Boxtel

Welkom bij bibliotheek Boxtel

Burgakker 4, 5281 CH Boxtel | Tel 073 - 6802960
boxtel@huis73.nl

Openingstijden: Wij zijn gesloten t/m 20 april 2021!
Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Maandag - vrijdag: zelfservice tot 14.00 uur

Uitleepunt Liempde
BS De Oversteek| Dorpsstraat 28 | 5298 CB Liempde
Openingstijden: Momenteel is het uitleenpunt alleen geopend voor leerlingen van 
BS De Oversteek. Gesloten in de schoolvakanties

 

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

BoekStart - lezen met je baby

Hoera! Je bent de trotse ouder geworden van een prachtig kindje. Ook nu we gesloten zijn kan je je kindje bij ons inschrijven en een BoekStartkoffertje ophalen in de Bieb. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Babybieb online

Babybieb is terug van weggeweest! Elke maandag en donderdag van 11.00 tot 11.30 uur. Nog niet in de bibliotheek maar wel live via Zoom bij jou in de woonkamer. Doe gezellig mee met je kindje!

Zin op Zondag met Jessica Durlacher en Jan Brokken

Op 18 april zijn Jessica Durlacher en Jan Brokken te gast bij Marja Käss. Je kunt deze editie van Zin op Zondag volgen via Livestream.

Verhaaltjestijd 2+ online

Elke woensdag en vrijdagochtend lezen we digitaal voor via Zoom voor onze kleine fans. We maken er een feestje van met interactie en muziek.

De Tijdschriftenbieb App

Fijn voor de kerstvakantie: de tijdschriftenbieb app. Een tijdelijke gratis app voor leden. Titels gaan van Happinez en Psychologie Magazine tot Vrij Nederland en de Autoweek. TijdschriftenBieb is een pilot van de online Bibliotheek, voor ongeveer een half jaar.

Ga je mee het bos in?

Natuurgroep Gestel en de bibliotheek sturen je het bos in. Volg de speurtocht langs bijzondere plekken. Wat weet jij van bevers of letterzetters?