Lezen & Lenen

Lid worden

Ontdek alle voordelen van een lidmaatschap. Voor € 4,60 per maand kan je een heel jaar onbeperkt lenen, inclusief e-books én je kunt met korting naar onze activiteiten. Tot 18 jaar ben je zelfs gratis lid. NIEUW: Eenmalig lenen met de Biebapp.

Word lid

Voor jeugd en jongeren

Van BoekStart en voorlezen tot Coderdojo en Digitaal Atelier, Voorleeshond of KlupUp, voor leesplezier en talentontwikkeling zit je goed bij Huis73. Je vindt er altijd iets om te doen. 

Onze vestigingen

Kom langs in één van de vestigingen in stad of regio. Om te lenen of te lezen, voor een workshop of lezing, Babybieb of schrijversbezoek. We staan voor je klaar.

Mijn bibliotheek / log in

Hier kan je 24/7 verlengen en reserveren, gegevens aanpassen, zien welke titels je eerder hebt geleend, verlanglijstjes maken, tegoed opwaarderen en andere zaken regelen. Vanuit huis of onderweg.

Collectie / service

Hier vind en reserveer je duizenden boekene-books, luisterboeken, films en muziek. Bekijk aanwinsten per onderwerp en genre of reserveer een specifieke titel en haal op bij een vestiging in de buurt.

Nieuw & Inspiratie

Nieuwe en bijzondere titels, boek van de maand en tips van onze redactie. We zoeken telkens de mooiste boeken uit om je te verrassen en te inspireren. Kijk bij je favoriete genre of onderwerp.

Lees wat anders

Ga samen in gesprek over literatuur, ontmoet bekende en nieuwe schrijvers, beluister een podcast, geniet van een goed verhaal of ontwikkel je eigen schrijftalenten. Kijk welke activiteiten er op het programma staan.

Robbert Welagen Raam, sleutel

Als Karlijn zichzelf buitensluit, komt haar vriend de sleutel brengen, maar hij verongelukt onderweg. De verwarring bij haar is groot als zij plotseling gevoelens heeft voor een jonge vrouw.

Bekijk dit boek

Parels uit de collectie - besproken in de BoekProeverij