Rosmalen

  • Welkom bij Bibliotheek Rosmalen

Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen |
Tel. (073) 680 29 30 | e-mail rosmalen@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via 
Whatsapp: 06 156 66 324

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur 
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Voor sluitingsdagen 2023 kijk hier

 

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

25 januari starten de Voorleesdagen

Elf dagen lang extra voorleesplezier voor de kleinsten, van 25 januari tot en met 4 februari 2023, ook bij Huis73. Zo trappen wij af met het Nationale Voorleesontbijt op woensdag 25 januari en kan je op 28 januari naar een muzikale voorstelling.

Doe gezellig mee

Open: Informatiepunt digitale Overheid

In Bibliotheek Rosmalen is het Informatiepunt Digitale Overheid officieel geopend. Iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij overheidszaken die digitaal geregeld moeten worden, kan er gratis terecht voor hulp. Je hoeft geen afspraak te maken. Ook hoef je geen lid te zijn van de bibliotheek.

Kom langs of kijk voor meer informatie op www.huis73.nl/IDO

Week vol poëzie rond thema vriendschap

Het grootste poëziefeest van de Lage landen wordt dit jaar van 26 januari - 1 februari met als thema Vriendschap. Ook bij Huis73 is er deze week van alles te doen rondom poëzie: van exposities tot masterclass en van workshop tot schrijfcafé.

Week van de Poëzie

Dreumesbieb of BabyBieb

Een gezellig moment voor jou en je baby of dreumes vol met de leukste beginnende voorleesboekjes, liedjes en passende activiteiten. We gaan aan de slag met allerlei materialen, versjes/liedjes en natuurlijk de boekjes uit onze collectie.

Kom je ook?

Doorbreek taboes met Lisa Loeb

Lisa gaat met interviewster Martine Huijbregts in gesprek over haar nieuwste boek “Bang”. We worden meegenomen in hoe het is om met een angststoornis te leven: de hilariteit en de ellende ervan. Vol humor en zelfspot passeren eenzaamheid, gebrek aan eigenwaarde en angsten de revue. 

Informatie en tickets

Ontdek je talent

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om toneel te spelen? Wil je je (klein)kind de eerste stapjes op muziekgebied laten maken of is film maken meer iets voor jou? Huis73 heeft splinternieuw cursusaanbod voor iedereen die zich op creatief vlak wil ontwikkelen. 

Cursusaanbod

Arthur Japin Wat stilte wil

roman

Een ambitieuze en getalenteerde jonge vrouw uit Amsterdam probeert eind 19e eeuw carrière te maken als zangeres, maar rekent daarbij buiten de invloed van haar familie.

Bekijk dit boek