Rosmalen

Corona update: Afhaalbieb is weer geopend

Helaas, ook wij zijn gesloten t/m 9 februari 2021. De Afhaalbieb is weer open. Activiteiten en cursussen gaan niet door. De leentermijn is verlengd tot 1 maart, te-laat gelden lopen tijdens de sluiting niet verder op. Houd onze website en social media in de gaten voor het online aanbod.

Tips voor thuis

Welkom bij Bibliotheek Rosmalen

Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen | Tel. (073) 680 29 30
rosmalen@huis73.nl

Openingstijden: Wij zijn gesloten t/m 9 februari 2021

Maandag t/m vrijdag van 10.00 - 18.00 | zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

De nieuwe Donorwet

Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar komt in het nieuwe Donorregister. Het is belangrijk dat je een keuze invult. Heb je vragen of hulp nodig bij het invullen? 

Tijdschriftenbieb app

Fijn voor de kerstvakantie: de tijdschriftenbieb app. Een tijdelijke gratis app voor leden. Titels gaan van Happinez en Psychologie Magazine tot Vrij Nederland en de Autoweek. TijdschriftenBieb is een pilot van de online Bibliotheek, voor ongeveer een half jaar.

Verhaaltjestijd 2+ online

Elke woensdag en vrijdagochtend lezen we digitaal voor via Zoom voor onze kleine fans. We maken er een feestje van met interactie en muziek.

Vakantietip: podcasts

In de kerstvakantie lekker luisteren naar leuke, spannende of grappige verhalen? De beste podcasts vind je hier bij elkaar.