Sint-Michielsgestel

Bibliotheek Sint-Michielsgestel weer open!

Je bent van harte welkom voor lenen, krantje en koffie, activiteiten en studeren. Denk aan de 1,5 meter regel.

Lees meer

Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielgestel

De Meander, Meanderplein 3, 5271 GC Sint-Michielsgestel 

Tel 073 - 6802970 | e-mail: sint-michielsgestel@huis73.nl
Whatsapp: 06 156 66 324 (Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00) 

Openingstijden vanaf 7 juni 2021

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur 

Vanaf 7 juni kan je tijdens de openingstijden van De Meander tussen 9.00-18.00 uur gebruik maken van de zelfservice. Bij avondactiviteiten kan dat tot 22.00 uur.
NB: Indien de voordeur gesloten is kunnen bezoekers van de bibliotheek tijdens openingsuren gebruik maken van ingang 2 of 3 (aan de achterkant).

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

Nieuw: lenen met de Biebapp

Ben je geen lid maar heb je af en toe een boek nodig, bijvoorbeeld voor studie of werk? Met de gratis BiebApp en je mobiel kan je lenen zonder abonnement en betaal je alleen voor wat je leent.

Voorlezen buiten de deur

Vanaf 28 juli lezen wij voor op verschillende buitenlocaties in Boxtel, Den Bosch, Rosmalen, Berlicum, Sint-Michielsgestel en Vught. Kom jij ook?
Kijk in de agenda waar we zijn.

T/m 23 juli lezen we voor in de bibliotheek. Meld je wel even vooraf aan

BoekStart - lezen met je baby

Hoera! Je bent de trotse ouder geworden van een prachtig kindje. Maak je kindje snel lid van de bieb en haal het gratis BoekStartkoffertje op. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

De Tijdschriftenbieb app

De tijdschriftenbieb app is een tijdelijke gratis app voor leden. Titels gaan van Happinez en Psychologie Magazine tot Vrij Nederland en de Autoweek. TijdschriftenBieb is een pilot van de online Bibliotheek, voor ongeveer een half jaar.

Kinderburgemeester Madelief wil kinderen meer laten lezen

Gun jezelf een online cursus

Leer online en blijf jezelf ontwikkelen met de cursussen van de bibliotheek. O.a. communicatie, persoonlijke kracht, taal, fotografie en commerciĆ«le vaardigheden. Gratis voor leden. 

Peter Terrin Al het blauw

roman

Simon (19) en de Italiaanse barvrouw Carla (bijna 40) krijgen een relatie, maar niet zonder spanningen en conflicten, voor hen en hun omgeving.

Bekijk dit boek