Een huis vol muziek

Gepubliceerd op: 24 augustus 2021 11:16

Leren, luisteren, spelen, begrijpen, beleven: Huis73 heeft ook muzikaal heel veel te bieden!

Of je nu komt voor een eerste kennismaking, of juist op zoek bent naar verdieping, onze docenten kunnen je alle in's & outs’s op muziekgebied laten zien en horen.

Benieuwd naar wie onze docenten zijn? We stellen ze graag aan je voor:

 • Willem Pluk Muzieklessen Willem

  Willem Pluk begon met trompet op 10 jarige leeftijd en besloot om van zijn hobby zijn beroep te maken. Een goede keuze vinden wij!

 • Bert Boeren Muzieklessen Bert

  Bert Boeren is in vele stijlen thuis en is meer dan 20 jaar docent aan het conservatorium van Amsterdam en Rotterdam. Wil je graag leren improviseren dan ben je bij Bert aan het juiste adres.

 • Stef Joosten Muzieklessen Stef

  Stef houdt van muziek en van de basgitaar! Die passie wil hij als docent graag met je delen.

 • Tessa van Buuren Muzieklessen Tessa

  Tessa krijgt ontzettend veel energie als ze andere mensen mag laten zien en vooral voelen hoe waardevol muziek kan zijn.

 • Paul van den Oever Muzieklessen Paul

  Mensen van verschillende leeftijden, met verschillende ambities en talenten, maar allemaal met dezelfde passie; de muziek, de saxofoon. Juist die diversiteit spreekt Paul aan.

 • Hanneke Gudden Zanglessen Hanneke

  Al jong ontdekte Hanneke haar passie voor muziek. Na haar muzikale studies staat Hanneke regelmatig op het podium, schrijft en zingt ze en inspireert ze tot veel plezier en vrijheid in het zingen!

 • Pleun van Dieren Muzieklessen Pleun

  Pleun houdt van melodieën en timing en werkt daarom met vrijwel alle stijlen. Jazz, funk, soul en r&b zijn favoriet maar ze speelt ook graag klassiek piano.

 • Cor Coppoolse Muzieklessen Cor

  Naast het geven van concerten geeft Cor bij Huis73 ook celloles aan jong en oud. De verschillende klankkleuren die de cello machtig is brengt een verhaal met veel gevoel bij je naar binnen.

Klik hier voor alle muzieklessen