Vught

Corona update: wij zijn dicht, Afhaalbieb is open

Helaas, ook wij zijn gesloten t/m 9 februari 2021. De Afhaalbieb is weer geopend. Activiteiten en cursussen gaan niet door. De leentermijn is verlengd tot 1maart, te-laat gelden lopen tijdens de sluiting niet verder op. Houd onze website en social media in de gaten voor het online aanbod.

Tips voor thuis

Welkom bij Bibliotheek Vught

De Petrus, Heuvel 2, 5261 EE Vught | Tel 073 - 6802950
vught@huis73.nl

Openingstijden: wij zijn gesloten t/m 9 februari

Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur (zelfservice tot 14.00 uur)
Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur | Zondag van 12.00 - 17.00 uur

DePetrus is een aantal dagen per jaar gesloten i.v.m. besloten bijeenkomsten. Kijk voor alle informatie rondom openingstijden op de website van DePetrus.  

 

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

Verhaaltjestijd 2+ online

Elke woensdag en vrijdagochtend lezen we digitaal voor via Zoom voor onze kleine fans. We maken er een feestje van met interactie en muziek.

Ga je mee het bos in?

Natuurgroep Gestel en de bibliotheek sturen je het bos in. Volg de speurtocht langs bijzondere plekken. Wat weet jij van bevers of letterzetters?

De nieuwe donorwet

Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar komt in het nieuwe Donorregister. Het is belangrijk dat je een keuze invult. Heb je vragen of hulp nodig bij het invullen?

Tijdschriftenbieb app

Fijn voor de kerstvakantie: de tijdschriftenbieb app. Een tijdelijke gratis app voor leden. Titels gaan van Happinez en Psychologie Magazine tot Vrij Nederland en de Autoweek. TijdschriftenBieb is een pilot van de online Bibliotheek, voor ongeveer een half jaar.

Geheugencafé Vught

De inloopmiddagen van de Geheugen-bibliotheek zijn tijdelijk vervallen. Heeft u een vraag over de collectie, dementie of over de geheugenwijzer? Neem contact op met Welzijn Vught via tel. (073)6565350 of via mail info@welzijnvught.nl. Een vrijwilliger van de geheugenbibliotheek neemt contact op voor een afspraak.