Nieuws

Resultaat 71 - 80 (van 85)

 • Ontdek je talent in de Maand van het Schrijven Bekijk details

  19 augustus 2021

  De Maand van het Schrijven staat zoals elk jaar weer bol van de workshops, masterclasses en exposities voor iedereen die van schrijven houdt. Met o.a. Thomas Olde Heuvelt, Lucas de Waard, Mijke Pol, Robbert Welagen, Herman Koch en Vrouwkje Tuinman.

 • NIEUWSGIERIGE OREN Bekijk details

  4 augustus 2021

  Tijdens NIEUWSGIERIGE OREN maak je in vier sessies van 90 minuten kennis met ‘nieuwe muziek’. Experts nemen je in deze sessies mee op een laagdrempelige en informatieve ontdekkingstocht.

 • Nieuw: H73 Live! Bekijk details

  2 augustus 2021

  Na het winkelen nog even een bandje kijken? Die borrel met je vrienden net dat beetje extra’s geven? Kom dan naar H73 Live!, de muzikale zaterdagmiddagborrel bij Huis73.

 • Met PIN betalen Bekijk details

  29 juli 2021

  Met ingang van september 2021 kan er op onze locaties alleen nog met PIN betaald worden.

 • Roman Krznaric trapt eerste editie Shift Talks af in Sint-Jan Bekijk details

  1 juli 2021

  Huis73 ontwikkelt nieuw programma in geest Erasmusfestival

 • Blog: Van kiekje tot vakantiefoto - Door Manon Nijssen Bekijk details

  30 juni 2021

  Ik las in een andere blog de vraag: "wat is het verschil tussen een kiekje en een vakantiefoto?". Dit leek me wel leuk om met jullie te bespreken. Want wanneer hebben we het over een simpel kiekje en wanneer zie je aan een foto dat er toch echt meer aandacht aan is besteed? En hoe doe je dit dan?

 • Volksuniversiteit en Huis73 werken samen onder één dak Bekijk details

  14 juni 2021

  De Volksuniversiteit (VU) Den Bosch en Huis73 werken sinds 1 juni jl. samen onder één dak, namelijk dat van Huis73 aan de Hinthamerstraat. Beide partijen bieden een programma met cursussen voor iedereen die zich een leven lang wil blijven ontwikkelen.

 • NIEUW: De BiebApp Bekijk details

  3 juni 2021

  Lenen zonder abonnement. Bij Huis73 kun je nu boeken, muziek en films lenen zonder dat je lid hoeft te zijn van de bibliotheek. Met de BiebApp kun je met jouw smartphone lenen en betaal je per uitlening. Je betaalt alleen voor wat je leent, snel en simpel!

 • Huis73 biedt plek voor jongeren in lastige tijd: “Gelukkig kan ik hier terecht” Bekijk details

  25 mei 2021

  Even buiten de deur blokken voor je tentamen, wat aanklooien met je gitaar in een muziekstudio, je hoofd leegmaken tijdens een sessie mindfulness of meedoen aan een DJ workshop. Al ruim twee maanden is iedereen tussen de 12 en 27 jaar bij Huis73 welkom om te komen studeren of een creatieve work-out te volgen. Allemaal gratis. En niet zonder succes. Jongeren maken ruimschoots gebruik van deze mogelijkheden, inmiddels hebben zij zich al ruim 3500 keer aangemeld voor een activiteit.

 • Huis73 neemt stokje Cultuurbosch over Bekijk details

  5 mei 2021

  Huis73 stimuleert en faciliteert lezen, leren, creativiteit en burgerschap. Wij dromen van een samenleving waarin iedereen zich een leven lang kan blijven ontwikkelen, individueel, als groep en als samenleving. Het amateurveld maakt onlosmakelijk onderdeel uit van onze gedroomde samenleving. De ondersteuning van amateurclubs en -verenigingen nemen wij – onder onze eigen naam en met hernieuwd elan – graag op ons.

Paginanavigatie