Nieuws

Resultaat 61 - 70 (van 79)

 • Huis73 biedt plek voor jongeren in lastige tijd: “Gelukkig kan ik hier terecht” Bekijk details

  25 mei 2021

  Even buiten de deur blokken voor je tentamen, wat aanklooien met je gitaar in een muziekstudio, je hoofd leegmaken tijdens een sessie mindfulness of meedoen aan een DJ workshop. Al ruim twee maanden is iedereen tussen de 12 en 27 jaar bij Huis73 welkom om te komen studeren of een creatieve work-out te volgen. Allemaal gratis. En niet zonder succes. Jongeren maken ruimschoots gebruik van deze mogelijkheden, inmiddels hebben zij zich al ruim 3500 keer aangemeld voor een activiteit.

 • Spreekuren Seniorweb Bekijk details

  16 mei 2021

  Iedere week op dinsdagmiddag is er spreekuur, je kunt gewoon binnenlopen.

 • Corona update mei Bekijk details

  12 mei 2021

  Vanaf donderdag 20 mei zijn de bibliotheken (deels) weer open! En vanaf 5 juni kan er weer meer.

 • Huis73 neemt stokje Cultuurbosch over Bekijk details

  5 mei 2021

  Huis73 stimuleert en faciliteert lezen, leren, creativiteit en burgerschap. Wij dromen van een samenleving waarin iedereen zich een leven lang kan blijven ontwikkelen, individueel, als groep en als samenleving. Het amateurveld maakt onlosmakelijk onderdeel uit van onze gedroomde samenleving. De ondersteuning van amateurclubs en -verenigingen nemen wij – onder onze eigen naam en met hernieuwd elan – graag op ons.

 • Creatief work-out programma vanaf 1 mei Bekijk details

  28 april 2021

  Kom uit je creatieve winterslaap! Vanaf 1 mei begint Huis73 met het gratis Creatieve Work-Out programma waar je aan de slag gaat met fotografie, muziek, kleding, yoga en nog veel meer.

 • Lize Spit en Peter Terrin te gast in Zin op Zondag Bekijk details

  26 april 2021

  Zin op Zondag gaat op de Vlaamse tour. Op 16 mei zijn Lize Spit en Peter Terrin te gast bij Marja Käss. Na de succesvolle all-livestream editie van afgelopen maand is ook deze Zin op Zondag weer thuis via de livestream te volgen.

 • Jeugd Dorpsdichter Vught is gekozen Bekijk details

  8 april 2021

  Samen. Dat is het thema waaraan Bibliotheek Vught samen met het Lambertuspodium en het Maurick College de titel Jeugd Dorpsdichter heeft verbonden. Woensdagmiddag 7 april is de titel Jeugd Dorpsdichter van Vught toegekend aan een meidenduo: Rosalie Beijerink en Pleun Fieten.

 • Jan Brokken en Jessica Durlacher in Zin op Zondag Bekijk details

  31 maart 2021

  ZIN OP ZONDAG - Literaire talkshow waarin Marja Käss deze keer schrijvers Jessica Durlacher en Jan Brokken ontvangt. De middag is bij te wonen via een livestream.

 • Campus073 bij Huis73 Bekijk details

  18 maart 2021

  Campus is een plek om je huiswerk te maken of te leren voor bijvoorbeeld het theorie-examen voor je bromfiets of werken aan een profielwerkstuk. Maar er is ook ruimte voor een goed gesprek, een potje schaken, spelletje spelen, iets creatiefs doen met andere jongeren of met de begeleiders. De begeleiders van Campus073 geven géén bijles. Ze hebben niet alle wijsheid in pacht, maar zijn meer dan bereid om iets samen met de jongere uit te zoeken als ze het zelf ook niet weten.

 • Scholen aan de slag met Cultuurblik Bekijk details

  11 maart 2021

  Als de school niet naar een culturele activiteit kan, dan komt de culturele activiteit toch naar de school? Met dit idee als uitgangspunt hebben zeven cultuurpartners en Huis73 de koppen bij elkaar gestoken. Het resultaat: Cultuurblik. Een initiatief waarmee leerkrachten in het basisonderwijs op een laagdrempelige manier zelf een cultuurles kunnen geven. Cultuurblik is mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Paginanavigatie