Jongeren

Agenda

What’s next? Van Digitaal Atelier, Crewmeetings tot aan de Boekenclub en Kledingruil: kijk in de agenda wat er allemaal voor jongeren te doen is. 

Do it Yourself

Studi073
Hoor jij bij de nieuwe generatie creatieve denkers en doeners van de stad? Kom dan naar Studi073 en sluit je aan bij de crew! Want Huis73 geeft je de ruimte om te laten zien wat jij als jongere leuk en belangrijk vindt. Heb je zelf een tof idee dat je graag zou willen doen of organiseren? Deel deze ideeën vooral met ons

Volg ons ook via FacebookTwitterInstagram, TikTok of  YouTube.

 

Campus073

Campus073 is een plek voor jongeren van 12 t/m 17 jaar waar je huiswerk kunt maken of leren voor bijvoorbeeld het theorie-examen voor je bromfiets. Maar er is ook ruimte voor een goed gesprek, een potje schaken of iets creatiefs doen met
andere jongeren of met de begeleiders.

Bij Huis73 kun je op maandag t/m woensdag van 14.00 tot 16.30uur meedoen aan huiswerkbegeleiding. 

Aanmelden en meer informatie via leoniegossens@huis73.nl of 06- 801 80 509

Meer over Campus073

 

Citytrainer

Wat is er hip & happening? Waar heb jij behoefte aan in de stad? Zet jouw passie en talent om in actie en word Citytrainer Cultuur! Zo neem je het initiatief om zelf een workshop, evenement of andere culturele activiteit te organiseren voor jongeren in jouw stad en in jouw wijk. 

Een plek om te studeren!

De studieplekken in al onze vestigingen zijn open! Je hoeft geen plekje te reserveren en kunt gewoon binnenlopen. Vanwege de huidige coronamaatregelingen is Hinthamerstraat 74 gesloten net als alle horeca.

Lees meer over de corona maatregelen.

De BiebApp: lenen zonder abonnement

Ben je geen lid van de bibliotheek, maar wil je toch af en toe een boek lenen? Dan is de BiebApp iets voor jou!

Download de BiebApp gratis in de Appstores. Je betaalt geen contributie, maar €2,00 voor elk geleend materiaal. Betalen doe je ook via je telefoon (IDEAL). Snel en simpel. 

Meer info

 

Heb je een vraag aan Huis73?

Bel ons op (073) 680 2900 (ma t/m vrij van 9.00 - 18:00u)
of
Stuur een appje naar 06 156 66 324