Berlicum

Corona update: de Afhaalbieb is weer open

Helaas, wij zijn gesloten t/m 15 maart 2021. De Afhaalbieb is weer geopend. Activiteiten en cursussen gaan niet door. De leentermijn is verlengd tot 1 april, te-laat gelden lopen tijdens de sluiting niet verder op. Houd onze website en social media in de gaten voor het online aanbod.

De Afhaalbieb

Welkom bij bibliotheek Berlicum

Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum | Tel 073 - 6802975
berlicum@huis73.nl

Openingstijden: wij zijn gesloten t/m 15 maart 2021!

Maandag t/m vrijdag van 13.00-17.00 uur 
Zaterdag van 10.00-13.00 uur.

Tijdens de openingstijden van Den Durpsherd kun je gebruik maken van de zelfservice (8.30-23.00 uur, mits er geen avondactiviteiten zijn in de bibliotheekruimte)

 Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

Verhaaltjestijd 2+ online

Elke woensdag en vrijdagochtend lezen we digitaal voor via Zoom voor onze kleine fans. We maken er een feestje van met interactie en muziek.

Ga je mee het bos in?

Natuurgroep Gestel en de bibliotheek sturen je het bos in. Volg de speurtocht langs bijzondere plekken. Wat weet jij van bevers of letterzetters?

Tijdschriftenbieb app

Fijn voor de kerstvakantie: de tijdschriftenbieb app. Een tijdelijke gratis app voor leden. Titels gaan van Happinez en Psychologie Magazine tot Vrij Nederland en de Autoweek. TijdschriftenBieb is een pilot van de online Bibliotheek, voor ongeveer een half jaar.

Coronamelder App

Wil je meer weten over de Coronamelder App? Hulp nodig bij het downloaden? Kijk hieronder voor meer informatie.

De nieuwe donorwet

Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar komt in het nieuwe Donorregister. Het is belangrijk dat je een keuze invult. Heb je vragen of hulp nodig bij het invullen?