Sint-Michielsgestel

Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielgestel

De Meander, Meanderplein 3, 5271 GC Sint-Michielsgestel 

Tel 073 - 6802970 | e-mail: sint-michielsgestel@huis73.nl
Whatsapp: 06 156 66 324 (Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00) 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur.

Bibliotheek Sint-Michielsgestel is gesloten op: 10 en 13 juni 2022.

Voor sluitingsdagen 2022 kijk hier

Tijdens de openingstijden van De Meander kan je tussen 9.00-18.00 uur gebruik maken van de zelfservice. Bij avondactiviteiten kan dat tot 22.00 uur.
NB: Indien de voordeur gesloten is kunnen bezoekers van de bibliotheek tijdens openingsuren gebruik maken van ingang 2 of 3 (aan de achterkant).

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

BoekProeverij Thrillereditie

Op zoek naar nieuwe spannende boeken en series? Kom dan boeken proeven en doe nieuwe leesinspiratie op.
Op de vooravond van de bekendmaking van de Gouden Strop en de Hebban Thrillerprijs vertellen we je over onlangs verschenen en bijzondere thrillers. Deel jouw favoriete titels en laat je inspireren!

BoekStart - lezen met je baby

Hoera! Je bent de trotse ouder geworden van een prachtig kindje. Maak je kindje snel lid van de bieb en haal het gratis BoekStartkoffertje op. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Verhaaltijd - Verhalen voor ouderen

Heb je zin in een gezellig uurtje op vrijdag dan kan je in de bibliotheek komen luisteren naar een mooi verhaal onder het genot van een kopje koffie. Samen met buurtgenoten, alleen of met familie of een bekende, iedereen is van harte welkom.

Laat je verrassen

Eens wat anders lezen? De verrassingstasjes zijn weer terug. Met een verrassingstasje kan je door ons boeken laten uitzoeken. Je kunt een genre opgeven of je laat je door ons verrassen.