Nieuws

Resultaat 11 - 20 (van 79)

 • Marcel van Roosmalen te gast in PERRON-3 Bekijk details

  31 oktober 2022

  Hij staat bekend om zijn droge humor, maar zelf lacht hij nergens om. We hebben het over journalist, columnist en schrijver Marcel van Roosmalen. Op maandag 14 november is hij te gast bij PERRON-3 in Rosmalen. Jean-Pierre Geelen van de Volkskrant interviewt hem over zijn onlangs verschenen boek Totaal.

 • Nederland Leest: Yvonne Keuls Bekijk details

  20 oktober 2022

  Oud worden, jong blijven is dit jaar het thema van Nederland Leest. Yvonne Keuls schreef een liefdevolle roman 'Mevrouw mijn moeder'. Vanaf 1 november is een gratis exemplaar af te halen in de bibliotheken.

 • Shift Talks 2022 - Democratie onder druk Bekijk details

  17 oktober 2022

  Masha Gessen is de hoofdgast bij Shift Talks 2022. Samen met diverse dwarse denkers van internationale allure die haarfijn de paradigma shifts weten te verwoorden verkennen we het nieuwe thema van Shift Talks 2022, een festival van Huis73. Het festival vindt plaats van 17 t/m 26 november 2022 in ’s-Hertogenbosch.

 • Herfstfestival bij Huis73 Bekijk details

  10 oktober 2022

  In de herfstvakantie (22 t/m 30 oktober) organiseert Huis73 het Herfstfestival. In de bibliotheken van Den Bosch, Rosmalen, Vught en Boxtel is er iedere dag iets te doen voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Zo neemt LEGOMASTER Roy je mee in de wereld van LEGO® en is er een Game-Event in DePetrus. Ook kun je de hele week meedoen aan veel workshops zoals Minecraft, DJ, Stop-motion en Augmented Reality. En in het Digitaal Atelier kun je lekker zelf experimenteren. Natuurlijk vergeten we de allerkleinsten...

 • Ontdek en ontwikkel je talent bij Huis73 met nieuwe cursussen Bekijk details

  4 oktober 2022

  Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om toneel te spelen? Wil je je (klein)kind de eerste stapjes op muziekgebied laten maken of is film maken meer iets voor jou? Huis73 heeft splinternieuw cursusaanbod voor iedereen die zich op creatief vlak wil ontwikkelen. Na de herfstvakantie gaan de nieuwe cursussen van start.

 • Huis73 Uitje Bekijk details

  29 augustus 2022

  Op donderdag 29 september hebben we met alle collega's van Huis73 een uitje!

 • Verdiepingstraject Playground van Koningstheateracademie voortaan te vinden bij Huis73 Bekijk details

  25 augustus 2022

  Vanaf 1 september 2022 wordt de Bachelor of Cabaret die wordt aangeboden door de Koningstheateracademie onderdeel van Avans Hogeschool. Naast een goede borging van de bacheloropleiding bij Avans heeft directeur Anna Uitde Haag er ook voor gezorgd dat de afzonderlijke en losse opleiding Playground een plek behoudt in de stad Den Bosch en wel bij Huis73.

 • De Sint Jan door de lens van Marc Bolsius Bekijk details

  25 augustus 2022

  Van dinsdag 6 september tot en met zondag 2 oktober 2022 is foto expositie “Sint-Jan door de lens van Marc Bolsius” bij Huis73 Den Bosch te bezichtigen. Gratis toegang.

 • Leg jouw NIEUWSGIERIGE OREN te luisteren en raak (nog meer) thuis in ‘nieuwe muziek’! Bekijk details

  11 augustus 2022

  Na het succes van de eerste serie van NIEUWSGIERIGE OREN slaan November Music en Huis73 opnieuw de handen ineen om een inkijkje te geven in de muzikale ontwikkelingen van halverwege de vorige eeuw tot nu. In vier sessies van 90 minuten nemen verschillende experts de bezoeker door middel van verhalen en luistervoorbeelden laagdrempelig en informatief mee op een ontdekkingstocht. De sessies vinden plaats op 11 september, 25 september, 9 oktober en 23 oktober van 11.30 uur tot 13.00 uur bij Huis73 aan...

 • Wensen gaan in vervulling! Bekijk details

  8 augustus 2022

  Op 7 oktober is het Nationale Ouderendag en proberen we zoveel mogelijk ouderen gelukkig te maken. Hiervoor zijn we op zoek naar ouderen met een wens en vrijwilligers om de wensen te laten uitkomen.

Paginanavigatie