We zijn overgegaan op een nieuw landelijk inlogsysteem. Je hebt daarover een mail ontvangen en het enige dat je hoeft te doen is opnieuw inloggen.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op via info@huis73.nl of 073-680 2900 (tijdens kantoortijden). 

Lees meer 

Huis73 neemt stokje Cultuurbosch over

Gepubliceerd op: 5 mei 2021 15:38

Huis73 stimuleert en faciliteert lezen, leren, creativiteit en burgerschap. Wij dromen van een samenleving waarin iedereen zich een leven lang kan blijven ontwikkelen, individueel, als groep en als samenleving. Het amateurveld maakt onlosmakelijk onderdeel uit van onze gedroomde samenleving. De ondersteuning van amateurclubs en -verenigingen nemen wij – onder onze eigen naam en met hernieuwd elan – graag op ons.

Wat betekent dat?
We nemen stapsgewijs afscheid van Cultuurbosch als naam en platform. We nemen afscheid van de social media kanalen en de website www.cultuurbosch.nl gaat ophouden te bestaan. Heb je als Culturist of organisatie aanbod op de Cultuurbosch website staan? Dan heb je nog tot 1 juli de tijd om deze te verplaatsen of verwijderen indien gewenst.

Wat nu?
Heb je vragen? Huis73 is de plek waar vragen, initiatieven, ideeën, informatie van en voor amateurkunstenaars verzameld en beantwoord worden. Neem hiervoor contact op via: amateurkunst@huis73.nl. Dan helpen we je verder. En weten wij zelf het antwoord niet dan kunnen we je vast koppelen aan iemand die het wel weet.
Heb je aanbod? Dan verwijzen we je graag naar www.actiefindenbosch.nl waar aanbieders kennismakingslessen voor o.a. kunst en cultuur kunnen uploaden.

Wat gaan we doen?
We starten fysiek met een wekelijks loket. Iedere donderdag van 17.00 tot 18.00 uur ben je welkom bij Huis73 voor al je vragen op het gebied van bijvoorbeeld fondsenwerving, crowdfunding, vergunningen en subsidiemogelijkheden. We komen terug met Cafés waar ruimte is om een scène uit te proberen, een lied te zingen of een dans uit te voeren. Daarnaast bieden we scholing bij voldoende vraag.
Online zijn we voortaan te vinden op de website van Huis73 (onder de knop Amateurkunst) en kan je terecht bij de Facebookgroep Huis73 Amateurkunst.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op. Houd daarnaast onze website en nieuwsbrief in de gaten om de ontwikkelingen voor amateurkunstenaars te blijven volgen.