Let op: maak je gebruik van Mijn Bibliotheek en/of Bibliotheek Wise App? Dan moet je vanaf 19 september eenmalig opnieuw aanmelden.

Lees meer

CoderDojo

Wat is CoderDojo?

Gaat jouw hart sneller kloppen van programmeren, apps ontwikkelen en het maken van games? Dan is de CoderDojo wat voor jou! Naast het leren programmeren, ontmoeten deelnemers ook anderen die interesse hebben in technologie.

De CoderDojo is gratis en zowel geschikt voor beginners als gevorderden. 

 Leeftijdsindicatie is 9-14 jaar.

CoderDojo is een landelijk programma. In Den Bosch vinden er ook CoderDojo's plaats in de Maaspoort

 

Wanneer?

De CoderDojo is een erg populair programma. Ondanks dat het gratis is kan je alleen deelnemen als je een ticket hebt gereserveerd. Check de agenda voor de aankomende data in onze Huis73 vestigingen Den Bosch, Rosmalen en Vught.

Voor de CoderDojo geldt een Bring Your Own Device-regel. Dat betekent dat je je eigen laptop meeneemt als je die hebt. Heb je die niet, geen probleem. Dan kun je een laptop reserveren via: CoderDojo@huis73.nl.

CoderDojo Agenda

Vrijwilliger worden?

De CoderDojo wordt begeleid door een enthousiaste club vrijwilligers. Dit zijn veelal programmeurs en technici van beroep die het leuk vinden om hun passie voor programmeren over de brengen op een volgende generatie.

Lijkt het je leuk om ook vrijwilliger te worden? Meld je dan aan via: CoderDojo@huis73.nl.

Handleidingen CoderDojo

Tijdens de CoderDojo's maken we gebruik van handleidingen. Mocht je na de CoderDojo dingen willen nalezen of er thuis mee verder gaan, dan kun je deze hier vinden.