Sint-Michielsgestel

Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielgestel

De Meander, Meanderplein 3, 5271 GC Sint-Michielsgestel 

Tel 073 - 6802970 | e-mail: sint-michielsgestel@huis73.nl
Whatsapp: 06 156 66 324 (Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00) 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur

Voor sluitingsdagen 2022 kijk hier

Tijdens de openingstijden van De Meander kan je tussen 9.00-18.00 uur gebruik maken van de zelfservice*. Bij avondactiviteiten kan dat tot 22.00 uur.
NB: Indien de voordeur gesloten is kunnen bezoekers van de bibliotheek tijdens openingsuren gebruik maken van ingang 2 of 3 (aan de achterkant).

*Let op: Gedurende de zomerperiode sluit de Meander dagelijks om 17:00 uur (m.u.v. dinsdag, het gebouw is dan tot 19:30 uur open). Hierdoor komt de zelfservice van de bibliotheek in de avonduren grotendeels te vervallen. Vanaf maandag 5 september gelden de reguliere openingstijden weer.

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

Maand van het Schrijven

Ben je aanstormend schrijftalent, oude rot in het schrijfvak of zet je je eerste voorzichtige woorden op papier? In september haal je je schrijfhart op bij Huis73 met workshops, presentaties, masterclasses en exposities voor iedereen die van schrijven houdt.

Laat je verrassen

Eens wat anders lezen? De verrassingstasjes zijn weer terug. Met een verrassingstasje kan je door ons boeken laten uitzoeken. Je kunt een genre opgeven of je laat je door ons verrassen.

Zomerlezen: welk boek pak jij?

De zomer is dé tijd om te lezen. Kom in de maanden juni tot en met augustus tijdens Zomerlezen naar de Bibliotheek. Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! We helpen je graag bij het kiezen van boeken voor aankomende zomer. Want een (zomer)boek is er voor iedereen!

Bekijk de tips 

BoekStart - lezen met je baby

Hoera! Je bent de trotse ouder geworden van een prachtig kindje. Maak je kindje snel lid van de bieb en haal het gratis BoekStartkoffertje op. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Lucinda Riley De geheimen van de kostschool

Een vrouwelijke detective onderzoekt een moord in de gesloten wereld van een kostschool in Norfolk.

Bekijk dit boek