's-Hertogenbosch

Corona update: scholieren kunnen weer studeren in de bieb, Afhaalbieb is open

Wij zijn gesloten t/m 20 april 2021. De Afhaalbieb is weer geopend. Scholieren en studenten kunnen weer een studieplek of muziekstudio reserveren. Activiteiten en cursussen gaan niet door. De leentermijn is verlengd tot 15 mei, te-laat gelden lopen tijdens de sluiting niet verder op. Houd onze website en social media in de gaten voor het online aanbod.

Te doen voor jongeren

Welkom bij Huis73, voor bibliotheek en cultuur

Hinthamerstraat 72 - 74, 5211 MR 's-Hertogenbosch | tel. (073) 680 29 00
info@huis73.nl

Openingstijden: wij zijn gesloten t/m 20 april 2021

 

Maandag t/m vrijdag:    09.00 - 21.00 uur
* De afdelingen Jeugd en Informatief sluiten door de week om 18.00 uur.
** I.v.m. coronamaatregelen sluit de bibliotheek op werkdagen om 18.00 uur)
Zaterdag en zondag:    10.00 - 17.00 uur
* De zondagopenstelling vervalt in juli en augustus

* Bij avondcursussen en evenementen hanteren we openingstijden op maat. Ook tijdens feestdagen en schoolvakanties kunnen de openingstijden afwijken. 

 

Bank van Leening, Schilderstraat 33: beperkt toegankelijk
Geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur 

Agenda en Tickets

Cursussen en Workshops

Mijn bibliotheek

Informatiepunt Digitale Overheid

Vanaf 1 december zijn in Huis73 Den Bosch en Bibliotheek Vught Informatiepunten Digitale Overheid geopend. Iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij overheidszaken die digitaal geregeld moeten worden, kan er gratis terecht. We houden telefonisch spreekuur.

Actief in Den Bosch voor iedereen van 0 - 100

Op zoek naar een leuke sportieve of creatieve activiteit? Er is nu aanbod voor iedereen van 0 – 100 jaar! Je kunt allerlei activiteiten uitproberen zonder meteen lid te worden van bijvoorbeeld een club of vereniging. 

Voor jongeren: Studieplek, muziekstudio, Campus073 en meer

Scholieren en studenten tot 27 jaar zijn welkom om te komen studeren (en dat kan ook muziek zijn). Reserveer minimaal één uur van te voren een studieplek of studio.

Art United online van start

Een online programma vol Art, Music en Dance! Je kunt rekenen op veel energie, creativiteit, kunst, muziek en dans: een gezellige en levendige community van creatieve Bossche scholieren.

Je kunt nog meedoen! Mail naar studi073@huis73.nl of bel/ app met projectleider Leonie: 06-80180509.

BoekStart voor baby's

Hoera! Je bent de trotse ouder geworden van een prachtig kindje. Ook nu we gesloten zijn kan je je kindje bij ons inschrijven en een BoekStartkoffertje ophalen in de Bieb. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Verhaaltjestijd 2+ online

Elke woensdag en vrijdagochtend lezen we digitaal voor via Zoom voor onze kleine fans. We maken er een feestje van met interactie en muziek.

Babybieb online

Babybieb is terug van weggeweest! Elke maandag en donderdag van 11.00 tot 11.30 uur. Nog niet in de bibliotheek maar wel live via Zoom bij jou in de woonkamer. Doe gezellig mee met je kindje!

Hulp nodig bij belastingaangifte?

Huis73 helpt je op verschillende manieren: in april kan je gebruik maken van een van de spreekuren. Wil je zelf meer digitaal leren doen?

Jan Brokken en Jessica Durlacher te gast

Op 18 april zijn schrijvers Jan Brokken en Jessica Durlacher te gast bij Marja Käss in Zin op Zondag. Je kunt deze middag bijwonen via Livestream.