We zijn overgegaan op een nieuw landelijk inlogsysteem. Je hebt daarover een mail ontvangen en het enige dat je hoeft te doen is opnieuw inloggen.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op via info@huis73.nl of 073-680 2900 (tijdens kantoortijden). 

Lees meer 

Rosmalen

  • Welkom bij Bibliotheek Rosmalen

Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen |
Tel. (073) 680 29 30 | e-mail rosmalen@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via 
Whatsapp: 06 156 66 324

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur 
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Voor sluitingsdagen 2024 kijk hier

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

English Storytime

Eén keer per maand op zaterdagochtend lezen we bekende Engelstalige kinderboeken voor. Na het voorlezen is er vaak nog tijd om even te knutselen of kleuren. Een mooie manier om spelenderwijs de Engelse taalontwikkeling te stimuleren.

Kom je ook?

Heel juni: Boekenmarkt

Wil je een voorraadje voor op je vakantieadres? Kom dan naar onze boekenmarkt en sla je slag. Je vindt er afgeschreven boeken van verschillende auteurs en in diverse genres, voor kinderen en volwassenen. Maar ook tijdschriften, DVD's en luisterboeken. 

Taalcafé in Rosmalen

Vind je het nog moeilijk om Nederlands te spreken? Kom dan oefenen op maandagochtend in het taalcafé in de bibliotheek in Rosmalen! Gezellig en je leert er veel van. Kom je ook?

Do you still struggle with speaking Dutch? You can practice your conversation skills in our Dutch language café.

Deelname is gratis, aanmelden is fijn

Uitvinderslab

Elke maand een nieuw UitvindersLab: kom uitvinden, experimenteren en maken. Er staat steeds weer een ander thema, materiaal of technologie centraal. Voor kinderen van 8 - 12 jaar. Onder begeleiding van een ervaren kunstdocent ga je aan de slag.

Meer informatie en aanmelden

Viveca Sten Verborgen in de sneeuw

Een Zweedse politieagente krijgt te maken met de verdwijning van een tienermeisje in het skiparadijs Åre.

Bekijk dit boek

Hulp nodig bij het lenen van e=books?

Wil je graag e-books lenen en kan je daar wat hulp bij gebruiken? Mail je vraag met je contactgegevens naar e-books@huis73.nl, dan nemen we contact met je op.