De Stadsreporters

Ben jij geïnteresseerd in fotografie, filmen, schrijven, podcasts maken en alles wat met media te maken heeft? Dan is de Stadsreportersredactie iets voor jou!

De Stadsreporters


Jongerenredactie
De redactie bestaat uit creatieve en enthousiaste jongeren van ongeveer 16 tot 27 jaar, die bezig zijn met een vervolgopleiding, afgestudeerd zijn of net beginnen met werken. De Stadsreporters zijn er om jongeren in Den Bosch een stem te geven in de media, maar ook om een nieuwsplatform te creëren met content waar jongeren in geïnteresseerd zijn.

De vraag is dus wat jij interessant vindt en wat jouw visie is op de maatschappij. De manier waarop je dit wilt doen, is helemaal jouw keuze. Denk hierbij aan podcasts opnemen, foto's maken, vloggen of een artikel schrijven. Alles kan en je kunt gebruik maken van allerlei materialen om jouw visie tot leven te brengen. Daarnaast worden er vanuit het Digitaal Atelier gave cursussen aangeboden, die je kunnen helpen om je skills te vergroten.

Naast nieuws uit Den Bosch is er ook ruimte voor interviews, reviews van koffietentjes of films, fotoreportages van festivals, grappige rubrieken, opiniepolls en verhalen. Je mag dus echt out of the box denken.

Redactievergadering
We komen om de week op dinsdagen van 19.00 tot 21.00 bij elkaar om te bespreken wat voor verhalen en nieuws er centraal staan. Dit is gelijk ook een moment om van elkaar te leren, te brainstormen en samen met je redactiegenoten een mooi eindresultaat neer te zetten. Én het is natuurlijk ook gezellig.

Wil je weten wanneer de volgende redactievergadering is, of welke cursussen er op de planning staan, neem dan een kijkje in de agenda. Hier kun je jezelf gelijk aanmelden, of stuur een mailtje naar brittopthoog@huis73.nl.

Contact
Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op onze website van De Stadsreporters om eerder gepubliceerd nieuws te bekijken, of onze Instagram @destadsreportersdenbosch.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Britt op 't Hoog, brittopthoog@huis73.nl of stuur een appje naar +31 639 731 492

 

Kijk in de agenda