Huis73 roept kunstenaars op werk in te zenden voor deelname aan de Huis73 Kunstprijs én een groepsexpositie in de Sint-Jan!

Gepubliceerd op: 1 april 2022 12:07

In vervolg op de eerdere wedstrijd “Het Beste Amateurkunstwerk’’, introduceert Huis73 de Huis73 Kunstprijs! De Huis73 Kunstprijs is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan een kunstenaar afkomstig uit Den Bosch en omstreken die het beste, creatiefste, meest inspirerende kunstwerk heeft gemaakt binnen een vooraf bepaald thema.

We trappen af met een unieke editie waarbij we samenwerken met de organisatie van 800 jaar Sint-Jan. Kunstenaars worden opgeroepen om binnen het thema ‘Beleef de Sint-Jan’ werk te maken en in te sturen. Van alle inzendingen wordt er een werk opgenomen in de groepsexpositie ín de Sint-Jan. Een unieke kans!

De prijsuitreiking én de opening van de groepsexpositie vindt plaats op vrijdag 10 juni om 19:00 uur. We beginnen de avond met een toast, waarna we de winnaars bekendmaken en hen op een bijzondere manier huldigen. Naast een Solo expositie bij Huis73 maken deelnemers kans op tegoedbon van De Kwast en een Huis73 cursus naar keuze!

Meedoen?
Stuur vóór 22 mei foto’s van maximaal drie werken binnen het thema ‘Beleef de Sint-Jan’ onder vermelding van je n.a.w. gegevens naar expositie@huis73.nl. Van deze werken wordt één werk geselecteerd voor de deelname aan de wedstrijd en de groepsexpositie.