's-Hertogenbosch

Update coronamaatregelen:

De bibliotheek is open tot 17.00 uur. Je bent van harte welkom voor lenen, krantje en studeren. Lessen kunst- en cultuurbeoefening worden hervat: 
Lees meer

Welkom bij Huis73, voor bibliotheek en cultuur

Hinthamerstraat 72 - 74, 5211 MR 's-Hertogenbosch 
tel. (073) 680 29 00 | e-mail info@huis73.nl
Via Whatsapp: 06 156 66 324 op werkdagen tussen 9:00 en 17:00.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9.00 - 21.00 uur (Tijdelijk tot 17.00 uur)
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00 - 17.00 uur (gesloten in juli en augustus)
Bij avondcursussen en evenementen hanteren we openingstijden op maat. Ook tijdens feestdagen en schoolvakanties kunnen de openingstijden afwijken. 

Bank van Leening, Schilderstraat 33: beperkt toegankelijk
Geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur 

Agenda en Tickets

Cursussen en Workshops

Mijn bibliotheek

13 februari: Workshop door Eric Vloeimans

Unieke workshop voor alle amateurtrompettisten uit de Bossche regio. Eric vertelt en speelt samen met pianist Sjoerd van Eijck. Je gaat aan de slag met je instrument, met  tips en tricks van de grootmeester. Trompettisten van alle leeftijden mogen hieraan deelnemen. 

Nationale voorleesdagen

Anderhalve week vol voorleesactiviteiten, zoals het Voorleesontbijt, voorlezen (ook in Engels en Spaans) en theater. Vergeet ook het Tasje vol leesplezier niet.

Ontdek je talent

Droom jij van een glansrol in het theater? Of is het eindelijk tijd om je zangkunsten verder te brengen dan de badkamermuren? Ontdek en ontwikkel je talent bij Huis73.

Bekijk het aanbod van cursussen, muzieklessen en workshops

BoekStart voor baby's

Hoera! Je bent de trotse ouder geworden van een prachtig kindje. Maak je kindje snel lid van de bieb en haal het gratis BoekStartkoffertje op. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Het Geheugenhuis

Heb je vragen over het geheugen, beginnende geheugenproblemen of wil je werken aan een fit geheugen? Het Geheugenhuis is een plek voor ontmoeting, informatie en activiteiten. Loop eens binnen.

Keramiekstudio en Digitaal Atelier

Huis73 start op 3 september twee nieuwe innovatieve plekken en programma’s rondom Digital Crafts en innovatief makerschap. Kom kijken, leren en (mee)maken!