Sint-Michielsgestel

Bibliotheek Sint-Michielsgestel weer open!

Goed nieuws, want de bieb is weer open! De leentermijn voor materialen die tijdens de lockdown ingeleverd moesten worden is verlengd tot 15 juni. Vanaf 7 juni kan er zelfs weer meer.

Lees meer

Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielgestel

De Meander, Meanderplein 3, 5271 GC Sint-Michielsgestel 

Tel 073 - 6802970 | e-mail: sint-michielsgestel@huis73.nl
Whatsapp: 06 156 66 324 (Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00) 

Openingstijden vanaf 7 juni 2021

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur 

Vanaf 7 juni kan je tijdens de openingstijden van De Meander tussen 9.00-18.00 uur gebruik maken van de zelfservice. Bij avondactiviteiten kan dat tot 22.00 uur.
NB: Indien de voordeur gesloten is kunnen bezoekers van de bibliotheek tijdens openingsuren gebruik maken van ingang 2 of 3 (aan de achterkant).

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

Nieuw: lenen met de Biebapp

Ben je geen lid maar heb je af en toe een boek nodig, bijvoorbeeld voor studie of werk? Met de gratis BiebApp en je mobiel kan je lenen zonder abonnement en betaal je alleen voor wat je leent.

Verhaaltjestijd 2+ weer van start

Vanaf volgende week vrijdag 11 juni gaan we weer voorlezen in de bibliotheek. We maken er een feestje van met interactie en muziek. Meld je wel even vooraf aan. 

BoekStart - lezen met je baby

Hoera! Je bent de trotse ouder geworden van een prachtig kindje. Ook nu we gesloten zijn kan je je kindje bij ons inschrijven en een BoekStartkoffertje ophalen in de Bieb. Want met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen.

De Tijdschriftenbieb app

De tijdschriftenbieb app is een tijdelijke gratis app voor leden. Titels gaan van Happinez en Psychologie Magazine tot Vrij Nederland en de Autoweek. TijdschriftenBieb is een pilot van de online Bibliotheek, voor ongeveer een half jaar.

Digi-Taalhuis

Thuis aan de slag! Digisterker leert je werken met DigiD, MijnOverheid, aanvragen doen bij de gemeente, Mijn toeslagen, Thuisarts.nl etc.. Je kunt oefenen met met Klik & Tik, rekenen en taal. Je vindt er uitleg over beeldbellen en Skypen en uitleg over Corona in vier talen.

Gun jezelf een online cursus

Leer online en blijf jezelf ontwikkelen met de cursussen van de bibliotheek. O.a. communicatie, persoonlijke kracht, taal, fotografie en commerciĆ«le vaardigheden. Gratis voor leden. 

Peter Terrin Al het blauw

roman

Simon (19) en de Italiaanse barvrouw Carla (bijna 40) krijgen een relatie, maar niet zonder spanningen en conflicten, voor hen en hun omgeving.

Bekijk dit boek