We zijn overgegaan op een nieuw landelijk inlogsysteem. Je hebt daarover een mail ontvangen en het enige dat je hoeft te doen is opnieuw inloggen.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op via info@huis73.nl of 073-680 2900 (tijdens kantoortijden). 

Lees meer 

Bibliotheek Den Bosch is verhuisd

Gepubliceerd op: 5 maart 2024 11:12

Op maandag 4 maart opende wethouder Mike van der Geld samen met directeur Nan van Schendel de tijdelijke huisvesting van de bibliotheek op Hekellaan 2.

Na een korte, maar intensieve verhuizing van 2 weken is de bibliotheek in Den Bosch weer geopend voor publiek. 

Struin door onze collectie, zoek een plekje in ons leescafé, op de jeugdafdeling, in de studieruimte, bezoek het Geheugenhuis of het Taalhuis of ontdek een van de andere fijne plekken. 

Vanwege de verbouwing van Huis73 aan de Hinthamerstraat is de bibliotheek tot medio 2026 gevestigd op de oude Militaire Rijbaan op Hekellaan 2. De verbouwing is hoog nodig omdat het gebouw zwaar verouderd is en verduurzaamd moet worden. Ook kan door slimme en creatieve combinaties van onze dienstverlening Huis73 nóg meer gebruikt worden door echt iedereen in de stad. Meer informatie over de verbouwing vind je op: www.bouwmeeaanhuis73.nl

Pand Hinthamerstraat 74 blijft open

Deze locatie blijft open voor cursussen en andere reguliere activiteiten. Ook kan je hier terecht om te werken of te studeren, en is de horeca open voor lunch of een kop koffie.

Adres Bibliotheek Den Bosch (Huis73) 
Hekellaan 2, Den Bosch

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag en zondag 10.00 – 17.00 uur