We zijn overgegaan op een nieuw landelijk inlogsysteem. Je hebt daarover een mail ontvangen en het enige dat je hoeft te doen is opnieuw inloggen.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op via info@huis73.nl of 073-680 2900 (tijdens kantoortijden). 

Lees meer 

Nieuw: H73 Live!

Gepubliceerd op: 2 augustus 2021 14:40

Na het winkelen nog even een bandje kijken? Die borrel met je vrienden net dat beetje extra’s geven? Kom dan naar H73 Live!, de muzikale zaterdagmiddagborrel bij Huis73.

Pop, jazz, bigband of singer-songwriter: vanaf september staat er elke zaterdag weer een ander bandje uit de stad op het podium van Huis73. Loop binnen en ontdek met een drankje in de hand nieuwe muziek!

Bekijk hier de H73 Live! agenda

The stage is yours!
Elke zaterdagmiddag is het podium van Huis73 aan de Hinthamerstraat open voor live optredens van bandjes uit Den Bosch en omstreken. Van coverbandjes tot jazz, van bigband tot eigen repertoire: elke band kan zich aanmelden. Kom lekker spelen, doe podiumervaring op of kom nieuw materiaal try out-en. Nieuwsgierig naar wat er allemaal kan? Mail of bel dan naar Jeroen: jeroendoomernik@huis73.nl of 06-50670336.