Berlicum

Welkom bij bibliotheek Berlicum

Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum
Tel 073 - 6802975 | e-mail berlicum@huis73.nl

Whatsapp06 156 66 324 op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 13.00 uur

Voor sluitingsdagen 2023 kijk hier

Tijdens de openingstijden van Den Durpsherd kan je gebruik maken van de zelfservice (8.30-23.00 uur, mits er geen avondactiviteiten zijn in de bibliotheekruimte). 
Den Durpsherd sluit in de zomervakantie om 18.00 uur

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

Vrijwilligers worden bij de VoorleesExpress

Heb jij hart voor taal en voor kinderen? De VoorleesExpress is voor Berlicum op zoek naar een voorlezer. Samen met de ouders werk je aan taal en leesplezier.
Meer weten? Stuur een mail naar VoorleesexpressGestel@Huis73.nl

Maak je eigen vaderdag cadeau

Kom op vrijdagavond 16 juni, als de bieb eigenlijk al gesloten is, stiekem naar Gestel toe en maak je eigen Vaderdag cadeau! En wat voor een cadeau. Je gaat aan de slag met een heuse piepschuimsnijder om een trofee te maken.

Doe mee

Geef een prentenboek cadeau

Met dit heerlijke boek kan je ook een ander kind blij maken via de actie Geef een prentenboek cadeau! Informeer bij de Readshop Gestel of de bibliotheek.

Meer doen met de computer

Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? De cursus Klik & Tik helpt je gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. Je oefent op je eigen tempo met bijvoorbeeld het internet, websites en e-mailen.

Doe je mee?

We vieren BoekStartdag

De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen deze dag een extra hartelijk welkom. Doe samen met je (klein)kind mee aan een leuke activiteit of workshop. Ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

Activiteiten BoekStartdag

Digitaal Atelier - voor jong en oud

Van maakmiddag tot ontdekfabriek, of coderdojo tot breien met technologie. Bij het digitaal Atelier kunnen jong en oud, beginners en liefhebbers, naar hartelust experimenteren met nieuwe technologie. Benieuwd wat er te doen is?

Kijk in de agenda

Nicci French Heeft iemand Charlotte Salter gezien?

Een vrouw komt niet opdagen op het verjaardagsfeest van haar man. Haar dochter denkt aan kwade opzet. Jaren later keert de dochter terug naar huis en worden de dramatische gebeurtenissen uit het verleden opgerakeld.

Bekijk dit boek