Sint-Michielsgestel

Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielsgestel

Bibliotheek Sint-Michielsgestel

De Meander 
Meanderplein 3 
5271 GC Sint-Michielsgestel.

Tel 073 - 6802970

E-mail: sint-michielsgestel@huis73.nl
Whatsapp: 06 156 66 324 (Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00).

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur

Voor sluitingsdagen 2024 kijk hier

Tijdens de openingstijden van De Meander kan je tussen 9.00-18.00 uur gebruik maken van de zelfservice*. Bij avondactiviteiten kan dat tot 22.00 uur.
NB: Indien de voordeur gesloten is kunnen bezoekers van de bibliotheek tijdens openingsuren gebruik maken van ingang 2 of 3 (aan de achterkant).

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

Lekker lezen in de zomer

Eindelijk tijd om die dikke boeken te lezen, leuke recepten voor bij de barbeque, e-books voor onderweg, verhalen uit je favoriete vakantieland of reizen vanuit je leunstoel. Welk boek pak jij deze zomer? Wij vroegen onze collega's welk boek mee in de koffer gaat. 

Zomerse leestips

Klik&Tik

Klik en Tik is voor iedereen die (beter) wil leren werken met computer of tablet. Tijdens de gratis cursus oefen je met het internet, e-mails versturen en typen vanaf je eigen apparaat of een laptop van de bibliotheek. Wekelijks op vrijdagochtend in Sint-Michielsgestel. 

Graag van tevoren aan bij Esther Voets (06 221 30 927 of sint-michielsgestel@huis73.nl) en je kunt vaak direct instromen. 

 

Kijk in de agenda

Taalhuis inloopspreekuur

Vanaf 20 augustus ben je iedere dinsdag tussen 13.00 en 15.00 uur welkom op ons spreekuur in de Bibliotheek van Sint-Michielsgestel. Samen bespreken we je taalvraag of je vraag over werken met de computer, tablet of telefoon.

Meer informatie

Welk talent ontwikkel jij?

Je kunt weer inschrijven voor de nieuwe cursussen voor volwassenen, kinderen en jongeren in het najaar. Van Accordeon tot textiel design en Muziekstart voor de kleintjes tot Argentijnse tango. Wat kies jij?

Bekijk het cursusaanbod

Karin Quint De ijskelder

Een jonge vrouw gaat in 1946 op zoek naar een koper voor het landgoed waar ze nooit had willen wonen. Haar jeugdvriend komt plots langs en vertelt over een oorlogsschat in de kelder, waar ze een schokkende vondst doen

Bekijk dit boek