Vught

  • Welkom bij Bibliotheek Vught

Welkom bij Bibliotheek Vught

De Petrus, Heuvel 2, 5261 EE Vught
Tel 073 - 6802950 | e-mail vught@huis73.nl
Whatsapp: 06 156 66 324. Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 18:00 uur (zelfservice tot 10:00 uur)
Zaterdag van 10:00 - 17:00 uur | Zondag 12:00 - 17:00 uur.
DePetrus is een aantal dagen per jaar gesloten i.v.m. besloten bijeenkomsten. Kijk voor alle informatie rondom openingstijden op de website van DePetrus.

Op 12 januari is de bibliotheek om 17.00 uur gesloten.

Welkom bij uitleenpunt HelvoirThuis

Kloosterstraat 30, 5268 AC Helvoirt

Openingstijden
Maandag en dinsdag van 9:00 - 12:00 uur (behalve van 26 december - 7 januari)
Maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 22:00 uur (zelfservice)
Bij gesloten voordeur graag aanbellen, deur aan zijde parkeerterrein is open.

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

We vieren de Nationale Voorleesdagen

Elf dagen lang extra voorleesplezier voor de kleinsten, van 25 januari tot en met 4 februari 2023, ook bij Huis73. Zo trappen wij af met het Nationale Voorleesontbijt op woensdag 25 januari en kan je op 28 januari naar een muzikale voorstelling.

Doe gezellig mee

Lale Gül te gast bij Bibliotheek Vught

Lale Gül is gevierd bestsellerschrijver. Haar boek 'Ik ga leven', kwam als een mokerslag binnen en domineerde wekenlang de bestsellerslijst. We zijn vereerd dat ze 15 februari in Bibliotheek Vught te gast is.

Info en tickets

Nieuw: De VoorleesExpress

In Vught gaat de VoorleesExpress van start. De VoorleesExpress geeft extra aandacht aan kinderen van 2 - 8 jaar die een taalachterstand hebben. Vrijwilligers lezen voor in het gezin en werken aan taal- en leesplezier, waardoor het beter gaat op school. Heb jij een passie voor taal en wil je die delen met jonge kinderen? We zoeken nog vrijwilligers!

Meer weten of aanmelden?

Maakmiddag Kids bij het Digitaal Atelier

Elke woensdag MAAKMIDDAG voor kids! Vind je uitvinden, technologie, code, kunst en/of vormgeving interessant? Dan is de MAAKMIDDAG wat voor jou! Er is altijd iets leuks te doen en te maken of je kunt aan eigen projecten werken. Iedereen is een maker!

Kom je ook?

Queer Colors

Queer Colours avonden worden georganiseerd voor en door mensen uit de community. We ontmoeten elkaar eens per maand bij Bibliotheek Vught of de Elzenburg voor een filmavond, een Q&A of een Dragworkshop, alles is mogelijk. Jij komt toch ook?

Agenda

Babybieb

Iedere woensdagochtend is er een gezellig moment voor jou en je baby vol met bruikbare tips, de mooiste babyboekjes en leuke activiteiten. 

Lees meer

P.F. Thomése Swansdale

roman

Een jongen en een meisje uit gebroken gezinnen beleven een prille liefde. Zij heeft haar moeder nooit gekend; hij tast in het duister over zijn vader.

Bekijk dit boek