Nieuws

Resultaat 61 - 67 (van 67)

 • Senia startbijeenkomsten leesgroepen

  27 januari 2020

  In de Week van de Leesclub, van 25 t/m 31 januari 2020, vinden er door het hele land bijeenkomsten plaats om nieuwe leesclubs op te richten. Zo ook in Den Bosch. Daar worden twee nieuwe leesclubs gestart.

  Bekijk details van Senia startbijeenkomsten leesgroepen

 • Versjes van Lars

  16 januari 2020

  Lars van der Werf, bekend van o.a. Versjes van Lars komt naar Bibliotheek Boxtel tijdens de week van de Poëzie. Op zaterdag 1 februari zal hij zijn bekende versjes voordragen.

  Bekijk details van Versjes van Lars

 • Nationale Voorleesdagen

  13 januari 2020

  Lees je vrolijk met Moppereend tijdens de Nationale Voorleesdagen van 22 januari t/m 1 februari 2020

  Bekijk details van Nationale Voorleesdagen

 • Zin op Zondag

  11 december 2019

  Nieuwe literaire talkshow met muzikale omlijsting: Programmamaker en presentator Marja Käss ontvangt iedere maand twee verrassende schrijvers in een informele setting.

  Bekijk details van Zin op Zondag

 • Bossche Korenwedstrijd: midzomernachtsdroom

  28 november 2019

  Woon je in de gemeente Den Bosch, zing je graag en lijkt het je leuk met een koor of een zanggroep, groter dan 12 personen, op de planken te staan? Ga dan de competitie aan en zing mee in de Bossche Korenwedstrijd! Wie weet staan jullie straks als finalist in de spotlights tijdens de Opera 3-daagse op de Parade.

  Bekijk details van Bossche Korenwedstrijd: midzomernachtsdroom

 • Nederland Leest

  1 november 2019

  “Niets is zo mooi als een tuin in de winter. Als het dan rijp gevroren of gesneeuwd heeft en alle stengels, takken en takjes bedekt zijn met een laagje wit die helder afsteken tegen de grijze lucht, dan heb je een tweede bloei in zwart en wit; een wintertuin in Winterbloei". Nederland Leest in 2019 Jan Wolkers bundel Winterbloei.

  Bekijk details van Nederland Leest

 • Rosmalens Kinderboekenfestival

  12 september 2019

  Een middag vol bijzondere activiteiten geheel in het teken van de Kinderboekenweek en het thema reizen. Koop snel een kaartje!

  Bekijk details van Rosmalens Kinderboekenfestival