Vught

Nieuwe coronamaatregelen:

We zijn open tot 17.00 uur. Je bent van harte welkom voor lenen, krantje en studeren. 

Lees meer over de actuele coronamaatregelen bij DePetrus

Welkom bij Bibliotheek Vught

De Petrus, Heuvel 2, 5261 EE Vught
Tel 073 - 6802950 | e-mail vught@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via 
Whatsapp: 06 156 66 324

Openingstijden


Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 18:00 uur (Let op: tijdelijk tot 17.00 uur | zelfservice tot 10:00 uur)

Zaterdag van 10:00 - 17:00 uur | Zondag 12:00 - 17:00 uur 

DePetrus is een aantal dagen per jaar gesloten i.v.m. besloten bijeenkomsten. Kijk voor alle informatie rondom openingstijden op de website van DePetrus

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

Poëzieweek met thema Natuur

Het afgelopen jaar hebben we met zijn allen opnieuw de natuur ontdekt. Niet zozeer de ver-weg-natuur of de hoge-bergen-natuur, maar wel de vergeet-me-nietjes-natuur, de wandel-je-mee-natuur. Schuilt er in jou een poëet? Doe mee met de gedichtenwedstrijd.

De Nationale Voorleesdagen

Anderhalve week vol voorleesactiviteiten, zoals het Voorleesontbijt, voorlezen (ook in Engels en Spaans) en theater. Vergeet ook het Tasje vol leesplezier niet. 

Uitvinderslab

Elke week een nieuw UitvindersLab vanuit het Digitaal Atelier. In Den Bosch of in bibliotheek Vught  bij jou in de buurt! Kom zelf experimenteren, proberen en klooien. En ga met iets leuks weer naar huis! Leeftijdsindicatie: 7+

Geef een jaar lang leesplezier cadeau

Met een boek kan je ontspannen, griezelen en huiveren. Het kan je laten lachen of tot nadenken stemmen. Geef leesplezier cadeau, juist nu! De cadeaubon kan je in elke vestiging kopen.

BoekStart voor Baby's

Maak je kindje lid van de bibliotheek en haal een gratis BoekStartkoffertje op. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Informatiepunt Digitale Overheid

Ken of ben je iemand die moeite heeft met het regelen van overheidszaken via internet? Zoals CoronaCheckApp, DigiD, Belastingen & Toeslagen, AOW, Werk & Uitkering, Inburgering, Rijbewijs, Zorg, Studiefinanciering en Verkeersboetes. Medewerkers van het IDO helpen je gratis op weg. Loop eens binnen.

Babs Gons Doe het toch maar

Debuutbundel van spoken word-artiest Babs Gons (1971).

Bekijk dit boek