Boxtel

  • Welkom bij Bibliotheek Boxtel

Vacature: Community Librarian (36u)

Lees meer

Adres en openingstijden

Burgakker 4, 5281 CH Boxtel | Tel 073 - 6802960
E-mail: boxtel@huis73.nl

Whatsapp: 06 156 66 324 op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 

Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur*.
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

* maandag t/m vrijdag: zelfservice tot 14.00 uur

Uitleenpunt Liempde

BS De Oversteek| Dorpsstraat 28 | 5298 CB Liempde 

Openingstijden:
Maandag 12.30-15.00 uur
Woensdag 9.30-12.00 uur en 17.00-18.00 uur
Donderdag 9.30-12.00 uur

Gesloten in de schoolvakanties.

Mijn bibliotheek

Verlengen, reserveren en verlanglijstjes maken!

Inloggen

Agenda

Verhaaltijd, Koffie met Kennis, Verhaaltjestijd, PRAAT, Babybieb, diverse inloopspreekuren voor taal - en digitale vragen, Klik &Tik en nog veel meer.

Bekijk de hele agenda

22 mei: De kracht van de vrouw

Tijdens deze PRAAT zoomen we volledig in op vrouwen. Want hoe komt het dat vrouwen nog altijd minder verdienen dan mannen? En waarom wordt een hartinfarct bij vrouwen minder snel ontdekt dan bij mannen? Waarom vinden mensen vrouwen vaak minder grappig dan mannen? Kom met je moeder of dochter en PRAAT mee.

Meld je gratis aan

Honderd verdwenen Boxtelse gebouwen

Van 1 maart tot en met 30 juni neemt de expositie Honderd Verdwenen Boxtelse Gebouwen je mee terug in de tijd dat Boxtel er heel anders uitzag. Ook organiseren we wandelingen, verhalentijd en een concert rondom het thema verdwenen gebouwen.

I.s.m. Heemkunde Boxtel 

Bekijk alle activiteiten en meld je aan

Studyshare in april en mei

Heb je moeite met concentreren tijdens het studeren of ben je snel afgeleid? Dan is StudyShare voor jou wellicht een oplossing. Kom studeren volgens de beproefde Pomodoro-methode: drie blokken van 45 minuten non-stop leren in stilte met daartussen verplicht 15 minuten pauze.

Meer informatie

Babybieb

Welkom bij de BabyBieb! Een gezellig moment voor jou en je baby. Samen aan de slag met allerlei materialen, liedjes en boekjes. Om de andere week op woensdag ben je welkom!

Kom luisteren

Schuif gezellig aan bij Verhaaltjestijd 2+

Elke vrijdag kunnen peuters naar een verhaaltje luisteren: en het is altijd een feestje! Ouders en grootouders zijn natuurlijk van harte welkom.

 

Kijk in de agenda

Is voorlezen ook iets voor jou?

ContourdeTwern en Bibliotheek Boxtel zijn op zoek naar vrijwilligers voor Voorleestijd in de wijk. Hierbij wordt er wekelijks op centrale plekken in de wijk door een vrijwilliger voorgelezen aan kinderen tussen de 3 en 7 jaar. We zoeken voorleesvrijwilligers voor de wijk Oost en Selissenwal in Boxtel. 

Lees meer over de vacature

Informatiepunt Digitale Overheid

Je DigiD activeren, rijbewijs verlengen of studiefinanciering aanvragen? Kom langs bij het IDO. We helpen je graag op weg met al je vragen over de digitale overheid. 

Lees meer over het IDO

Bekijk alle activiteiten

Taalhuis in Boxtel

Wil je beter leren lezen, schrijven of spreken? Of digitaal vaardiger worden? Of wil je Taalvrijwilliger worden? Loop eens binnen bij het Taalhuis.

Lees meer

Digitaal aanbod in Boxtel

Wil je digitaal vaardiger worden? Dan kun je bij de bibliotheek, Seniorweb en Hobycentrum Boxtel terecht voor cursussen, workshops en inloopspreekuren. We helpen je bij alledaagse vragen over jouw computer of tablet. Ook kun je zelf oefenen of een cursus volgen om te leren werken met de computer. 

Bekijk het aanbod in de agenda

Suzanna Jansen De omwenteling, of De eeuw van de vrouw

Verslag van de omwenteling van het leven van vrouwen in Nederland in de twintigste eeuw, mede aan de hand van het levensverhaal van de schrijfster en de ervaringen van haar moeder en zus.

Bekijk dit boek