Berlicum

Welkom bij bibliotheek Berlicum

Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum
Tel 073 - 6802975 | e-mail berlicum@huis73.nl

Whatsapp06 156 66 324 op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 13.00 uur

Voor sluitingsdagen 2024 kijk hier

Tijdens de openingstijden van Den Durpsherd kan je gebruik maken van de zelfservice (tussen 8.30-23.00 uur, mits er geen avondactiviteiten zijn in de bibliotheekruimte). 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

Ontmoet een schrijver in het wild!

Trek je laarzen maar aan en kom Voedselbos d’Ekkers in Berlicum. Kinderboekenschrijver en cabaretier Thijs Goverde leest voor uit zijn boek 'Supergroen'. En je kunt meedoen met een speurtocht door het voedselbos naar de schurken en helden uit het boek. 

Lees meer en meld je gratis aan

BoekProeverij: Van cosy crime tot horrible horror

Op zoek naar nieuwe spannende boeken en series? Kom spannende boeken proeven in deze Thrillereditie van de BoekProeverij. Het aanbod varieert van cosy crime tot horrible horror, van nauwgezette speurtocht tot snelle actiethriller, van lokale detective tot internationale spionage. Deelname is gratis, meld je wel aan.

Meer info en aanmelden

Verhaaltjestijd - kom gezellig luisteren

Elke twer weken kan je verhaaltje komen luisteren: het is altijd een feestje! Vergeet niet je ouders en opa's en oma's mee te nemen, ook zij zijn van harte welkom. Aanmelden is niet nodig!

Iedere twee weken | 11.00 - 11.30 uur | toegang vrij 

Kijk in de agenda

Beter in lezen of meer digitaal vaardig?

Je vaardigheden verbeteren met lezen of op de computer? Nederlandse boeken lees je en bespreek je samen met de leesgroep Beter lezen. Klik&Tik maakt je wegwijs op de computer. Kijk in de agenda wanneer je kunt meedoen of vraag ernaar in de bibliotheek.

Kijk in de agenda

Jussi Adler-Olsen Eén raam, geen sleutel

Het leven en de carrière van een Deense politieman van afdeling Q komen op het spel te staan als hij wordt gearresteerd in verband met een oude spijkerpistoolzaak. Terwijl hij vecht voor zijn leven gaan drie van zijn collega’s tegen orders in om de complexe,...

Bekijk dit boek