Jongeren

Agenda

What’s next? Van Digitaal Atelier, Crewmeetings tot aan de Boekenclub en Kledingruil: kijk in de agenda wat er allemaal voor jongeren te doen is. 

Een deel van het cursusaanbod voor het nieuwe seizoen is bekend! Klik hier, wie weet zit er wat voor je tussen

Do it Yourself

Studi073
Hoor jij bij de nieuwe generatie creatieve denkers en doeners van de stad? Kom dan naar Studi073 en sluit je aan bij de crew! Want Huis73 geeft je de ruimte om te laten zien wat jij als jongere leuk en belangrijk vindt. Heb je zelf een tof idee dat je graag zou willen doen of organiseren? Deel deze ideeën vooral met ons

Volg ons ook via FacebookInstagram, TikTok of  YouTube.

 

Studi073 staat op SKEER!FEST ’22

Studi073 staat op SKEER!FEST ’22 En heeft een podium voor jouw talent! Wil jij een plekje op het tweede podium met je muziek, spoken word of ander uniek talent? Kijk dan snel hoe je kunt meedoen. Natuurlijk helpen we je bij de voorbereiding.

De audities lopen van 18 juli – 4 september 2022. Dus ga deze vakantie aan de slag en blaas ons omver met jouw tape!

Lees meer

De BiebApp: lenen zonder abonnement

Ben je geen lid van de bibliotheek, maar wil je toch af en toe een boek lenen? Dan is de BiebApp iets voor jou!

Download de BiebApp gratis in de Appstores. Je betaalt geen contributie, maar €2,00 voor elk geleend materiaal. Betalen doe je ook via je telefoon (IDEAL). Snel en simpel. 

Meer info

 

Aan de slag met Digitale Overheid

Studiefinanciering of zorgtoeslag aanvragen of loonheffing terugvragen. Hoe pak je dit aan?
Bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) van Huis73 helpen we je graag verder. Ook op de website Digidingen-desk vind je meer informatie: stappenplannen en video’s per thema.

Meer over het IDO | Naar de Digidingen-desk

 

Citytrainer

Wat is er hip & happening? Waar heb jij behoefte aan in de stad? Zet jouw passie en talent om in actie en word Citytrainer Cultuur! Zo neem je het initiatief om zelf een workshop, evenement of andere culturele activiteit te organiseren voor jongeren in jouw stad en in jouw wijk. 

De Boekenbabbelaars Boekenclub

Ben je verzot op boeken en gezelligheid? Kom en doe mee met onze Boekenbabbelaars Boekenclub! Dé boekenclub voor jongeren (+/- 14 tot 30 jaar). Wij houden van gezelligheid en delen graag onze liefde voor boeken met elkaar!

Online lezen & online leren?

Een e-book of luisterboek lenen voor onderweg, op vakantie of voor je lijst? Digitale zaken regelen bij de DigidingenDesk? Of oefenen voor je theorie examen? Het kan allemaal online.

Heb je een vraag aan Huis73?

Bel ons op (073) 680 2900 (ma t/m vrij van 9.00 - 18:00u)
of
Stuur een appje naar 06 156 66 324