Berlicum

Welkom bij bibliotheek Berlicum

Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum
Tel 073 - 6802975 | e-mail berlicum@huis73.nl

Whatsapp06 156 66 324 op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 13.00 uur

Voor sluitingsdagen 2024 kijk hier

Tijdens de openingstijden van Den Durpsherd kan je gebruik maken van de zelfservice (tussen 8.30-23.00 uur, mits er geen avondactiviteiten zijn in de bibliotheekruimte). 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

Te gast in Rosmalen: Susan Smit

Susan Smit gaat in gesprek met Ivan Borghstijn over haar nieuwe roman. 'Alles wat beweegt' gaat gaat over de danseres Isadora Duncan die als bewust ongetrouwde vrouw haar eerste kind wil krijgen. Ze vocht voor het recht van elke vrouw om te beminnen en kinderen te krijgen zoals ze wenste.

Meer info en kaarten

Hulp nodig bij online belastingaangifte?

Het komt er weer aan, de belastingaangifte. Meestal niets iets waar we naar uitkijken. Hulp nodig om online aangifte te kunnen doen? Kijk welke mogelijkheden we bieden: van webinar tot een afspraak met een van de vrijwilligers.

Hulp bij belastingaangifte

Verhaaltijd - Beleef het plezier van samen luisteren naar een mooi verhaal

Heb je zin in een gezellig uurtje op vrijdag? Kom in de bibliotheek  luisteren naar een mooi verhaal. Samen met buurtgenoten, alleen of met familie of een bekende, iedereen is van harte welkom. De koffie staat klaar.

1e vrijdag van de maand | 10.30 - 11.30 uur | toegang vrij 

Meer informatie

Beter in lezen of meer digitaal vaardig?

Je vaardigheden verbeteren met lezen of op de computer? Nederlandse boeken lees je en bespreek je samen met de leesgroep Beter lezen. Klik&Tik maakt je wegwijs op de computer. Kijk in de agenda wanneer je kunt meedoen of vraag ernaar in de bibliotheek.

Kijk in de agenda

Margaret Kennedy Picknick bij maanlicht

roman

Op een zomernacht in Cornwall in 1947 stort een klif neer op een hotel aan zee. Zeven van de bijna twintig gasten komen om het leven. Wie de overlevenden zijn, wordt langzaam duidelijk via een reconstructie van de week ervoor.

Bekijk dit boek