Let op: maak je gebruik van Mijn Bibliotheek en/of Bibliotheek Wise App? Dan moet je vanaf 19 september eenmalig opnieuw aanmelden.

Lees meer

Berlicum

Welkom bij bibliotheek Berlicum

Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum
Tel 073 - 6802975 | e-mail berlicum@huis73.nl

Whatsapp06 156 66 324 op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 13.00 uur

Voor sluitingsdagen 2023 kijk hier

Tijdens de openingstijden van Den Durpsherd kan je gebruik maken van de zelfservice (tussen 8.30-23.00 uur, mits er geen avondactiviteiten zijn in de bibliotheekruimte). 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

Kom gezellig naar de Voorleeslunch

Op vrijdag 6 oktober vieren we weer de nationale ouderendag met een gezellige voorleeslunch. Dit jaar schrijft Ronald Giphart het verhaal, speciaal voor deze gelegenheid. We lezen voor en praten na terwijl we genieten van een smakelijk broodje.
Deelname is gratis. Meld je vóór 1 oktober aan via de link hieronder of door je aan te melden bij de balie. 

Aanmelden voorleeslunch

Digitaal Atelier - voor jong en oud

We zijn weer begonnen! Van maakmiddag tot ontdekfabriek, of van coderdojo tot breien met technologie. Of doe mee met de jeugd workshop Vloggen! Bij het Digitaal Atelier kunnen jong en oud, beginners en liefhebbers, naar hartelust experimenteren met nieuwe technologie. Benieuwd wat er te doen is?

Kijk in de agenda

Workshop voor mantelzorger en naaste

Workshop Levensboom maken met Carola Mokveld. Een workshop vol warmte, aandacht en herinneringen voor mensen met beginnende geheugenproblemen en hun naaste. Carola Mokveld vertelt over de Levensboom, waarna je met z’n tweeën aan de slag gaat. Met eenvoudige technieken, voor iedereen haalbaar.

Meer lezen en aanmelden

Oktober = Kinderboekenmaand

Een gezellige maand vol bijzondere activiteiten: belevingstheater voorstellingen Postbode PaNiek en De Letterdief, Voorleesspecial Schildpad zoekt een huis en het (twee) wekelijkse Verhaaltjestijd en Babybieb. Maak je eigen toekomsttuin in het UitvindersLab, leer een schimmen-animatie maken in het FamilieAtelier of ga mee op micro-avontuur.  

Kom je ook?

Jojo Moyes In haar schoenen

Twee vrouwen uit totaal verschillende milieus die allebei op een keerpunt in hun leven staan, komen met elkaar in contact nadat ze per ongeluk elkaars sporttas meenemen.

Bekijk dit boek