Jongeren

Voor jongeren

Creatief Work-Out programma vanaf 1 mei

Kom uit je creatieve winterslaap! Vanaf 1 mei begint Huis73 met het gratis Creatieve Work-Out programma waar je aan de slag gaat met
fotografie, muziek, kleding, yoga en nog veel meer. 

Heb je zin om iets leuks te doen? Meld je dan aan voor onze work-outs waar je dingen gaat uitproberen en ontdekken. Aanklooien mag en falen bestaat niet! Het programma bestaat uit verschillende eenmalige creatieve activiteiten voor jongeren van 12 t/m 27 jaar.
Je kunt aan zoveel activiteiten meedoen als je zelf wilt! 

Heb je zelf nog een tof idee dat je graag zou willen doen of organiseren? Deel deze ideeën vooral met ons! Dan gaan we samen aan de slag om jouw idee werkelijkheid te laten worden.

Het Work-Out programma wordt gedurende deze maand steeds uitgebreid dus check regelmatig onze website en socials.

Klik hier om te zien welke work-outs er zijn en schrijf je gratis in.

Studyshare: studeren zonder afleiding

Heb je moeite met concentreren tijdens het studeren of ben je snel afgeleid? Dan is StudyShare wellicht een oplossing voor jou. Voor jongeren van 12 t/m 27 jaar. 

Van 1 t/m 21 mei is er bij Huis73 iedere ochtend een StudyShare sessie. Kom studeren volgens de beproefde Pomodoro-methode: drie blokken van 45 minuten non-stop leren in stilte met daartussen verplicht 15 minuten pauze. Afleiding krijgt geen kans, je kunt zelfs je mobieltje in bewaring geven. De toegang is gratis!

Reserveer nu je plekje

Een plek om te studeren

De studieplekken zijn weer open! Ben je scholier of student en jonger dan 27 jaar? Reserveer dan een tijdsblok (9:00 - 12:30u en 13:00 - 16:30u).

Maak je gebruik van een studieplek in de Hinthamerstraat en heb je even een break nodig? Kom dan kijken bij onze Creatieve Klooiplek in het Atrium in Zone B. Hier kun je even chillen, creatief zijn, kletsen of een spelletje spelen. 

Muziekstudio's

Zoek je een plek om te oefenen op je muziekinstrument? Dan ben je welkom bij Huis73. Reserveer minimaal 1 uur van te voren een gratis muziekstudio voor jou alleen. Alléén voor scholieren en studenten tot 27 jaar. 

Reserveer een muziekstudio

Campus073

Campus073 is een plek voor jongeren van 12 t/m 17 jaar waar je huiswerk kunt maken of leren voor bijvoorbeeld het theorie-examen voor je bromfiets. Maar er is ook ruimte voor een goed gesprek, een potje schaken of iets creatiefs doen met andere jongeren of met de begeleiders.

Bij Huis73 kun je op maandag t/m woensdag van 14.00 tot 16.30uur meedoen aan huiswerkbegeleiding. 

Aanmelden en meer informatie via leoniegossens@huis73.nl of 
06- 801 80 509

Meer over Campus073

Maak impact met Music Moves!

Een disco met dakloze mensen. Salsa dansen met ouderen. Hiphop battles met jongeren met een beperking. Deejay workshops voor nieuwe Nederlanders. Welk Music Moves event organiseer jij voor de mensen om je heen? 

Music Moves is voor de nieuwe generatie changemakers in de muziekindustrie. Ben jij tussen de 18 en 27 jaar oud en geloof je in de kracht van muziek? Ontwikkel jouw talenten en maak impact met muziek. Join @MusicMovesNL samen met je vrienden.

Krijg trainingen van ondernemers en experts uit de muziekindustrie. Met Music Moves leer je over event management, sociaal ondernemerschap en mensen met een bijzonder verhaal. Join us now:@MusicMovesNL

Meld je nu aan.
Let's change the game. De inschrijving is geopend. 

Vragen?
App naar 06-80180509 of mail naar leoniegossens@huis73.nl .

Music Moves wordt in 's-Hertogenbosch georganiseerd door Huis73, Avans Hogeschool en Farent.

Heb je een vraag aan Huis73?

Bel ons op (073) 680 2900 (ma t/m vrij van 9.00 - 16.30u)
of
Stuur een appje naar 06 156 66 324