De Stadsreporters

Word jij de nieuwe Stadsreporter? Als jij iemand bent die graag fotografeert, filmt, vlogt of schrijft, en nieuwsgierig bent naar het verhaal achter het verhaal, dan is de Stadsreporters-redactie echt iets voor jou!

Jongerenredactie
De Stadsreporters zijn er om jongeren in Den Bosch een stem te geven in de media, maar ook om een nieuwsplatform te creëren met content waar jongeren in geïnteresseerd zijn.

De vraag is dus, wat vind jij interessant en wat is jouw visie op de maatschappij. De manier waarop je dit wilt doen, is helemaal jouw keuze. Denk hierbij aan vloggen, podcasts opnemen, foto's maken of een artikel schrijven, alles kan en je kunt gebruik maken van allerlei materialen om jouw visie tot leven te brengen. Daarnaast worden er vanuit de Mediawerkplaats gave cursussen aangeboden, die jou kunnen helpen om je skills te vergroten.

Naast nieuws uit Den Bosch is er ook ruimte voor bijvoorbeeld interviews, reviews, fotoreportages, grappige rubrieken en opiniepolls. Je mag dus echt out of the box denken.

Redactievergadering
We komen wekelijks bij elkaar om te bespreken wat voor verhalen en nieuws er die week centraal staan. Dit is gelijk ook een moment om van elkaar te leren, te brainstormen en samen met je redactiegenoten een mooi eindresultaat neer te zetten.

Wil je weten wanneer de volgende redactievergadering is, of welke cursussen er op de planning staan, neem dan een kijkje in de agenda. Hier kun je jezelf gelijk aanmelden, of stuur een mailtje naar brittopthoog@huis73.nl.

Contact
Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op onze website van De Stadsreporters om eerder gepubliceerd nieuws te bekijken.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Britt op 't Hoog, brittopthoog@huis73.nl.

Kijk in de agenda