Sint-Michielsgestel

Corona update:

Vanaf donderdag 19 november zijn onze deuren weer open! Activiteiten en cursussen tot 30 personen gaan weer door. Horeca, werk- en leesplekken zijn gesloten. Vergeet je mondkapje niet. We doen ons uiterste best om je ondanks alles toch gastvrij en veilig te ontvangen. Blijf gezond, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Lees meer

Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielgestel

De Meander, Meanderplein 3, 5271 GC Sint-Michielsgestel | Tel 073 - 6802970
sint-michielsgestel@huis73.nl

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur 

Tijdens de openingstijden van De Meander tussen 9.00-18.00 uur kan je gebruik maken van de zelfservice.

NB: Indien de voordeur gesloten is kunnen bezoekers van de bibliotheek tijdens openingsuren gebruik maken van ingang 2 of 3 (aan de achterkant).

Feestdagen:
Op 5, 24 en 31 december sluiten we om 16.00 uur in plaats van 17.00 uur.
We zijn gesloten op 25 & 26 december en 1 januari.

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

Verhaaltjestijd - kom je ook?

Elke week kunnen peuters op diverse momenten naar een verhaaltje komen luisteren en samen liedjes zingen en muziek maken: het is altijd een feestje! 

Digi-Taalhuis

Thuis aan de slag! Digisterker leert je werken met DigiD, MijnOverheid, aanvragen doen bij de gemeente, Mijn toeslagen, Thuisarts.nl etc.. Je kunt oefenen met met Klik & Tik, rekenen en taal. Je vindt er uitleg over beeldbellen en Skypen en uitleg over Corona in vier talen.

De nieuwe donorwet

Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar komt in het nieuwe Donorregister. Het is belangrijk dat je een keuze invult. Heb je vragen of hulp nodig bij het invullen?