Nieuw: Huis73 uitleenpunt in Helvoirt

Gepubliceerd op: 15 juni 2022 13:20

Woon je in Helvoirt en ben je lid bij bibliotheek Vught of een andere vestiging van Huis73? Vanaf dinsdag 21 juni kun je boeken uit deze enorme collectie reserveren, lenen en inleveren in de hal van het HelvoirThuis.

HelvoirThuis voor boeken bibliotheek Vught

Boeken van Bibliotheek Vught worden makkelijker bereikbaar vanuit Helvoirt. 

Reserveer eenvoudig boeken en haal ze op of breng ze terug in het HelvoirThuis. Als lid van bibliotheek Vught of een andere vestiging van Huis73 kun je gebruik maken van deze nieuwe service. Met een abonnement kun je ook online cursussen volgen en via een app luisterboeken afspelen.

Wil je je laten inschrijven als lid van bibliotheek Vught? Hiervoor kun je terecht in het HelvoirThuis op maandag en dinsdag tussen 9.00-12.00 uur. Er is dan een medewerker van bibliotheek Vught aanwezig om uitleg te geven en te helpen bij reserveren en zoeken in de uitgebreide catalogus.

In het HelvoirThuis bestaat al een gratis boekenuitleen waar je zonder abonnement gebruik van kan maken, deze blijft gewoon bestaan.

Meer dan een klassieke bibliotheek
En het blijft niet bij deze service. Nu al is er spreekuur van de geheugenbibliotheek op elke eerste dinsdag van de maand tussen 13.30 en 15.30 uur. Je kunt dan terecht met alle vragen over dementie en de geheugenwijzer.

Daarnaast worden toekomstige activiteiten voorbereid: voorlezen voor kinderen en volwassenen, taalontmoetingen en leren lezen of schrijven, omgaan met de
computer en andere digitale vaardigheden zoals het veilig regelen van financiële zaken online.

Ideeën of suggesties?
Heb je vragen of ideeën voor samenwerking met bibliotheek Vught vanuit het HelvoirThuis? Ook dan kun je terecht op maandag- of dinsdagochtend. Uiteraard hoef je daarvoor geen lid te zijn van de bibliotheek.

Je vindt ons in de hal van het HelvoirThuis, we ontmoeten je graag daar!

Bibliotheek Vught / Helvoirt | Vanaf dinsdag 21 juni | Zelfservice tussen 09.00 – 22.30 uur | Service uren maandag en dinsdag 9:00 – 12:00 uur