Rosmalen

  • Welkom bij Bibliotheek Rosmalen

Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen |
Tel. (073) 680 29 30 | e-mail rosmalen@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via 
Whatsapp: 06 156 66 324

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur 
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Voor sluitingsdagen 2022 kijk hier

 

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

Geopend: Informatiepunt digitale Overheid

In Bibliotheek Rosmalen is het Informatiepunt Digitale Overheid officieel geopend door wethouder Ufuk Kâhya. Iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij overheidszaken die digitaal geregeld moeten worden, kan er gratis terecht voor hulp. Je hoeft geen afspraak te maken. Ook hoef je geen lid te zijn van de bibliotheek. Kom langs of kijk voor meer informatie op www.huis73.nl/IDO

Shift Talks 2022: Democratie onder druk

Wat kunnen we het beste doen wanneer onze democratie onder druk staat? Rondom Masha Gessen’s keynote speech komen er diverse journalisten, columnisten, denkers en schrijvers aan het woord. Ook met (foto)tentoonstellingen en een podcast-wandeling.

Programma en kaarten

Nederland Leest: oud worden, jong blijven

Yvonne Keuls schreef een liefdevolle roman 'Mevrouw mijn moeder'. Heel november kun je een gratis exemplaar van dit boek  ophalen bij de bibliotheek (zolang de voorraad strekt). Ook zijn er diverse activiteiten deze maand. 

Programma en tickets

Ontdek je talent

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om toneel te spelen? Wil je je (klein)kind de eerste stapjes op muziekgebied laten maken of is film maken meer iets voor jou? Huis73 heeft splinternieuw cursusaanbod voor iedereen die zich op creatief vlak wil ontwikkelen. Na de herfstvakantie gaan we van start.

Cursusaanbod

Dreumesbieb of BabyBieb

Een gezellig moment voor jou en je baby of dreumes vol met de leukste beginnende voorleesboekjes, liedjes en passende activiteiten. We gaan aan de slag met allerlei materialen, versjes/liedjes en natuurlijk de boekjes uit onze collectie.

Kom je ook?

Voorlezen in het Arabisch

Kom dan tijdens de Kinderboekenweek luisteren naar Sosan. Zij leest een mooi verhaal voor in het Arabisch. Ook maken we samen muziek en zingen liedjes.
Je hoeft je niet vooraf aan te melden en de toegang is gratis.

Zaterdag 22 oktober | 15.00 - 15.30 uur | Jeugdbieb Rosmalen

Marcel van Roosmalen Totaal

zijn beste reportages

Bundeling columns en reportages van de bekende Nederlandse journalist (1968).

Bekijk dit boek