Sint-Michielsgestel

Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielsgestel

Bibliotheek Sint-Michielsgestel

De Meander 
Meanderplein 3 
5271 GC Sint-Michielsgestel.

Tel 073 - 6802970

E-mail: sint-michielsgestel@huis73.nl
Whatsapp: 06 156 66 324 (Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00).

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur

Voor sluitingsdagen 2024 kijk hier

Tijdens de openingstijden van De Meander kan je tussen 9.00-18.00 uur gebruik maken van de zelfservice*. Bij avondactiviteiten kan dat tot 22.00 uur.
NB: Indien de voordeur gesloten is kunnen bezoekers van de bibliotheek tijdens openingsuren gebruik maken van ingang 2 of 3 (aan de achterkant).

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

Fotowedstrijd "Hoe lees jij?"

De Meanderbestaat 5 jaar. Huisgenoten Huis73 en Fotokring Sint-Michielsgestel vieren dit jubileum met een heuse fotowedstrijd. Van 2 april tot en met 12 mei 2024 kun je je digitale foto opsturen en meedingen naar leuke prijzen. 

Doe mee

BoekProeverij: Van cosy crime tot horrible horror

Op zoek naar nieuwe spannende boeken en series? Kom spannende boeken proeven in deze Thrillereditie van de BoekProeverij. Het aanbod varieert van cosy crime tot horrible horror, van nauwgezette speurtocht tot snelle actiethriller, van lokale detective tot internationale spionage. Deelname is gratis, meld je wel even aan.

Meer info en aanmelden

Verhaaltjestijd 2+

Wat is er fijner dan wegdromen bij een mooi voorleesverhaal? Kom op woensdagochtend om de week weer met je peuter of kleuter naar het voorlezen. Het is altijd een feestje! Ouders, opa's/oma's, oppas en kinderdagverblijven zijn ook van harte welkom.

Kom je ook?

Beter worden in taal of werken met de computer?

Iedere maandag tussen 10.00 en 12.00 uur ben je welkom op ons Taalhuis spreekuur met je vraag over taal of werken met de computer, tablet of telefoon. De cursus Klik&Tik maakt je wegwijs op de computer en kan je volgen in Sint-Michielsgestel op vrijdagmorgen en in Gemonde op donderdag.

Informeer in de bibliotheek of kijk in de agenda

Isabel Allende De wind kent mijn naam

Twee kinderen, een joodse jongen en een latino-meisje, worden in een verschillende tijd en op een verschillende plek gescheiden van hun ouders.

Bekijk dit boek