Sint-Michielsgestel

Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielsgestel

De Meander, Meanderplein 3, 5271 GC Sint-Michielsgestel.

Tel 073 - 6802970.
E-mail: sint-michielsgestel@huis73.nl
Whatsapp: 06 156 66 324 (Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00).

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur

Voor sluitingsdagen 2023 kijk hier

Tijdens de openingstijden van De Meander kan je tussen 9.00-18.00 uur gebruik maken van de zelfservice*. Bij avondactiviteiten kan dat tot 22.00 uur.
NB: Indien de voordeur gesloten is kunnen bezoekers van de bibliotheek tijdens openingsuren gebruik maken van ingang 2 of 3 (aan de achterkant).

De Bibliotheek is gesloten op 26 april en 27 april (Koningsdag).

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

Samenwerking Gestelse Readshop en bibliotheek

De Readshop en de bibliotheek willen kinderen laten opgroeien tussen de boeken. Samen doen ze mee aan de actie 'Geef een prentenboek cadeau'. Mensen kunnen voor een klein bedrag het prachtige boek van Kleine ijsbeer kopen. De Readshop schenkt de boeken aan kinderen die deelnemen aan de VoorleesExpres voor extra leesplezier. Doe je ook mee? Kom vanaf 12 mei naar de boekhandel.

Geef een prentenboek cadeau!

Kleine ijsbeer - een ijsbeer in de tropen, het zonnige en liefdevolle verhaal over de kleine ijsbeer Lars. 
Met dit heerlijke boek kan je ook een ander kind blij maken via de actie 'Geef een prentenboek cadeau'. Koop vanaf 12 mei een boek bij de Readshop Gestel en maak kinderen die meedoen met de VoorleesExpress blij met een eigen boek.

Verhaaltjestijd 2+

Wat is er fijner dan wegdromen bij een mooi voorleesverhaal? Kom op woensdagochtend om de week weer met je peuter of kleuter naar het voorlezen. Het is altijd een feestje! Ouders, opa's/oma's, oppas en kinderdagverblijven zijn ook van harte welkom.

Kom je ook?

Boekproeverij - Thrillereditie

Op zoek naar nieuwe spannende boeken en series? Maar wat vind je spannend? In een ontspannen sfeer vertellen we je over onlangs verschenen en bijzondere thrillers. Deel jouw favoriete titels en doe met elkaar inspiratie op!

Gratis aanmelden BoekProeverij

Aan de slag voor Vaderdag?

Met een heuse piepschuimsnijder kan jij een trofee maken. Ben je erbij? Laat je zelf inschrijven door je moeder, opa of oma. En wij leggen uit hoe jij een super origineel Vaderdag cadeau kan maken.

Meld je hier aan

Meer doen met de computer

Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? De cursus Klik & Tik helpt je gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. Je oefent op je eigen tempo met bijvoorbeeld het internet, websites en e-mailen.

Doe je mee?

BoekStart - lezen met je baby

Hoera! Je bent de trotse ouder geworden van een prachtig kindje. Maak je kindje snel lid van de bieb en haal het gratis BoekStartkoffertje op. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Meer over BoekStart

Camilla Läckberg Koekoeksjong

Politieman Patrik Hedström en zijn collega's storten zich op twee zaken: een beroemde fotograaf die dood aangetroffen is en een aanval op een Nobelprijswinnaar, terwijl zijn vrouw, Erica Falck, zich verdiept in een cold case uit de jaren tachtig: de moord...

Bekijk dit boek