Sint-Michielsgestel

Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielsgestel

De Meander 
Meanderplein 3 
5271 GC Sint-Michielsgestel.

Tel 073 - 6802970

E-mail: sint-michielsgestel@huis73.nl
Whatsapp: 06 156 66 324 (Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00).

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur

Voor sluitingsdagen 2024 kijk hier

Tijdens de openingstijden van De Meander kan je tussen 9.00-18.00 uur gebruik maken van de zelfservice*. Bij avondactiviteiten kan dat tot 22.00 uur.
NB: Indien de voordeur gesloten is kunnen bezoekers van de bibliotheek tijdens openingsuren gebruik maken van ingang 2 of 3 (aan de achterkant).

Mijn bibliotheek

Inloggen

Naar de agenda

Agenda

Verhaaltjestijd 2+

Wat is er fijner dan wegdromen bij een mooi voorleesverhaal? Kom op woensdagochtend om de week weer met je peuter of kleuter naar het voorlezen. Het is altijd een feestje! Ouders, opa's/oma's, oppas en kinderdagverblijven zijn ook van harte welkom.

Kom je ook?

Beter worden in taal of werken met de computer?

Iedere maandag tussen 10.00 en 12.00 uur ben je welkom op ons Taalhuis spreekuur met je vraag over taal of werken met de computer, tablet of telefoon. De cursus Klik&Tik maakt je wegwijs op de computer en kan je volgen in Sint-Michielsgestel op vrijdagmorgen en in Gemonde op donderdag.

Informeer in de bibliotheek of kijk in de agenda

Hulp nodig bij online belastingaangifte?

Het komt er weer aan, de belastingaangifte. Meestal niets iets waar we naar uitkijken. Hulp nodig om online aangifte te kunnen doen? Kijk welke mogelijkheden we bieden: van webinar tot een afspraak met een van de vrijwilligers.

Hulp bij belastingaangifte

Literair Podium Rosmalen: Susan Smit

Susan Smit gaat in gesprek met Ivan Borghstijn over haar nieuwe roman. 'Alles wat beweegt' gaat gaat over de danseres Isadora Duncan die als bewust ongetrouwde vrouw haar eerste kind wil krijgen. Ze vocht voor het recht van elke vrouw om te beminnen en kinderen te krijgen zoals ze wenst.

Kaarten via Perron 3

Annejet van der Zijl Rijke mensen zijn anders

Een in ongenade gevallen Duitse politica en een Nederlandse rechercheur komen vijanden tegen op hun pad, maar de meest gevaarlijke vinden ze in zichzelf.

Bekijk dit boek