Rosmalen

  • Welkom bij Bibliotheek Rosmalen

Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen |
Tel. (073) 680 29 30 | e-mail rosmalen@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via 
Whatsapp: 06 156 66 324

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur 
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Voor sluitingsdagen 2022 kijk hier

 

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

Ontmoet, goed en vraag maar raak: Splinter Chabot

Schrijver Splinter Chabot is te gast bij PERRON-3 in Rosmalen. Hij wordt geïnterviewd door Ivan Borghstijn én gaat in gesprek met het publiek. Het belooft een bijzondere avond te worden met een openhartige gast die er om bekendstaat dat hij niet op zijn mondje gevallen is. Een ontmoeting vol verrassingen! 

Uitgelezen? Kom naar de BoekProeverij

Hoe vind je nou net dat éne mooie boek uit die enorme collectie waar je blij van wordt, dat je inspireert, dat je stof tot nadenken geeft of juist ontspanning biedt?

Klik & Tik

Wil je ook meer leren doen met de computer en internet?
Bij Klik & Tik werk je in je eigen tempo onder begeleiding van Seniorweb Rosmalen. Deelname is gratis.

Zin op Zondag

Op 11 september start het nieuwe seizoen van de literaire talkshow Zin op Zondag. Presentatrice Marja Käss ontvangt schrijvers Susan Smit en Simone Atangana Bekono. Zij vertellen over hun nieuwe boeken.

Dreumesbieb of BabyBieb

Een gezellig moment voor jou en je baby of dreumes vol met de leukste beginnende voorleesboekjes, liedjes en passende activiteiten. We gaan aan de slag met allerlei materialen, versjes/liedjes en natuurlijk de boekjes uit onze collectie.

Voorlezen aan Voorleeshond Soul

Vind je voorlezen moeilijk of spannend? Kom dan voorlezen aan voorleeshond Soul. Zij vindt het fijn als je voorleest of plaatjes laat zien en ze luistert heel braaf naar je! Zo wordt hardop lezen veel leuker! 

Karin Quint Het koetshuis

Laura, die opgroeide op landgoed Rosaville, duikt in de geschiedenis van het bijbehorende koetshuis dat zo belangrijk was voor haar oma.

Bekijk dit boek