We zijn overgegaan op een nieuw landelijk inlogsysteem. Je hebt daarover een mail ontvangen en het enige dat je hoeft te doen is opnieuw inloggen.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op via info@huis73.nl of 073-680 2900 (tijdens kantoortijden). 

Lees meer 

Opening vernieuwde Bibliotheek Rosmalen

Gepubliceerd op: 30 mei 2024 11:59

Wie onze bibliotheek in Rosmalen vaak bezoekt kan het niet zijn ontgaan: de afgelopen maanden hebben we flink verbouwd! Na bijna 15 jaar vonden we het tijd om ons interieur op te frissen. Op donderdag 6 juni om 17.00 uur heffen we samen met wethouder Roy Geers en directeur van Huis73 Nan van Schendel het glas op onze vernieuwde bibliotheek.

Wat is er allemaal veranderd?

We hebben een volledig nieuwe voorleesruimte op onze benedenverdieping. Eén die nog beter aansluit bij onze jeugdafdeling. Er zijn nieuwe servicebalies geplaatst, nog meer studeer- en werkplekken gerealiseerd en we beschikken voortaan over een afgesloten cursusruimte. En waar we echt trots op zijn: onze Young Adults Lounge. Een uitnodigende plek voor jongeren direct bij binnenkomst. Met een lekkere bank om op te chillen en alle Young Adult boeken binnen handbereik.

Opening: 

Donderdag 6 juni
17:00 uur
Bibliotheek Rosmalen (Perron-3), Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen

We vinden het fijn als je even laat weten of je erbij bent. Aanmelden kan via dit formulier.