Rosmalen

  • Welkom bij Bibliotheek Rosmalen

Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen |
Tel. (073) 680 29 30 | e-mail rosmalen@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via 
Whatsapp: 06 156 66 324

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur 
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Voor sluitingsdagen 2022 kijk hier

 

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

In gesprek met Michel Krielaars

Journalist, auteur en Ruslandkenner Michel Krielaars gaat in gesprek met het publiek over zijn nieuw verschenen boek Oorlog met Rusland''. Michel Krielaars is bekend als chef Boeken van NRC Handelsblad en als oud Rusland correspondent. Voor zijn werk in Rusland maakte hij veel reizen.

Elke wereld altijd dichtbij

Vijf redenen om lid te worden van de bibliotheek! Kies het biebabonnement dat bij je past of geef er één cadeau aan een ander.

Dreumesbieb

Een gezellig moment voor jou en je dreumes vol met bruikbare tips, de leukste beginnende voorleesboekjes en passende activiteiten. We gaan aan de slag met allerlei materialen, versjes/liedjes en natuurlijk de boekjes uit onze collectie.

Zomerlezen: welk boek pak jij?

De zomer is dé tijd om te lezen. Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! Kom tijdens Zomerlezen naar de Bibliotheek. We helpen je graag bij het kiezen van boeken voor aankomende zomer. Want een (zomer)boek is er voor iedereen!

Bekijk de tips

Klik & Tik

Wil je ook meer leren doen met de computer en internet?
Bij Klik & Tik werk je in je eigen tempo onder begeleiding van Seniorweb Rosmalen. Deelname is gratis.

BabyBieb

Een gezellig moment voor jou en je baby vol met bruikbare tips, de mooiste babyboekjes, liedjes en leuke activiteiten. Na afloop is er gelegenheid om te spelen en ervaringen uit te wisselen. Nieuwsgierig? Kom een keer met je baby meedoen.

Michel Krielaars Oorlog met Rusland

Verhandeling over de verslechterende verstandhouding tussen Rusland en het Westen in de 21e eeuw, tot en met de Russische invasie van Oekraïne.

Bekijk dit boek