Taalvaardig

Verbeter je spreekvaardigheid bij Spreektaal of in de leesgroep Makkelijk Lezen

Leesgroep Makkelijk Lezen

Wil je op een leuke manier taal oefenen, nieuwe woorden leren, praten over het boek, je mening geven? Doe mee met de leesgroep Makkelijk lezen,

De leesgroep komt elke donderdagochtend 10.00 - 11.30 uur bij elkaar in het Taalhuis van Huis73 in Den Bosch. Je bent altijd welkom, de toegang is vrij.

Meer weten? Bel of mail naar Hilde van der Heijden, hildevanderheijden@huis73.nl of tel 073 680 29 00.


Spreektaal

Voor iedereen die Nederlands begrijpt en vaker Nederlands wil spreken. In een kleine groep praat je elke week met elkaar. Over wat belangrijk voor ons is. Familie, werk, eten, kinderen of een artikel uit de krant.

Over spreektaal
Versta je al goed Nederlands? Heb je A2 niveau? Heb je taalles en wil je meer tijd om te praten? Of ben je klaar met een taalcursus en wil je het spreken blijven oefenen? Kom dan naar Spreektaal.

In een kleine groep en met hulp van vrijwilligers praat je elke week met elkaar. Je oefent het spreken in de groep. Bijvoorbeeld: iets vertellen, vragen of uitleggen. Of een kort of lang antwoord geven. En ook een grap maken, een klacht uiten of je mening geven. Kom en oefen met plezier. Hoe meer je praat, hoe beter het gaat.

Wanneer en waar?
Spreektaal is een gratis activiteit van het Taalhuis. Spreektaal is op elke woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur.

Wil je meer weten of je aanmelden, stuur een mail naar: taalhuis@huis73.nl