We zijn overgegaan op een nieuw landelijk inlogsysteem. Je hebt daarover een mail ontvangen en het enige dat je hoeft te doen is opnieuw inloggen.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op via info@huis73.nl of 073-680 2900 (tijdens kantoortijden). 

Lees meer 

Oproep dichtwedstrijd ROEP OM VREDE

Gepubliceerd op: 29 juni 2023 11:21

Dit jaar staat de dichtwedstrijd van Huis73 in het teken van Vrede! We roepen schrijftalent op om binnen het thema 'Roep om vrede' gedichten in te sturen.

Ben jij graag creatief met taal? Een dichter in hart en nieren? Of wil je gewoon je stem laten horen over dit ingewikkelde onderwerp?
Doe dan mee!  

Jury
Een professionele jury onder leiding van juryvoorzitter Peter van Helden, al vele jaren Ambassadeur van Vrede, beoordeelt de gedichten en kiest de winnaar(s).
Op zaterdag 30 september om 13.00 uur tijdens poëziefestival
ZIN AAN! maken we bekend wie er gewonnen heeft. 
 
Wat kun je winnen? 
Allereerst mag jij natuurlijk met de eer strijken. Verder wordt jouw gedicht een jaar lang op een prominente plek in de stad getoond. Daarnaast ontvang je een bibliotheekabonnement voor een jaar, mag een jaar lang gratis deelnemen aan alle activiteiten van het VerhalenAtelier én je wint een cursus bij Huis73. 
 
Meedoen  
Schrijf een gedicht in de vorm van de V van Vrede bestaande uit maximaal 65 woorden binnen het thema 'Roep om vrede'. Stuur het gedicht samen met je NAW-gegevens vóór 10 september naar: verhalenatelier@huis73.nl onder vermelding van ROEP OM VREDE.  

We zien je inzending graag tegemoet!