Boxtel

Adres en openingstijden

Burgakker 4, 5281 CH Boxtel | Tel 073 - 6802960
E-mail: boxtel@huis73.nl

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kun je ons ook bereiken via Whatsapp: 06 156 66 324

Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur*
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

* maandag t/m vrijdag: zelfservice tot 14.00 uur

Vanaf 25 september zijn er nieuwe coronamaatregelen.
Lees meer

Uitleenpunt Liempde

BS De Oversteek| Dorpsstraat 28 | 5298 CB Liempde 

Openingstijden per 31 mei 2021:
Maandag 12.30-14.30 uur
Woensdag 9.30-12.00 uur en 17.00-18.00 uur
Donderdag 9.30-12.00 uur
Gesloten in de schoolvakanties

Mijn bibliotheek

Inloggen

Activiteiten

Agenda

Herfstfestival

In de herfstvakantie hoef je je niet te vervelen, in de bibliotheek is er iedere dag van alles te doen. Luister naar het verhaal van de succesvolle YouTubers Furtjuh en Gewoon Thomas, doe mee aan workshops zoals Minecraft, Mad Science en een echte escaperoom. De allerkleinsten kunnen de hele week wegdromen bij mooie voorleesverhalen.

NIEUW: Babybieb

Op maandag 4 oktober starten we met de BabyBieb in Boxtel. Een gezellig moment voor jou en je baby vol met bruikbare tips, de mooiste babyboekjes en leuke activiteiten. 

Verhaaltjestijd

Iedere vrijdag is het Verhaaltjestijd!  Kom jij ook lekker luisteren naar een mooi verhaal, samen met je papa, mama, opa of oma? 

IDO

Op 6 oktober opent het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in Boxtel. Het IDO is er om mensen op weg te helpen met vragen over de digitale overheid en verwijst waar nodig door naar lokale
maatschappelijke organisaties. 

 

Taalhuis in Boxtel

Wil je beter leren lezen, schrijven of spreken? Of digitaal vaardiger worden? Of wil je Taalvrijwilliger worden? Loop eens binnen bij het Taalhuis.

 

Lezen met je baby

Met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen! Maak je kindje snel lid van de bieb en haal het gratis BoekStartkoffertje op.
Kom 4 ook eens naar de Babybieb: een gezellig moment voor jou en je baby met de mooiste boekjes en bruikbare tips. 

De BiebApp: lenen zonder abonnement

Ben je geen lid maar heb je af en toe een boek nodig, bijvoorbeeld voor studie of werk? Met de gratis BiebApp en je mobiel kan je lenen zonder abonnement en betaal je alleen voor wat je leent.

Lily Murray Ruimteavontuur

Je gaat als held de ruimte in! Ga je als toerist of astronaut? Bedenk ook wat je aandoet, nodig hebt, of je in een satelliet of een raket gaat, welke vijand je tegenkomt en hoe het verhaal afloopt. Maak zelf je verhaal via kleine plaatjes in kleur. En...

Bekijk dit boek