Bibliotheek

Inloggen in Mijn Bibliotheek of de Wise App

Op de website en in de app kan je 24/7 verlengen en reserveren, gegevens aanpassen, zien welke titels je eerder hebt geleend, verlanglijstjes maken en andere zaken regelen. Gemakkelijk vanuit huis of onderweg.

Inloggen in Mijn Bibliotheek |  Bibliotheek Wise App         

Collectie / service

Hier vind en reserveer je duizenden boekene-books, luisterboeken, films en muziek. Bekijk aanwinsten per onderwerp en genre of reserveer een specifieke titel en haal op bij een vestiging in de buurt.

Ontdek de collectie

Voor jeugd en jongeren

Van BoekStart en voorlezen tot Coderdojo en Digitaal Atelier, Voorleeshond of KlupUp, voor leesplezier en talentontwikkeling zit je goed bij Huis73. Je vindt er altijd iets om te doen. 

Wat ga jij doen?

Onze vestigingen

Kom langs in één van de vestigingen in stad of regio. Om te lenen of te lezen, voor een workshop of lezing, Babybieb of schrijversbezoek. We staan voor je klaar.

Kies je vestiging

Nieuw & Inspiratie

Nieuwe en bijzondere titels, boek van de maand en tips van onze redactie. We zoeken telkens de mooiste boeken uit om je te verrassen en te inspireren. Kijk bij je favoriete genre of onderwerp.

Laat je inspireren

Lees wat anders

Ga samen in gesprek over literatuur, ontmoet bekende en nieuwe schrijvers, beluister een podcast, geniet van een goed verhaal of ontwikkel je eigen schrijftalenten. Kijk welke activiteiten er op het programma staan.

Lees wat anders

Geheugenhuis

Een plek voor ontmoeting, informatie en activiteiten voor mensen met vragen over het geheugen of die willen werken aan een fit geheugen. Loop eens binnen, haal informatie of meld je aan voor activiteiten als dans, zang of geheugenspellen. Lees verder 

Susan Smit De wijsheid van de heks

wat ik de afgelopen twintig jaar van de oude natuurreligie heb geleerd

Verslag van de persoonlijke ontwikkelingsreis van de auteur rondom het thema hekserij, met aandacht voor spirituele, historische en praktische aspecten van de oude natuurreligie.

Bekijk dit boek

Inspiratie voor leesclubs en andere literatuurliefhebbers