Let op: maak je gebruik van Mijn Bibliotheek en/of Bibliotheek Wise App? Dan moet je vanaf 19 september eenmalig opnieuw aanmelden.

Lees meer

Bibliotheek

Inloggen in Mijn Bibliotheek of de Wise App

Op de website en in de app kan je 24/7 verlengen en reserveren, gegevens aanpassen, zien welke titels je eerder hebt geleend, verlanglijstjes maken en andere zaken regelen. Gemakkelijk vanuit huis of onderweg.

Mijn Bibliotheek | Bibliotheek Wise App         

Collectie / service

Hier vind en reserveer je duizenden boekene-books, luisterboeken, films en muziek. Bekijk aanwinsten per onderwerp en genre of reserveer een specifieke titel en haal op bij een vestiging in de buurt.

Ontdek de collectie

Voor jeugd en jongeren

Van BoekStart en voorlezen tot Coderdojo en Digitaal Atelier, Voorleeshond of KlupUp, voor leesplezier en talentontwikkeling zit je goed bij Huis73. Je vindt er altijd iets om te doen. 

Wat ga jij doen?

Onze vestigingen

Kom langs in één van de vestigingen in stad of regio. Om te lenen of te lezen, voor een workshop of lezing, Babybieb of schrijversbezoek. We staan voor je klaar.

Kies je vestiging

Nieuw & Inspiratie

Nieuwe en bijzondere titels, boek van de maand en tips van onze redactie. We zoeken telkens de mooiste boeken uit om je te verrassen en te inspireren. Kijk bij je favoriete genre of onderwerp.

Laat je inspireren

Lees wat anders

Ga samen in gesprek over literatuur, ontmoet bekende en nieuwe schrijvers, beluister een podcast, geniet van een goed verhaal, blijf leren in een studiekring of ontwikkel je eigen schrijftalenten. Kijk welke activiteiten er op het programma staan.

Lees wat anders

Zomerleestips van de Verhalencoach

Herdenkingsjaar slavernijverleden

Meer lezen en luisteren over het herdenkingsjaar en onze gedeelde geschiedenis? 
Kijk hier

Roline Redmond De Doorsons

het geslacht Doorson: tweehonderd jaar leven en overleven

Bekijk dit boek