Berlicum

Welkom bij bibliotheek Berlicum

Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum
Tel 073 - 6802975 | e-mail berlicum@huis73.nl

Whatsapp06 156 66 324 op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 13.00 uur

Voor sluitingsdagen 2022 kijk hier

Tijdens de openingstijden van Den Durpsherd kan je gebruik maken van de zelfservice (8.30-23.00 uur, mits er geen avondactiviteiten zijn in de bibliotheekruimte). 
Den Durpsherd sluit in de zomervakantie om 18.00 uur

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

Meer doen met de computer

Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? De cursus Klik & Tik helpt je gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. Je oefent op je eigen tempo met bijvoorbeeld het internet, websites en e-mailen.

Maand van het Schrijven

Ben je aanstormend schrijftalent, oude rot in het schrijfvak of zet je je eerste voorzichtige woorden op papier? In september haal je je schrijfhart op bij Huis73 met workshops, presentaties, masterclasses en exposities voor iedereen die van schrijven houdt.

BoekStart koffertje voor je baby

Hoera! Je bent de trotse ouder geworden van een prachtig kindje. Maak je kindje snel lid van de bieb en haal het gratis BoekStartkoffertje op. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Elke wereld altijd dichtbij

Vijf redenen om lid te worden van de bibliotheek! Met een bibliotheekabonnement komt elke wereld binnen handbereik. Kies het abonnement dat bij je past of geef er één cadeau aan een ander.

Linda van Rijn Ciao Bella

Een Nederlands echtpaar, eigenaar van een camping aan het Gardameer, wordt geconfronteerd met de geheimen van een goede vriendin.

Bekijk dit boek