Berlicum

Bibliotheek Berlicum weer open!

Goed nieuws, want de bieb is weer open! De leentermijn van materialen die tijdens de sluiting ingeleverd moesten worden is verlengd tot 15 juni. Vanaf 7 juni kan er nog meer!

Lees meer

Welkom bij bibliotheek Berlicum

Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum
Tel 073 - 6802975 | e-mail berlicum@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via
Whatsapp06 156 66 324

Openingstijden van af 7 juni 2021

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 13.00 uur

Vanaf 7 juni kan je tijdens de openingstijden van Den Durpsherd gebruik maken van de zelfservice (8.30-23.00 uur, mits er geen avondactiviteiten zijn in de bibliotheekruimte)

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

BoekStart koffertje voor je baby

Hoera! Je bent de trotse ouder geworden van een prachtig kindje. Ook nu we gesloten zijn kan je je kindje bij ons inschrijven en een BoekStartkoffertje ophalen in de Bieb. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

De BiebApp: lenen zonder abonnement

Ben je geen lid maar heb je af en toe een boek nodig, bijvoorbeeld voor studie of werk? Met de gratis BiebApp en je mobiel kan je lenen zonder abonnement en betaal je alleen voor wat je leent.

Verhaaltjestijd 2+ weer van start

Vanaf volgende week vrijdag 11 juni gaan we weer voorlezen in de bibliotheek We maken er een feestje van met interactie en muziek. Meld je wel vooraf eventjes aan. 

Gun jezelf een online cursus

Leer online en blijf jezelf ontwikkelen met de cursussen van de bibliotheek. O.a. communicatie, persoonlijke kracht, taal, fotografie en commerciĆ«le vaardigheden. Gratis voor leden. 

De nieuwe donorwet

Heb jij je keuze al ingevuld? Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar komt in het nieuwe Donorregister. Het is belangrijk dat je een keuze maakt. Heb je vragen of hulp nodig bij het invullen? 

Coronamelder App

Wil je meer weten over de Coronamelder App? Hulp nodig bij het downloaden? Kijk hieronder voor meer informatie.