes van de eerste serie van NIEUWSGIERIGE OREN slaan November Music en Huis73 opnieuw de handen ineen om een inkijkje te geven in de muzikale ontwikkelingen van halverwege de vorige eeuw tot nu. In vier sessies van 90 minuten nemen verschillende experts de bezoeker door middel van verhalen en luistervoorbeelden laagdrempelig en informatief mee op een ontdekkingstocht. De sessies vinden plaats op 11 september, 25 september, 9 oktober en 23 oktober van 11.30 uur tot 13.00 uur bij Huis73 aan...

 • Wensen gaan in vervulling! Bekijk details

  8 augustus 2022

  Op 7 oktober is het Nationale Ouderendag en proberen we zoveel mogelijk ouderen gelukkig te maken. Hiervoor zijn we op zoek naar ouderen met een wens en vrijwilligers om de wensen te laten uitkomen.

 • Keynote Speaker Shift Talks 2022: Masha Gessen Bekijk details

  21 juli 2022

  Op 22 november spreekt de Russisch-Amerikaanse journalist Masha Gessen diens Keynote speech uit tijdens Shift Talks. Over hoe we ons kunnen weren tegen de autocratische tendensen in onze Westerse democratieën. Deze tweede editie van Shift Talks vindt plaats van 17 - 26 november 2022 in Den Bosch.

 • Jouw gedicht een jaar lang op een prominente plek in het centrum van ’s-Hertogenbosch? Bekijk details

  11 juli 2022

  Huis73 biedt schrijftalent graag een podium en roept daarom een jaarlijks terugkerende dichtwedstrijd in het leven. Voor deze unieke eerste editie wordt er samengewerkt met de organisatie van 800 jaar Sint-Jan.

 • Aanmelden culturele activiteiten Actiefindenbosch Bekijk details

  20 juni 2022

  Heb jij een leuke creatieve kennismakingsactiviteit voor doelgroepen tussen de 0-100 jaar? Kun je aansluitend een cursus aanbieden? Wil je meer cursisten werven? En is jouw kennismaking betaalbaar? Meld jouw activiteit dan aan en bereik meer dan 15.000 gezinnen in heel de gemeente!

 • Nieuw: Huis73 uitleenpunt in Helvoirt Bekijk details

  15 juni 2022

  Woon je in Helvoirt en ben je lid bij bibliotheek Vught of een andere vestiging van Huis73? Vanaf dinsdag 21 juni kun je boeken uit deze enorme collectie reserveren, lenen en inleveren in de hal van het HelvoirThuis.

 • Succesvolle uitreiking Huis73 Kunstprijs en groepsexpositie in de Sint-Jan! Bekijk details

  14 juni 2022

  Op vrijdag 10 juni jl. heeft Plebaan Vincent Blom op feestelijke wijze de winnaars van de Huis73 Kunstprijs bekend gemaakt. De Huis73 Kunstprijs is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan een kunstenaar afkomstig uit Den Bosch en omstreken die het beste, creatiefste, meest inspirerende kunstwerk heeft gemaakt binnen een vooraf bepaald thema. Deze editie hadden we het genoegen om met de organisatie van 800 jaar Sint-Jan samen te werken.

 • Gaat dat zien! Bossche middelbare scholieren exposeren bij Huis73 Bekijk details

  9 juni 2022

  Leerlingen van Mytylschool Gabriel, Schakelklas Bossche vakschool (ISK), Sint Jans lyceum en Pierson college exposeren zelfgemaakte prenten bij Huis73. Het werk bestaat uit etsen en zeefdrukken die zij gedurende de afgelopen maanden bij het Grafisch Atelier in Den Bosch hebben gemaakt in het kader van het onderwijsproject Zien!

 • Verse Algoritmes college: wat weet internet van jou? Bekijk details

  9 juni 2022

  We onderzoeken wat het internet van je weet en hoe je je algoritmes vers en origineel kunt houden. Met wereldberoemd mediakunstenaar Dries DePoorter, grafisch journalist en designer Rogier Klomp én met jou gaan we op onderzoek en in gesprek!

Paginanavigatie