Vught

Welkom bij Bibliotheek Vught

Je bent van harte welkom voor lenen, krantje en koffie, activiteiten en studeren.
Denk aan de 1,5 meter regel. Lees meer

Welkom bij Bibliotheek Vught

De Petrus, Heuvel 2, 5261 EE Vught
Tel 073 - 6802950 | e-mail vught@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via 
Whatsapp: 06 156 66 324

Openingstijden


Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 18:00 uur (zelfservice tot 10:00 uur)

Zaterdag van 10:00 - 17:00 uur | Zondag 12:00 - 17:00 uur 

DePetrus is een aantal dagen per jaar gesloten i.v.m. besloten bijeenkomsten. Kijk voor alle informatie rondom openingstijden op de website van DePetrus

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

Voorlezen buiten de deur

Wat is er leuker dan voorlezen in de openlucht? Vanaf 28 juli lezen wij voor op verschillende buitenlocaties in Boxtel, Den Bosch, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Berlicum en Vught. Kom jij luisteren naar een mooi zomers verhaal? Kijk in de agenda waar we zijn.

T/m 23 juli lezen we voor in de bilbiotheek. Meld je wel even aan.

BoekStart voor Baby's

Maak je kindje lid van de bibliotheek en haal een gratis BoekStartkoffertje op. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

De BiebApp: lenen zonder abonnement

Ben je geen lid maar heb je af en toe een boek nodig, bijvoorbeeld voor studie of werk? Met de gratis BiebApp en je mobiel kan je lenen zonder abonnement en betaal je alleen voor wat je leent.

Nieuw: Digitaal Atelier

Een nieuwe plek waar je kunt kennismaken, experimenteren en ontwerpen met nieuwe technologie. Jong en oud kunnen hier activiteiten en workshops bijwonen met technologie in de hoofdrol. Met UitvindersLab, FamilieAtelier en meer.

Informatiepunt Digitale Overheid

Ken of ben je iemand die moeite heeft met het regelen van overheidszaken via internet? Zoals DigiD, Belastingen & Toeslagen, AOW, Werk & Uitkering, Inburgering, Rijbewijs, Zorg, Studiefinanciering en Verkeersboetes. De medewerkers van het Inlooppunt helpen je gratis op weg. Loop eens binnen.

Week van Lezen en Schrijven

Van 6 - 12 september kan je meedoen leuke (digi)taalactiviteiten. Zoals de online-escaperoom Digitaalexpeditie of een taalwandeling. Ook kun je meedoen aan de gedichtenwedstrijd en gedichten van je dorpsgenoten lezen.

Naar Lillehammer

roman

Wat te doen als een moeder op een kinderspeelplaats je vraagt even op haar driejarige dochter te passen en vervolgens niet meer komt opdagen? Eerst neemt de kinderloze C├ęcile alleen de zorg voor het kind op zich, maar algauw krijgt ze de moeder erbij:...

Bekijk dit boek