Online Leren | Jeugd & Jongeren

Jeugd & Jongeren

Voor 0 - 18 jaar

Met je bibliotheekpas heb je toegang tot handige sites die je helpen bij het leren voor school. Je vindt er bijvoorbeeld goede informatie voor je werkstuk of spreekbeurt.

lenerspas

Hoe werkt het?

  1. Kies

    een van de onderstaande mogelijkheden.

  2. Log in

    met je bibliotheekpas, als dat nodig is.

  3. Leer

    of zoek iets wat je graag wilt weten.


Leren en opzoeken

Junior Einstein

logo Junior Einstein

Oefenen met tafels of met Engels? Met Junior Einstein kun je online oefenen met alle vakken van de basisschool. Voor schoolkinderen van 6 tot 12 jaar.
 

Log in bij Junior Einstein

Informatie voor werkstuk en spreekbeurt

 Naar werkstuk en spreekbeurt

Moet je een werkstuk maken of een spreekbeurt houden? Op deze pagina vind je per thema verschillende onderwerpen voor je werkstuk of spreekbeurt. Wij helpen je op weg! Er zit vast een onderwerp bij waar je meer over wil weten! Succes met je spreekbeurt of werkstuk!

 

Ga naar Informatie voor werkstuk en spreekbeurt

Mediawijsheid

Hoe ga je om met social media en internet? Wat typ je wel en niet tijdens het chatten? Vind boeken, filmpjes en spelletjes over mediawijsheid. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Ga naar Mediawijsheid

Theorie.nl

logo Theorie.nl

Oefen gratis voor je theorie-examen voor auto, bromfiets of motor. Vergroot zo je kans om je theorie-examen te halen! Voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Log in bij Theorie.nl

Meer informatie over Theorie.nl

Delpher

logo Delpher

In Delpher vind je miljoenen pagina‚Äôs uit historische kranten, boeken en tijdschriften. Handig om op te zoeken hoe het vroeger ging en wat daar over werd geschreven. Voor scholieren van 12 tot 18 jaar.

Ga naar Delpher

Digidingen-desk

logo digidingen-desk

Digidingen-desk helpt je met digitale zaken die je moet regelen bij verschillende organisaties. Denk aan het aanvragen van je DigiD, het terugvragen van loonheffing van je bijbaan of het regelen van je studiefinanciering. Voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Ga naar Digidingen-desk