's-Hertogenbosch

Corona update: wij zijn dicht, Afhaalbieb is open

Helaas, wij zijn gesloten t/m 9 februari 2021. De Afhaalbieb is weer geopend. Activiteiten en cursussen gaan niet door. De leentermijn is verlengd tot 1 maart, te-laat gelden lopen tijdens de sluiting niet verder op. Houd onze website en social media in de gaten voor het online aanbod.

Tips voor thuis

Welkom bij Huis73, voor bibliotheek en cultuur

Hinthamerstraat 72 - 74, 5211 MR 's-Hertogenbosch | tel. (073) 680 29 00
info@huis73.nl

Openingstijden: wij zijn gesloten t/m 9 februari 2021

 

Maandag t/m vrijdag:    09.00 - 21.00 uur
* De afdelingen Jeugd en Informatief sluiten door de week om 18.00 uur.
** I.v.m. coronamaatregelen sluit de bibliotheek op werkdagen om 18.00 uur)
Zaterdag en zondag:    10.00 - 17.00 uur
* De zondagopenstelling vervalt in juli en augustus

* Bij avondcursussen en evenementen hanteren we openingstijden op maat. Ook tijdens feestdagen en schoolvakanties kunnen de openingstijden afwijken. 

 

Bank van Leening, Schilderstraat 33: beperkt toegankelijk
Geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur 

Agenda en Tickets

Cursussen en Workshops

Mijn bibliotheek

Tijdschriftenbieb app

Fijn voor de kerstvakantie: de tijdschriftenbieb app. Een tijdelijke gratis app voor leden. Titels gaan van Happinez en Psychologie Magazine tot Vrij Nederland en de Autoweek. TijdschriftenBieb is een pilot van de online Bibliotheek, voor ongeveer een half jaar.

Verhaaltjestijd 2+ online

Elke woensdag en vrijdagochtend lezen we digitaal voor via Zoom voor onze kleine fans. We maken er een feestje van met interactie en muziek.

De nieuwe donorwet

Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar komt in het nieuwe Donorregister. Het is belangrijk dat je een keuze invult. Heb je vragen of hulp nodig bij het invullen?

Informatiepunt Digitale Overheid

Vanaf 1 december zijn in Huis73 Den Bosch en Bibliotheek Vught Informatiepunten Digitale Overheid geopend. Iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij overheidszaken die digitaal geregeld moeten worden, kan er gratis terecht. We houden telefonisch spreekuur.

Cursusaanbod 2021

Heb je zin om creatief bezig te zijn of nieuwe talenten in jezelf te ontdekken? In 2021 starten weer vele mooie cursussen. Bekijk het aanbod en schrijf je in.