Rosmalen

  • Welkom bij Bibliotheek Rosmalen

Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen |
Tel. (073) 680 29 30 | e-mail rosmalen@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via 
Whatsapp: 06 156 66 324

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur 
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Voor sluitingsdagen 2024 kijk hier

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

Repair Café

Weggooien? Mooi niet. Kom dan naar het Repair Café in de bibliotheek van Rosmalen. De vrijwilligers gaan hun best doen om je kapotte apparaat te repareren. Zo zorgen we met elkaar voor minder verspilling.

Lees meer

Bosbeesten maken - voor kinderen vanaf 7 jaar

Zie je in het bos wel eens een tak die meer is dan alleen een tak? Neem he mee en laat 'm goed drogen. Met verf en kwasten beschilder je de tak met de mooiste kleuren om er een bijzonder bosbeest van te maken. Jouw Bosbeest wordt tentoongesteld in bibliotheek Rosmalen. 

Workshop bosbeesten maken

Taalcafé in Rosmalen

Vind je het nog moeilijk om Nederlands te spreken? Kom dan oefenen op maandagochtend in het taalcafé in de bibliotheek in Rosmalen! Gezellig en je leert er veel van. Kom je ook?

Do you still struggle with speaking Dutch? You can practice your conversation skills in our Dutch language café.

Deelname is gratis, aanmelden is fijn

Boekenruilmiddag

Geef je boek een tweede kans. Neem van thuis een boek mee dat je niet meer leest en ruil het om voor een boek van een andere lezer, dat je dolgraag wilt lezen. Een mooi moment om gratis een leuk boek op de kop te tikken, in gesprek te raken met andere boekenliefhebbers en om het milieu een handje te helpen door boeken een tweede kans te geven. 

Doe mee

Murat Isik In de mist van Golden Gate Park

Een jongeman gaat in 2001 rechten studeren in San Francisco, waar hij een nieuw begin wil maken en creatief schrijverschap ontdekt.

Bekijk dit boek

Hulp nodig bij het lenen van e=books?

Wil je graag e-books lenen en kan je daar wat hulp bij gebruiken? Mail je vraag met je contactgegevens naar e-books@huis73.nl, dan nemen we contact met je op.