Rosmalen

  • Welkom bij Bibliotheek Rosmalen

Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen |
Tel. (073) 680 29 30 | e-mail rosmalen@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via 
Whatsapp: 06 156 66 324

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur 
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Voor sluitingsdagen 2023 kijk hier

 

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

Op het Literair Podium: Fokke Obbema

Helpt het verwoorden van jouw levensverhaal je omdat het meer inzicht biedt op de hoofdlijnen van je leven? Fokke Obbema, journalist en auteur van de bestseller 'De zin van het leven', gaat in gesprek met Theo Verbruggen over de mens en zijn verhaal.

Meer informatie en tickets

Dreumesbieb of BabyBieb

Een gezellig moment voor jou en je baby of dreumes vol met de leukste beginnende voorleesboekjes, liedjes en passende activiteiten. We gaan aan de slag met allerlei materialen, versjes/liedjes en natuurlijk de boekjes uit onze collectie.

Kom je ook?

Jeugdworkshop tekenen voor de feestdagen

Met de feestdagen jouw zelfgemaakte placemat op tafel? Kom tekenen en kleuren met Sakia. Saskia neemt allerlei voorbeelden mee en helpt jou om van jouw tekening een echte blikvanger op de mooi gedekte tafel te maken! Met vrolijke muziek en iets lekkers, maken we er een gezellige middag van. 

Meedoen?

Leesbeesten: de leesclub voor jongeren

Ben je ook dol op YA-boeken? Iedere maand komt de Leesbeesten Leesclub bij elkaar. Een leuke avond met goede boekenpraat onder begeleiding van schrijver Emmy van Ruijven. Iedereen is welkom en je mag aansluiten wanneer je wilt. 

Lees meer en meld je gratis aan

Positieve uitkomsten klantonderzoek

Maar liefst bijna 700 mensen hebben de afgelopen tijd een vragenlijst ingevuld, waarvoor hartelijk dank. De uitkomsten laten zien dat mensen heel tevreden zijn, ze waarderen de bibliotheek met een 8.4. Daar worden we blij van. Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten aangedragen waar we serieus naar gaan kijken. 

December = Boekenmarkt

Kies uit boeken van verschillende auteurs en genres voor kleine prijsjes. Kom langs en misschien vind jij net dat ene pareltje! Shoppen kan van 11 december 2023 t/m 14 januari 2024 tijdens openingsuren bij Huis73 Den Bosch en Bibliotheek Rosmalen.

Fokke Obbema De zin van het leven

gesprekken over de essentie van ons bestaan

De Volkskrantjournalist die zelf na een hartstilstand een bijna-doodervaring had, ondervraagt mensen met verschillende beroepen en achtergronden over hun denken over religie, de zin van het bestaan en de dood.

Bekijk dit boek

Hulp nodig bij het lenen van e=books?

Wil je graag e-books lenen en kan je daar wat hulp bij gebruiken? Mail je vraag met je contactgegevens naar e-books@huis73.nl, dan nemen we contact met je op.