Meedoen

Digitaal- en taalvaardig

Beter worden in taal of meer digitaal leren doen? We helpen je: Taalhuis, Digitale Overheid, digiTAALpunt, Klik&Tik, Digisterker.

Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)

Rijbewijs, huurtoeslag of AOW aanvragen? Ook dat regel je steeds vaker digitaal. Hulp nodig? Wij denken mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Kom eens langs bij het IDO in Den Bosch, Vught of Boxtel. 

VoorleesExpress aan huis

Met voorlezen krijgen kinderen meer plezier in boeken en lezen. Ze leren meer woorden. Ze begrijpen de taal beter. Het gaat beter op school. Wil je graag voorlezen en kan je daar wat hulp bij gebruiken? De VoorleesExpress is er voor kinderen van 2 - 8 jaar en hun ouders.

NIEUW: DoorleesExpress voor kinderen van 8 - 12 jaar.

Leer iets nieuws

Wil je blijven leren, jezelf ontwikkelen, betrokken blijven? Kijk dan hier: van Walk & Talk, Cursussen en Citytrainer tot Studiekring en Inburgering. 

Digitaal Atelier

Bij het Digitaal Atelier kan je kennismaken, experimenteren en ontwerpen met nieuwe technologie. Jong en oud kunnen hier meedoen met activiteiten en workshops op het grensvlak van kunst & technologie.

Geheugenhuis

Een plek voor ontmoeting, informatie en activiteiten voor mensen met vragen over het geheugen of die willen werken aan een fit geheugen. Loop eens binnen, haal informatie of meld je aan voor activiteiten als dans, zang of geheugenspellen.