Marcel van Roosmalen te gast in PERRON-3

Gepubliceerd op: 31 oktober 2022 12:39

Hij staat bekend om zijn droge humor, maar zelf lacht hij nergens om. We hebben het over journalist, columnist en schrijver Marcel van Roosmalen. Op maandag 14 november is hij te gast bij PERRON-3 in Rosmalen. Jean-Pierre Geelen van de Volkskrant interviewt hem over zijn onlangs verschenen boek Totaal.

Van Roosmalen was lange tijd een geheimtip voor iedereen met een goed gevoel voor humor, maar is inmiddels met podcasts, columns én een televisieprogramma niet meer weg te denken uit het medialandschap. Op maandag 14 november is hij op uitnodiging van Huis73 en Boekhandel De Omslag te gast bij PERRON-3 in Rosmalen. Jean-Pierre Geelen van de Volkskrant interviewt hem over zijn onlangs verschenen boek Totaal. 

Over Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen (Arnhem, 1968) is journalist, columnist en (reportage) schrijver. Marcel heeft een arendsoog voor het menselijk tekort en staat bekend om zijn droge humor. Zijn columns voor NRC Handelsblad behoren tot de meest gelezen van de krant, hij is een van de spraakmakendste Druktemakers bij De Nieuws BV op Radio 1 en hij maakt onderdeel uit van de populaire podcast De Krokante Leesmap. Daarnaast maakt hij samen met Gijs Groenteman de podcast Weer een dag en het televisieprogramma Media Inside.
Van Roosmalen brak door met zijn Hard gras-special Je hebt het niet van mij, het verslag van een jaar lang Vitesse volgen, zíjn club uit zíjn Arnhem. Een graag geziene gast werd hij er niet door in het stadion, maar het leverde hem wel de Nico Scheepmaker Beker op voor het beste sportboek.

Totaal

Het in mei verschenen werk Totaal bevat de beste reportages van Marcel uit de afgelopen twintig jaar: een must-have die garant staat voor uren leesplezier én in dit geval dient als uitgangspunt voor het interview door Jean-Pierre Geelen.

Kaarten

Kaarten (€12,50 inclusief pauzedrankje) zijn te koop aan de theaterkassa of online bij PERRON-3.
Telefonisch reserveren kan ook door te bellen naar: 073-850 7550 (voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten ongeacht het aantal kaarten).

Online kaartverkoop


Maandag 14 november | 20:00 – 22:00 uur | PERRON-3 Rosmalen | €12,50 (incl. pauzedrankje)