Vught

Welkom bij Bibliotheek Vught

Je bent van harte welkom voor lenen, krantje en koffie, activiteiten en studeren.
Voor een bezoek aan de horeca heb je een coronatoegangsbewijs nodig. 
Lees meer over de actuele maatregelen bij DePetrus

Welkom bij Bibliotheek Vught

De Petrus, Heuvel 2, 5261 EE Vught
Tel 073 - 6802950 | e-mail vught@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via 
Whatsapp: 06 156 66 324

Openingstijden


Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 18:00 uur (zelfservice tot 10:00 uur)

Zaterdag van 10:00 - 17:00 uur | Zondag 12:00 - 17:00 uur 

DePetrus is een aantal dagen per jaar gesloten i.v.m. besloten bijeenkomsten. Kijk voor alle informatie rondom openingstijden op de website van DePetrus

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

Herfstfestival

In de herfstvakantie hoef je je niet te vervelen, in de bibliotheek  is er iedere dag van alles te doen. Luister naar het verhaal van de succesvolle YouTubers Furtjuh en Gewoon Thomas, doe mee aan workshops zoals Minecraft, Mad Science en een echte escaperoom. De allerkleinsten kunnen de hele week wegdromen bij mooie voorleesverhalen.

BoekStart voor Baby's

Maak je kindje lid van de bibliotheek en haal een gratis BoekStartkoffertje op. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Te gast: Ilja Leonard Pfeijffer

Grand Hotel Europa in de Grand Petrus in Vught. Ilja Pfeijffer komt op 12 november op bezoek in Vught. Grand Hotel Europa is de grote roman van Ilja Leonard Pfeijffer over het oude continent, waar zoveel verleden is dat er voor toekomst geen plek meer is.

Nieuw: Digitaal Atelier

Een nieuwe plek waar je kunt kennismaken, experimenteren en ontwerpen met nieuwe technologie. Jong en oud kunnen hier activiteiten en workshops bijwonen met technologie in de hoofdrol. Met UitvindersLab, FamilieAtelier en meer.

Informatiepunt Digitale Overheid

Ken of ben je iemand die moeite heeft met het regelen van overheidszaken via internet? Zoals CoronaCheckApp, DigiD, Belastingen & Toeslagen, AOW, Werk & Uitkering, Inburgering, Rijbewijs, Zorg, Studiefinanciering en Verkeersboetes. Medewerkers van het IDO helpen je gratis op weg. Loop eens binnen.

EuropaLab zoekt BurgerPanel leden

Wil je meepraten, meedenken en jóúw toekomstvisie op Europa aan de Europese Unie overbrengen? Dan is dit je kans! In het EuropaLab gaan twintig inwoners uit Brabant met RUW aan de slag met vier grote thema's rondom Europa.

Ilja Leonard Pfeijffer Grand Hotel Europa

roman

Een schrijver strijkt neer in een oud hotel om zijn verdriet over zijn verbroken relatie met een Italiaanse kunsthistorica te verwerken, wat leidt tot lange beschouwingen over het oude en het nieuwe Europa, inclusief massatoerisme en bootvluchtelingen.

Bekijk dit boek