Berlicum

Welkom bij bibliotheek Berlicum

Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum
Tel 073 - 6802975 | e-mail berlicum@huis73.nl

Whatsapp06 156 66 324 op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 13.00 uur

Voor sluitingsdagen 2023 kijk hier

Tijdens de openingstijden van Den Durpsherd kan je gebruik maken van de zelfservice (8.30-23.00 uur, mits er geen avondactiviteiten zijn in de bibliotheekruimte). 
Den Durpsherd sluit in de zomervakantie om 18.00 uur

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

Suzanna Jansen op het Literair Podium

Hoe een klein verhaal een grote geschiedenis vertelt. Bossche schrijfster en historicus Mijke Pol gaat met Suzanna Jansen in gesprek over haar nieuwste boek ‘De omwenteling; of de eeuw van de vrouw’. Daarin schetst Suzanna hoe vrouwen de afgelopen eeuw hebben gestreden om te worden behandeld als gewoon mens.

Meer info en tickets

Meer doen met de computer

Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? De cursus Klik & Tik helpt je gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. Je oefent op je eigen tempo met bijvoorbeeld het internet, websites en e-mailen.

Doe je mee?

MuziekStart voor 6+ en 8+

Hoe leuk is het om samen muziek te maken! We gaan zingen, spelen, lezen, luisteren én muziekinstrumenten uitproberen. Met elkaar gaan we heel veel leren over muziek en wat muziek met je kan doen.

Meer informatie over MuziekStart

Verhaaltjestijd 2+ altijd een feestje

Wat is er fijner dan wegdromen bij een mooi voorleesverhaal? Kom op woensdagochtend om de week weer met je peuter of kleuter naar het voorlezen. Het is altijd een feestje! Ouders, opa's/oma's, oppas en kinderdagverblijven zijn ook van harte welkom.

Kijk in de agenda

P.F. Thomése Swansdale

roman

Een jongen en een meisje uit gebroken gezinnen beleven een prille liefde. Zij heeft haar moeder nooit gekend; hij tast in het duister over zijn vader.

Bekijk dit boek