We zijn overgegaan op een nieuw landelijk inlogsysteem. Je hebt daarover een mail ontvangen en het enige dat je hoeft te doen is opnieuw inloggen.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op via info@huis73.nl of 073-680 2900 (tijdens kantoortijden). 

Lees meer 

Inloggen bij de Bibliotheek wordt makkelijker

Gepubliceerd op: 10 juni 2024 12:41

Goed nieuws! Alle openbare bibliotheken gaan samenwerken met één inlogsysteem. Op donderdag 13 juni gaan ook alle bibliotheken van Huis73 over naar het landelijk overkoepelend inlogsysteem.

Dit betekent dat je met één account kunt inloggen bij alle bibliotheekdiensten: of je nou een boek wilt reserveren of verlengen via Mijn Bibliotheek/ de Bibliotheek Wise App of een e-book of luisterboek wilt lenen bij de Online Bibliotheek.

Het enige dat je hoeft te doen is eenmalig opnieuw inloggen. Je ontvangt op 13 juni 's middags een mail van ons met jouw (nieuwe) gebruikersnaam. Vanaf dan is jouw account omgezet, maar pas vanaf 15:00uur actief.  

Ben je jouw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Geen probleem, je kunt deze opvragen op het inlogscherm of via Hulp bij Inloggen.
Let op: het inlogsscherm ziet er anders uit en vanwege de overgang is het tijdelijk niet mogelijk om jouw wachtwoord te resetten. 

Heb je vragen of kom je er niet uit? Kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Of neem contact met ons op via info@huis73.nl of bel naar 073-680 2900 (tijdens kantoortijden).