Jongeren

Een plek om te studeren

De studieplekken zijn weer open! Ben je scholier of student en jonger dan 27 jaar? Reserveer dan een tijdsblok (9:00 - 12:30u en 13:00 - 16:30u).

Maak je gebruik van een studieplek in de Hinthamerstraat en heb je even een break nodig? Kom dan kijken bij onze Creatieve Klooiplek in het Atrium in Zone B. Hier kun je even chillen, creatief zijn, kletsen of een spelletje spelen. 

Muziekstudio's

Zoek je een plek om te oefenen op je muziekinstrument? Dan ben je welkom bij Huis73. Reserveer minimaal 1 uur van te voren een gratis muziekstudio voor jou alleen. Alléén voor scholieren en studenten tot 27 jaar. 

Reserveer een muziekstudio

Campus073

Campus073 is een plek voor jongeren van 12 t/m 17 jaar waar je huiswerk kunt maken of leren voor bijvoorbeeld het theorie-examen voor je bromfiets. Maar er is ook ruimte voor een goed gesprek, een potje schaken of iets creatiefs doen met andere jongeren of met de begeleiders.

Bij Huis73 kun je op maandag en dinsdag van 14.00 tot 16.30uur meedoen aan huiswerkbegeleiding. 

Aanmelden en meer informatie via leoniegossens@huis73.nl of 
06- 801 80 509

Meer over Campu3073

Digitaal Atelier

Het Digitaal Atelier is een nieuwe creatieve plek in Den Bosch en ook een activiteitenprogramma bij onze bibliotheken in de regio.

Ontdek nieuwe technologieën, zoals robotica, VR, creatief coderen, ontwerpprogramma’s en 3d-printen. Ervaar zelf hoe het is om een kunstenaar, uitvinder of ontwerper te zijn!

Het Digitaal Atelier is nieuw. Daarom geven we de plek graag vorm samen met jou. In bijeenkomsten en maaksessies onderzoeken we wat jij graag wilt leren en maken en leren we van elkaar. Ontmoet mensen met dezelfde interesses en kijk welke nieuwe initiatieven en creaties er ontstaan.

Check alvast de agenda van het Digitaal Atelier

Studi073

Hoor jij bij de nieuwe generatie creatieve denkers en doeners van de stad? Kom dan naar Studi073 en sluit je aan bij de crew! Want Huis73 geeft je de ruimte om te laten zien wat jij als jongere leuk en belangrijk vindt.

Studi073 is dé plek waar jongeren zelf bepalen welke culturele activiteiten er worden georganiseerd in de stad. 
We dagen je uit om eigen ideeën uit te werken, te experimenteren en te oefenen. Van muziekevenement tot dansworkshop en van  fototentoonstelling tot modeshow: alles is mogelijk!

Interesse? Neem contact op met Leonie via 06- 801 80 509

Lees meer

ActiefinDenBosch

Ben je op zoek naar een leuke activiteit? Dan ben je bij Actiefindenbosch aan het juiste adres! Probeer verschillende sportieve en culturele activiteiten uit zonder meteen lid te worden van een club of vereniging. 

Bekijk het try-out aanbod voor jongeren 13-20 jaar