Sint-Michielsgestel

Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielsgestel

De Meander, Meanderplein 3, 5271 GC Sint-Michielsgestel.

Tel 073 - 6802970.
E-mail: sint-michielsgestel@huis73.nl
Whatsapp: 06 156 66 324 (Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00).

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur

Voor sluitingsdagen 2023 kijk hier

Tijdens de openingstijden van De Meander kan je tussen 9.00-18.00 uur gebruik maken van de zelfservice*. Bij avondactiviteiten kan dat tot 22.00 uur.
NB: Indien de voordeur gesloten is kunnen bezoekers van de bibliotheek tijdens openingsuren gebruik maken van ingang 2 of 3 (aan de achterkant).

De Bibliotheek is gesloten op 10 maart en op 26 april (plus Koningsdag).

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

Verhaaltjestijd 2+

Wat is er fijner dan wegdromen bij een mooi voorleesverhaal? Kom op woensdagochtend om de week weer met je peuter of kleuter naar het voorlezen. Het is altijd een feestje! Ouders, opa's/oma's, oppas en kinderdagverblijven zijn ook van harte welkom.

Kom je ook?

Nieuw: De VoorleesExpress

De VoorleesExpress komt eraan. De VoorleesExpress geeft extra aandacht aan kinderen van 2 - 8 jaar die een taalachterstand hebben. Vrijwilligers lezen voor in het gezin en werken aan taal- en leesplezier, waardoor het beter gaat op school. Heb jij een passie voor taal en wil je die delen met jonge kinderen? We zoeken nog vrijwilligers!

Meer weten of aanmelden?

Meer doen met de computer

Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? De cursus Klik & Tik helpt je gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. Je oefent op je eigen tempo met bijvoorbeeld het internet, websites en e-mailen.

Doe je mee?

BoekStart - lezen met je baby

Hoera! Je bent de trotse ouder geworden van een prachtig kindje. Maak je kindje snel lid van de bieb en haal het gratis BoekStartkoffertje op. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Meer over BoekStart

R.C. Sherriff Een tweede leven

roman

Engeland, begin twintigste eeuw. Een man is net met pensioen gegaan; hij en zijn vrouw hebben elkaar weinig meer te zeggen. In een opwelling besluiten ze een huis te kopen op het platteland.

Bekijk dit boek