Vught

Bibliotheek Vught weer open!

Goed nieuws, Bibliotheek Vught is weer open! Je kunt weer zelf boeken uitzoeken. De leentermijn van materialen die tijdens de sluiting ingeleverd moesten worden is verlengd tot 15 juni. Voor jongeren zijn er studieplekken.

Lees meer

Welkom bij Bibliotheek Vught

De Petrus, Heuvel 2, 5261 EE Vught
Tel 073 - 6802950 | e-mail vught@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via 
Whatsapp: 06 156 66 324

Openingstijden

Openingstijden vanaf 7 juni

Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur (zelfservice tot 14.00 uur)
Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur | Zondag tijdelijk gesloten.

DePetrus is een aantal dagen per jaar gesloten i.v.m. besloten bijeenkomsten. Kijk voor alle informatie rondom openingstijden op de website van DePetrus

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

Studieplekken beschikbaar

Jongeren tot 18 jaar kunnen in Vught een studieplek reserveren bij Theater De Speeldoos en Elzenburg.

Jeugd Dorpsdichter bekend

De titel Jeugd Dorpsdichter van Vughtis toegekend aan het duo Rosalie Beijerink en Pleun Fieten. 'Samen' was het thema en samen schreven zij het winnende gedicht dat door de jury werd verkozen uit maar liefst 1.100 inzendingen.

Verhaaltjestijd 2+ weer van start

Vanaf volgende week vrijdag 11 juni gaan we weer voorlezen in de bibliotheek. We maken er een feestje van met interactie en muziek. Meld je wel vooraf eventjes aan.

BoekStart voor Baby's

Ook nu we gesloten zijn kan je je kindje bij ons inschrijven en een BoekStartkoffertje ophalen in de Bieb. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

De BiebApp: lenen zonder abonnement

Ben je geen lid maar heb je af en toe een boek nodig, bijvoorbeeld voor studie of werk? Met de gratis BiebApp en je mobiel kan je lenen zonder abonnement en betaal je alleen voor wat je leent.

Nieuw: Digitaal Atelier

Een nieuwe plek waar je kunt kennismaken, experimenteren en ontwerpen met nieuwe technologie. Jong en oud kunnen hier activiteiten en workshops bijwonen met technologie in de hoofdrol. Met UitvindersLab, FamilieAtelier en meer.

Nieuw: online cursussen

Leer online en blijf jezelf ontwikkelen met de cursussen van de bibliotheek. Gratis voor leden.

Tijdschriftenbieb app

De tijdschriftenbieb app is een tijdelijke gratis app voor leden. Titels gaan van Happinez en Psychologie Magazine tot Vrij Nederland en de Autoweek. TijdschriftenBieb is een pilot van de online Bibliotheek, voor ongeveer een half jaar.

Geheugencafé Vught

De inloopmiddagen van de Geheugen-bibliotheek zijn tijdelijk vervallen. Wel kun je kijken naar diverse filmpjes, een interview met een huisarts, over professionele steun of mantelzorg en met een notaris. Kijk op de website van Alzheimer Zuidoost Brabant of stuur een mail naar geheugencafevught@gmail.com

Lize Spit Ik ben er niet

De wereld van een jonge vrouw in Brussel stort in wanneer haar vriend een psychiatrische stoornis krijgt.

Bekijk dit boek