Berlicum

Welkom bij bibliotheek Berlicum

Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum
Tel 073 - 6802975 | e-mail berlicum@huis73.nl

Whatsapp06 156 66 324 op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 13.00 uur

Voor sluitingsdagen 2022 kijk hier

Tijdens de openingstijden van Den Durpsherd kan je gebruik maken van de zelfservice (8.30-23.00 uur, mits er geen avondactiviteiten zijn in de bibliotheekruimte).

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

BoekStart koffertje voor je baby

Hoera! Je bent de trotse ouder geworden van een prachtig kindje. Maak je kindje snel lid van de bieb en haal het gratis BoekStartkoffertje op. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Elke wereld altijd dichtbij

Vijf redenen om lid te worden van de bibliotheek! Met een bibliotheekabonnement komt elke wereld binnen handbereik. Kies het abonnement dat bij je past of geef er één cadeau aan een ander.

Kom gezellig naar Verhaaltijd

Heb je zin in een gezellig uurtje op vrijdag dan kan je in de bibliotheek komen luisteren naar een mooi verhaal onder het genot van een kopje koffie. Samen met buurtgenoten, alleen of met familie of een bekende, iedereen is van harte welkom. 

Uitvinderslab

Elke week een nieuw UitvindersLab vanuit het Digitaal Atelier. In Den Bosch of in de bibliotheek bij jou in de buurt! Kom zelf experimenteren, proberen en klooien. En ga met iets leuks weer naar huis! Leeftijdsindicatie: 7+

Linda van Rijn Ciao Bella

Een Nederlands echtpaar, eigenaar van een camping aan het Gardameer, wordt geconfronteerd met de geheimen van een goede vriendin.

Bekijk dit boek