Berlicum

Corona update: de Afhaalbieb is weer open

Wij zijn tijdelijk gesloten i.v.m. landelijke coronamaatregelen. De Afhaalbieb is geopend. Online activiteiten gaan door. De leentermijn is verlengd tot 15 juni, te-laat gelden lopen tijdens de sluiting niet verder op. Kijk bij ons online aanbod of volg ons op social media.

De Afhaalbieb

Welkom bij bibliotheek Berlicum

Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum | Tel 073 - 6802975
berlicum@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via
Whatsapp06 156 66 324

Openingstijden: wij zijn tijdelijk gesloten i.v.m. landelijke coronamaatregelen!

Maandag t/m vrijdag van 13.00-17.00 uur 
Zaterdag van 10.00-13.00 uur.

Tijdens de openingstijden van Den Durpsherd kun je gebruik maken van de zelfservice (8.30-23.00 uur, mits er geen avondactiviteiten zijn in de bibliotheekruimte)

 Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

BoekStart koffertje voor je baby

Hoera! Je bent de trotse ouder geworden van een prachtig kindje. Ook nu we gesloten zijn kan je je kindje bij ons inschrijven en een BoekStartkoffertje ophalen in de Bieb. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Verhaaltjestijd 2+ online

Elke woensdag en vrijdagochtend lezen we digitaal voor via Zoom voor onze kleine fans. We maken er een feestje van met interactie en muziek.

Lize Spit en Peter Terrin te gast in Zin op Zondag

Op 16 mei zijn Lize Spit en Peter Terrin te gast bij Marja Käss. Je kunt deze editie van Zin op Zondag volgen via Livestream.

De nieuwe donorwet

Heb jij je keuze al ingevuld? Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar komt in het nieuwe Donorregister. Het is belangrijk dat je een keuze maakt. Heb je vragen of hulp nodig bij het invullen? 

Coronamelder App

Wil je meer weten over de Coronamelder App? Hulp nodig bij het downloaden? Kijk hieronder voor meer informatie.