Schoolnieuws

 • Groep 5 van Het Palet wint Kinderpodcast Battle Bekijk details

  29 september 2020

  Wie maakte afgelopen schooljaar de beste podcast die past bij het thema van de Kinderboekenweek? Nou...Groep 5a van Basisschool Het Palet in Den Bosch! Samen met Kinderpodcasts Nederland en Hogeschool de Kempel organiseerde Cubiss dit voorjaar de Kinderpodcast Battle. Een podcastwedstrijd voor kinderen van groep 5 tot en met de brugklas. Arend van Dam, schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk nam plaats in de jury.

 • Cursus ICC weer van start Bekijk details

  29 september 2020

  Vind jij kunst en cultuur in het onderwijs belangrijk? Wil je vanuit de visie van je team en je eigen ambitie kunst en cultuur een vaste plek geven in het onderwijs? Schrijf je dan in voor de cursus Interne Cultuurcoƶrdinator Basisschool (ICC). Je leert precies wat cultuureducatie inhoudt, hoe je cultuurbeleid op school ontwikkelt en hoe je deze veelheid aan mogelijkheden coƶrdineert.

 • Zomerleeschallenge Bekijk details

  1 juli 2020

  Doe mee met de Zomerleeschallenge van Babel! We dagen je uit om deze vakantie minimaal 5 boeken te lezen en te beoordelen. Ook kun je allerlei leuke leesopdrachten doen die het lezen nog leuker maken. Bekijk het filmpje en download de poster en de opdrachten. Veel leesplezier!

 • Netwerkbijeenkomst BoekStart Bekijk details

  4 november 2019

  Save the date!