Sint-Michielsgestel

Update coronamaatregelen

We zijn open tijdens de vertrouwde openingsuren. Je bent van harte welkom voor lenen, krantje en studeren. 
Zo kan je ons veilig bezoeken:

Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielgestel

De Meander, Meanderplein 3, 5271 GC Sint-Michielsgestel 

Tel 073 - 6802970 | e-mail: sint-michielsgestel@huis73.nl
Whatsapp: 06 156 66 324 (Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00) 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur 

Tijdens de openingstijden van De Meander kan je tussen 9.00-18.00 uur gebruik maken van de zelfservice. Bij avondactiviteiten kan dat tot 22.00 uur.
NB: Indien de voordeur gesloten is kunnen bezoekers van de bibliotheek tijdens openingsuren gebruik maken van ingang 2 of 3 (aan de achterkant).

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

CoronacheckApp nodig?

Iedere vrijdag ben je tussen 13.00 - 15.00 uur welkom bij het inloopspreekuur voor hulp bij het installeren van de Coronacheck app of het printen van de QR-code.

LET OP! Neem je digi-d en identiteitsbewijs mee.

Laat je verrassen

Eens wat anders lezen? De verrassingstasjes zijn weer terug. Met een verrassingstasje kan je door ons boeken laten uitzoeken. Je kunt een genre opgeven of je laat je door ons verrassen.

De Nationale Voorleesdagen

Anderhalve week vol voorleesactiviteiten, zoals het Voorleesontbijt, voorlezen (ook in Engels en Spaans) en theater. Vergeet ook het Tasje vol leesplezier niet te reserveren.

BoekStart - lezen met je baby

Hoera! Je bent de trotse ouder geworden van een prachtig kindje. Maak je kindje snel lid van de bieb en haal het gratis BoekStartkoffertje op. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Kathy Page Al onze jaren

roman

De geschiedenis van een huwelijk van twee Britse mensen die aan het begin van de Tweede Wereldoorlog met elkaar trouwen en lang veel van elkaar hielden.

Bekijk dit boek