Amateurkunst

Doelgericht leden werven?!

'Doelgericht Leden Werven' is een gratis cursus voor besturen van verenigingen in de Amateurkunsten. De cursus start in maart 2025. In vier cursusavonden bieden we ondersteuning bij het werven van nieuwe deelnemers. 

Meer informatie en aanmelden

Loket

Bij Huis73 ben je welkom voor al je vragen over bijvoorbeeld fondsenwerving, crowd-funding, vergunningen en subsidies. Maak een afspraak via amateurkunst@Huis73.nl en Jane, Margot of Inez zit voor je klaar.

 

Overzicht verenigingen

Met plezier en passie jezelf blijven ontwikkelen en nieuwe mensen leren kennen; iets om wekelijks naar uit te kijken! Dát is wat een vereniging jou kan brengen...

Vind jouw vereniging

Komt jouw vereniging in aanmerking voor subsidie?

Gemeente 's-Hertogenbosch ondersteunt graag haar amateurkunstverenigingen. Dit gebeurt vanuit de ‘Regeling Amateurkunsten en Georganiseerd Muziekonderwijs 2024’ (RAK). Verenigingen kunnen ook voor 2024 weer subsidie aanvragen. Dat kan van 1 januari t/m 14 februari 2024.

Subsidie 2024

Gastvrijheid is een Kunst!

Natuurlijk zegt iedere organisatie: ‘Bij ons is iedereen welkom!’ Wij geloven ook dat dat zo is. Maar voelt het voor iedereen ook zo? Om die vraag draaide het op donderdag 11 april tijdens het leer-event 'Gastvrijheid is een kunst'. 

Terugblik op een drukbezochte middag

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op via tel: 073-6802976, mail naar: amateurkunst@huis73.nl, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Word lid van onze Facebook groep