Let op: maak je gebruik van Mijn Bibliotheek en/of Bibliotheek Wise App? Dan moet je vanaf 19 september eenmalig opnieuw aanmelden.

Lees meer

Nieuws

Resultaat 71 - 80 (van 92)

 • Blog: Van kiekje tot vakantiefoto - Door Manon Nijssen Bekijk details

  30 juni 2021

  Ik las in een andere blog de vraag: "wat is het verschil tussen een kiekje en een vakantiefoto?". Dit leek me wel leuk om met jullie te bespreken. Want wanneer hebben we het over een simpel kiekje en wanneer zie je aan een foto dat er toch echt meer aandacht aan is besteed? En hoe doe je dit dan?

 • Volksuniversiteit en Huis73 werken samen onder één dak Bekijk details

  14 juni 2021

  De Volksuniversiteit (VU) Den Bosch en Huis73 werken sinds 1 juni jl. samen onder één dak, namelijk dat van Huis73 aan de Hinthamerstraat. Beide partijen bieden een programma met cursussen voor iedereen die zich een leven lang wil blijven ontwikkelen.

 • NIEUW: De BiebApp Bekijk details

  3 juni 2021

  Lenen zonder abonnement. Bij Huis73 kun je nu boeken, muziek en films lenen zonder dat je lid hoeft te zijn van de bibliotheek. Met de BiebApp kun je met jouw smartphone lenen en betaal je per uitlening. Je betaalt alleen voor wat je leent, snel en simpel!

 • Huis73 biedt plek voor jongeren in lastige tijd: “Gelukkig kan ik hier terecht” Bekijk details

  25 mei 2021

  Even buiten de deur blokken voor je tentamen, wat aanklooien met je gitaar in een muziekstudio, je hoofd leegmaken tijdens een sessie mindfulness of meedoen aan een DJ workshop. Al ruim twee maanden is iedereen tussen de 12 en 27 jaar bij Huis73 welkom om te komen studeren of een creatieve work-out te volgen. Allemaal gratis. En niet zonder succes. Jongeren maken ruimschoots gebruik van deze mogelijkheden, inmiddels hebben zij zich al ruim 3500 keer aangemeld voor een activiteit.

 • Spreekuren Seniorweb Bekijk details

  16 mei 2021

  Iedere week op dinsdagmiddag is er spreekuur, je kunt gewoon binnenlopen.

 • Corona update mei Bekijk details

  12 mei 2021

  Vanaf donderdag 20 mei zijn de bibliotheken (deels) weer open! En vanaf 5 juni kan er weer meer.

 • Huis73 neemt stokje Cultuurbosch over Bekijk details

  5 mei 2021

  Huis73 stimuleert en faciliteert lezen, leren, creativiteit en burgerschap. Wij dromen van een samenleving waarin iedereen zich een leven lang kan blijven ontwikkelen, individueel, als groep en als samenleving. Het amateurveld maakt onlosmakelijk onderdeel uit van onze gedroomde samenleving. De ondersteuning van amateurclubs en -verenigingen nemen wij – onder onze eigen naam en met hernieuwd elan – graag op ons.

 • Creatief work-out programma vanaf 1 mei Bekijk details

  28 april 2021

  Kom uit je creatieve winterslaap! Vanaf 1 mei begint Huis73 met het gratis Creatieve Work-Out programma waar je aan de slag gaat met fotografie, muziek, kleding, yoga en nog veel meer.

 • Lize Spit en Peter Terrin te gast in Zin op Zondag Bekijk details

  26 april 2021

  Zin op Zondag gaat op de Vlaamse tour. Op 16 mei zijn Lize Spit en Peter Terrin te gast bij Marja Käss. Na de succesvolle all-livestream editie van afgelopen maand is ook deze Zin op Zondag weer thuis via de livestream te volgen.

 • Jeugd Dorpsdichter Vught is gekozen Bekijk details

  8 april 2021

  Samen. Dat is het thema waaraan Bibliotheek Vught samen met het Lambertuspodium en het Maurick College de titel Jeugd Dorpsdichter heeft verbonden. Woensdagmiddag 7 april is de titel Jeugd Dorpsdichter van Vught toegekend aan een meidenduo: Rosalie Beijerink en Pleun Fieten.

Paginanavigatie