We zijn overgegaan op een nieuw landelijk inlogsysteem. Je hebt daarover een mail ontvangen en het enige dat je hoeft te doen is opnieuw inloggen.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op via info@huis73.nl of 073-680 2900 (tijdens kantoortijden). 

Lees meer 

Bibliotheek Den Bosch gaat tijdelijk verhuizen!

Gepubliceerd op: 23 januari 2024 13:58

Ga je mee? Huis73 aan de Hinthamerstraat gaat verbouwen! Daarom verhuist de bibliotheek in Den Bosch tijdelijk naar een andere plek. Vanwege de verhuizing is de bibliotheek in Den Bosch van maandag 19 februari t/m zondag 3 maart gesloten. Alle andere bibliotheken blijven gewoon geopend op de vaste openingstijden.

Tijdelijke locatie Bibliotheek Den Bosch

Op maandag 4 maart opent de bibliotheek op een tijdelijke locatie: de oude Militaire Rijbaan op Hekellaan 2. Op een steenworp afstand van de Hinthamerstraat. Zo blijft de bibliotheek een plek in de binnenstad waar je elkaar ontmoet, waar je je ontwikkelt, waar een ruime boekencollectie aanwezig is, waar je kunt studeren, werken of waar je een krantje leest onder het genot van een kop koffie. Het pand aan Hinthamerstraat 74 blijft voorlopig open. 

We snappen dat je vragen hebt over de verhuizing en de tijdelijke plek. Daarom hebben we de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop voor je op een rijtje gezet.

Waarom verbouwen? 

Er is onderhoud nodig aan de historische panden van de Hinthamerstraat, we verduurzamen en combineren onze dienstverlening slimmer en creatiever. Zo wordt Huis73 nog meer een plek voor ├ęcht iedereen. Wil je meer weten over de verbouwing van Huis73 aan de Hinthamerstraat? Kijk dan op www.bouwmeeaanhuis73.nl