Rosmalen

  • Welkom bij Bibliotheek Rosmalen

Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen |
Tel. (073) 680 29 30 | e-mail rosmalen@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via 
Whatsapp: 06 156 66 324

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur 
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Voor sluitingsdagen 2023 kijk hier

 

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

Alle uitvinders verzamelen..!

Elke maand een nieuw UitvindersLab bij jou in de buurt! Kom uitvinden, experimenteren en maken. Elke keer staat er weer een ander thema, materiaal of technologie centraal. En ga je met iets leuks weer naar huis. Geschikt voor kinderen van 8 - 12 jaar.

Agenda van het Uitvinderslab

3 juni: samen vieren we BoekStartdag

De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen deze dag een extra hartelijk welkom. Doe samen met je (klein)kind mee aan een leuke activiteit of een workshop Bewegen met je baby, Kindergebaren of de Dreumesbieb. Ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

Activiteiten BoekStartdag

E-books lenen voor de vakantie?

Wil je graag e-books lenen voor de vakantie maar je weet niet hoe het moet? In dit spreekuur leggen we precies uit hoe je dit kunt doen. Neem je tablet mee indien je wilt lezen via de app of neem je e-reader en laptop mee als je de boeken op de e-reader wilt lezen.

Kom naar het e-book spreekuur

Dreumesbieb of BabyBieb

Een gezellig moment voor jou en je baby of dreumes vol met de leukste beginnende voorleesboekjes, liedjes en passende activiteiten. We gaan aan de slag met allerlei materialen, versjes/liedjes en natuurlijk de boekjes uit onze collectie.

Kom je ook?

Shorlist VN Thriller van het Jaar