Auditie dag Playground Cabaret

Gepubliceerd op: 3 juni 2024 16:34

Zondag 11 augustus

De Playground Cabaret is een opleidingstraject voor iedereen die serieus aan de slag wil met zijn cabaretdroom. In dit zelf samen te stellen traject leer je in twee keer negen lesdagen de cabaretier die in jou zit (beter) kennen.

Voorafgaand aan dit traject organiseert Playground op zondag 11 augustus een auditie dag. GeĆÆnteresseerden zijn van 11:00 tot 14:00 uur welkom bij Huis73 Den Bosch in de Bank van Leening (Schilderstraat 33).

De dag begint met het gezamenlijk bekijken van alle persoonlijke presentaties. Iedere deelnemer presenteert zichzelf in een korte eigen act van maximaal 4 minuten. Deze act dient eigen materiaal te zijn en kan variƫren van stand-up comedy tot kleinkunstliedjes, personages of politieke conferences. Er is een piano en een keyboard beschikbaar voor begeleiding, of de mogelijkheid tot het afspelen van een muziekbestand.

Na het bekijken van alle acts nemen we even kort pauze om vervolgens alle aanwezigen van uitgebreide informatie over het traject te voorzien en de mogelijkheid te bieden om vragen te stellen. De dag eindigt uiterlijk om 14:00 uur.

Het doel van de dag is om te beoordelen of zowel de deelnemers als de organisatoren denken dat het traject geschikt is voor de deelnemers. Deelnemers ontvangen de dag na de auditie telefonisch bericht.

Klik hier voor meer informatie over Playground Cabaret of om direct in te schrijven!

Goed om te weten: Er is geen extra voorbereiding nodig voor de auditie, anders dan hierboven benoemd. Er wordt geen lunch verzorgd, dus deelnemers wordt geadviseerd om zelf iets lekkers mee te nemen indien gewenst.