We zijn overgegaan op een nieuw landelijk inlogsysteem. Je hebt daarover een mail ontvangen en het enige dat je hoeft te doen is opnieuw inloggen.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op via info@huis73.nl of 073-680 2900 (tijdens kantoortijden). 

Lees meer 

Oeteldonk Blèft Plèkke bij Huis73

Gepubliceerd op: 9 januari 2024 15:40

Kiet73 is meej hil de carnaval ut podium veur de clubkes. In ut bizonder omèrrumen we de (aller)jongste boeren en durskes. De keinder komme bij Kiet73 niks tekort en kenne lèkker speule. Denkt erom, bij ons kent gezelligheid ginne tijd, maor veural ginne leeftijd!

Vrijdag 9 februari: Echte Bontenaovond
20:33 – 1:11 uur
Om het Oeteldonkse carnaval alvast goed in te luiden is er vandaag vanaf 21:11 uur een echte ouderwets gezellige Bontenaovond bij Huis73. Onder begeleiding van presentator en plaatjesdraaier Johan kan en mag bijna alles. Natuurlijk serveren onze gastvrouwen en -heren iets lekkers naast het biertje.

Zaterdag 10 februari - Oud Hollandse Spelletjesmiddag oftewel Oeteldonks Keindervertier
12:11 – 20:11 uur
Huis73 opent om 13:11 uur de deuren en verwelkomt het klein grut voor het Oeteldonks Keindervertier. Maak met een spelletjeskaart in de hand een rondje langs de leukste Oud Hollandse spelletjes en krijg als beloning een leuk prijsje mee naar huis. Deelname gratis!

De ouwelui kunnen onbezorgd een drankje drinken want het team van Huis73 past goed op de keinder. Vanaf zaterdag is Huis73 ook heel de carnaval hét podium veur de clubkes!

Zondag 11 februari, maandag 12 februari en dinsdag 13 februari
13:11 – 20:11 uur
Huis73 houdt Open Huis waarbij de keinder van Oeteldonk weer van harte welkom zijn. Terwijl zij zich vermaken op het springkussen en in de speelzaal, kunnen de ouwelui onbezorgd een drankje drinken en genieten van de vele clubkes die het podium van Huis73 zullen betreden.

Hedde gij 'm al?
Ook dit jaar hebben we bij Huis73.nl weer een eigen Oeteldonks carnavalsembleem! Je scoort het embleem voor slechts €5 per stuk bij onze horecapunten op Hinthamerstraat 72 - 74 in Den Bosch. Pronkt dit unieke exemplaar binnenkort ook op jouw kiel of jasje? Op = op!