Berlicum

Update coronamaatregelen: Je bent van harte welkom, wij zijn open. Zo kan je ons veilig bezoeken:

Lees meer

Welkom bij bibliotheek Berlicum

Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum
Tel 073 - 6802975 | e-mail berlicum@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via
Whatsapp06 156 66 324

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 13.00 uur

Vanaf 7 juni kan je tijdens de openingstijden van Den Durpsherd gebruik maken van de zelfservice (8.30-23.00 uur, mits er geen avondactiviteiten zijn in de bibliotheekruimte).
Let op: De zelfservice vervalt tijdelijk omdat D'n Durpsherd om 17.00 uur sluit.

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

Geef een jaar lang leesplezier

Met een boek kan je ontspannen, griezelen en huiveren. Het kan je laten lachen of tot nadenken stemmen. Geef leesplezier cadeau, juist nu! De cadeaubon kan je in elke vestiging kopen.

De Nationale Voorleesdagen

Anderhalve week vol voorleesactiviteiten, zoals het Voorleesontbijt, voorlezen (ook in Engels en Spaans) en theater. Vergeet ook het Tasje vol leesplezier niet.

Verhaaltjestijd online

Wat is er lekkerder dan even lekker wegdromen bij een fijn verhaaltje? We maken er een online-feestje van met een mooi verhaaltje, leuke interactie en natuurlijk ook muziek! Wekelijks op woensdag en vrijdag om 10:15 uur live via Zoom. 

Uitvinderslab

Elke week een nieuw UitvindersLab vanuit het Digitaal Atelier. In Den Bosch of in de bibliotheek bij jou in de buurt! Kom zelf experimenteren, proberen en klooien. En ga met iets leuks weer naar huis! Leeftijdsindicatie: 7+

BoekStart koffertje voor je baby

Hoera! Je bent de trotse ouder geworden van een prachtig kindje. Maak je kindje snel lid van de bieb en haal het gratis BoekStartkoffertje op. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

De BiebApp: lenen zonder abonnement

Ben je geen lid maar heb je af en toe een boek nodig, bijvoorbeeld voor studie of werk? Met de gratis BiebApp en je mobiel kan je lenen zonder abonnement en betaal je alleen voor wat je leent.