Vught

Corona update: wij zijn dicht, Afhaalbieb is open

Wij zijn tijdelijk gesloten. De Afhaalbieb is weer geopend. Online activiteiten gaan door. De leentermijn is verlengd tot 15 juni, te-laat gelden lopen tijdens de sluiting niet verder op. Houd onze website en social media in de gaten voor het online aanbod.

Tips voor thuis

Welkom bij Bibliotheek Vught

De Petrus, Heuvel 2, 5261 EE Vught | Tel 073 - 6802950
vught@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via 
Whatsapp: 06 156 66 324

Openingstijden: Wij zijn tijdelijk gesloten i.v.m. landelijke coronamaatregelen.

Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur (zelfservice tot 14.00 uur)
Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur | Zondag van 12.00 - 17.00 uur

DePetrus is een aantal dagen per jaar gesloten i.v.m. besloten bijeenkomsten. Kijk voor alle informatie rondom openingstijden op de website van DePetrus.  

 

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

Studieplekken beschikbaar

Jongeren tot 18 jaar kunnen in Vught een studieplek reserveren bij Theater De Speeldoos en Elzenburg.

Jeugd Dorpsdichter bekend

De titel Jeugd Dorpsdichter van Vughtis toegekend aan het duo Rosalie Beijerink en Pleun Fieten. 'Samen' was het thema en samen schreven zij het winnende gedicht dat door de jury werd verkozen uit maar liefst 1.100 inzendingen.

Verhaaltjestijd 2+ online

Elke woensdag en vrijdagochtend lezen we digitaal voor via Zoom voor onze kleine fans. We maken er een feestje van met interactie en muziek.

BoekStart voor Baby's

Ook nu we gesloten zijn kan je je kindje bij ons inschrijven en een BoekStartkoffertje ophalen in de Bieb. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Lize Spit en Peter Terrin te gast

We gaan op de Vlaamse tour: Op 16 mei zijn schrijvers Lize Spit en Peter Terrin te gast bij Marja Käss in Zin op Zondag. Je kunt deze middag bijwonen via Livestream.

Nieuw: Digitaal Atelier

Een nieuwe plek waar je kunt kennismaken, experimenteren en ontwerpen met nieuwe technologie. Jong en oud kunnen hier activiteiten en workshops bijwonen met technologie in de hoofdrol. Met UitvindersLab, FamilieAtelier en meer.

Nieuw: online cursussen

Leer online en blijf jezelf ontwikkelen met de cursussen van de bibliotheek. Gratis voor leden.

Tijdschriftenbieb app

De tijdschriftenbieb app is een tijdelijke gratis app voor leden. Titels gaan van Happinez en Psychologie Magazine tot Vrij Nederland en de Autoweek. TijdschriftenBieb is een pilot van de online Bibliotheek, voor ongeveer een half jaar.

Geheugencafé Vught

De inloopmiddagen van de Geheugen-bibliotheek zijn tijdelijk vervallen. Wel kun je kijken naar diverse filmpjes, een interview met een huisarts, over professionele steun of mantelzorg en met een notaris. Kijk op de website van Alzheimer Zuidoost Brabant of stuur een mail naar geheugencafevught@gmail.com

Lize Spit Ik ben er niet

De wereld van een jonge vrouw in Brussel stort in wanneer haar vriend een psychiatrische stoornis krijgt.

Bekijk dit boek