We zijn overgegaan op een nieuw landelijk inlogsysteem. Je hebt daarover een mail ontvangen en het enige dat je hoeft te doen is opnieuw inloggen.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op via info@huis73.nl of 073-680 2900 (tijdens kantoortijden). 

Lees meer 

Een terugblik op 2023

Gepubliceerd op: 30 mei 2024 14:23

2023 was een bijzonder jaar, voor Huis73 en voor de bibliotheek in het algemeen.

We draaiden met volle energie onze programma‚Äôs en bereidden ons langzaam maar zeker voor op wat komen gaat: de verbouwing aan de Hinthamerstraat in Den Bosch. Elke dag zetten we ons in om iedereen in aanraking te laten komen met taal, lezen, kunst en cultuur. Dat doen we onder meer met onze collecties, voorleesochtenden, Taalhuis, de Bibliotheek op School, ons cursusaanbod, het Digitaal Atelier en nog veel meer..  Zo draaide de Bossche Cultuurroute op volle toeren in het onderwijs, verstevigden we bestaande samenwerkingen en gingen we nieuwe aan. Tientallen jongeren ontdekten hun talenten tijdens Art United en maakten kennis met podiumkunsten binnen het nieuwe VO Podium Menu. Blik met ons mee terug en bekijk onze jaarverslagen. 

Jaarverslag Huis73 Den Bosch
Jaarverslag  Bibliotheek Boxtel
Jaarverslag Bibliotheek Sint-Michielsgestel en Berlicum
Jaarverslag Bibliotheek Vught