We zijn overgegaan op een nieuw landelijk inlogsysteem. Je hebt daarover een mail ontvangen en het enige dat je hoeft te doen is opnieuw inloggen.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op via info@huis73.nl of 073-680 2900 (tijdens kantoortijden). 

Lees meer 

Sint-Michielsgestel

Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielsgestel

Bibliotheek Sint-Michielsgestel

De Meander 
Meanderplein 3 
5271 GC Sint-Michielsgestel.

Tel 073 - 6802970

E-mail: sint-michielsgestel@huis73.nl
Whatsapp: 06 156 66 324 (Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00).

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur

Voor sluitingsdagen 2024 kijk hier

Tijdens de openingstijden van De Meander kan je tussen 9.00-18.00 uur gebruik maken van de zelfservice*. Bij avondactiviteiten kan dat tot 22.00 uur.
NB: Indien de voordeur gesloten is kunnen bezoekers van de bibliotheek tijdens openingsuren gebruik maken van ingang 2 of 3 (aan de achterkant).

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

Digitaal inloopspreekuur

Heb je vragen over (de bediening van) jouw telefoon, tablet of computer? Kunt u tips gebruiken voor werken met de digitale overheid? Kom dan langs bij ons digitaal inloopspreekuur op dinsdagmiddag. Neem jouw telefoon, tablet of laptop mee, dan helpen wij je direct.

Meer informatie

Muzikale Vossenjacht

Ken jij het sprookje al van de Bremer stadsmuzikanten? Kom dan luisteren naar het prachtige verhaal van deze beroemde muzikale vrienden. En weet je waarom we dit in Sint-Michielsgestel voorlezen? Omdat deze stadsmuzikanten nog steeds muziek maken in en rondom de Meander. Ga jij ze zoeken?

Lees meer

3 t/m 28 Juni: Boekenmarkt

Wil je een voorraadje voor op je vakantieadres? Kom dan naar onze boekenmarkt en sla je slag. Je vindt er afgeschreven boeken van verschillende auteurs en in diverse genres, voor kinderen en volwassenen. Maar ook tijdschriften, DVD's en luisterboeken. 

Klik&Tik

Klik en Tik is voor iedereen die (beter) wil leren werken met computer of tablet. Tijdens de gratis cursus oefen je met het internet, e-mails versturen en typen vanaf je eigen apparaat of een laptop van de bibliotheek. Wekelijks op vrijdagochtend in Sint-Michielsgestel. 

Graag van tevoren aan bij Esther Voets (06 221 30 927 of sint-michielsgestel@huis73.nl) en je kunt vaak direct instromen. 

 

Kijk in de agenda

Jørn Lier Horst | Thomas Enger Stigma

De jacht op een voortvluchtige Duitse moordenaar leidt naar een medegevangene van voormalig rechercheur Blix, die vastzit in de zwaarst bewaakte instelling van Noorwegen voor het wreken van de dood van zijn dochter.

Bekijk dit boek