Sint-Michielsgestel

Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielsgestel

Je bent van harte welkom voor lenen, krantje en koffie, activiteiten en studeren.
Denk aan de 1,5 meter regel. Lees meer

Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielgestel

De Meander, Meanderplein 3, 5271 GC Sint-Michielsgestel 

Tel 073 - 6802970 | e-mail: sint-michielsgestel@huis73.nl
Whatsapp: 06 156 66 324 (Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00) 

Openingstijden vanaf 7 juni 2021

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur 

Vanaf 7 juni kan je tijdens de openingstijden van De Meander tussen 9.00-18.00 uur gebruik maken van de zelfservice. Bij avondactiviteiten kan dat tot 22.00 uur.
NB: Indien de voordeur gesloten is kunnen bezoekers van de bibliotheek tijdens openingsuren gebruik maken van ingang 2 of 3 (aan de achterkant).

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

De Nationale Voorleeslunch

We lezen voor en praten na terwijl we genieten van een smakelijk broodje. Het verhaal dit jaar is geschreven door Mensje van Keulen en wordt voorgelezen door de vaste vrijwilligers van VerhaalTijd. Deelname is gratis, meld je wel vooraf aan.

Kinderburgemeester Madelief wil kinderen meer laten lezen

Nieuw: lenen met de Biebapp

Ben je geen lid maar heb je af en toe een boek nodig, bijvoorbeeld voor studie of werk? Met de gratis BiebApp en je mobiel kan je lenen zonder abonnement en betaal je alleen voor wat je leent.

BoekStart - lezen met je baby

Hoera! Je bent de trotse ouder geworden van een prachtig kindje. Maak je kindje snel lid van de bieb en haal het gratis BoekStartkoffertje op. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Robbert Welagen Raam, sleutel

Als Karlijn zichzelf buitensluit, komt haar vriend de sleutel brengen, maar hij verongelukt onderweg. De verwarring bij haar is groot als zij plotseling gevoelens heeft voor een jonge vrouw.

Bekijk dit boek