We zijn overgegaan op een nieuw landelijk inlogsysteem. Je hebt daarover een mail ontvangen en het enige dat je hoeft te doen is opnieuw inloggen.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op via info@huis73.nl of 073-680 2900 (tijdens kantoortijden). 

Lees meer 

Wensen gaan in vervulling!

Gepubliceerd op: 8 augustus 2022 10:42

Op 7 oktober is het Nationale Ouderendag en proberen we zoveel mogelijk ouderen gelukkig te maken. Hiervoor zijn we op zoek naar ouderen met een wens en vrijwilligers om de wensen te laten uitkomen.

De Nationale Ouderendag is een jaarlijks terugkerend evenement op de eerste vrijdag van oktober. Op deze dag proberen we zoveel mogelijk individuele wensen van ouderen te vervullen.

Ouderen staan deze dag aan het roer. Zij kunnen een wens indienen die ze moeilijk alleen kunnen realiseren. Vaak gaat het om kleine wensen zoals een baby de fles geven, een kroket uit de muur trekken, een trouwjurk passen of een lekkere pannenkoek eten in het restaurantje waar ze jaren geleden met hun gezin kwamen. Het zijn vaak de herinneringen waar iemand van kan genieten. Om deze wensen uit te kunnen voeren zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons hierbij willen helpen. Draag jij ouderen een warm hart toe? Mail dan onder vermelding van 'Helpende Hand' een berichtje naar vught@huis73.nl. Vergeet niet om je naam en telefoonnummer aan ons door te geven.

Ben jij of ken jij een oudere uit gemeente Vught die een wens heeft? Neem dan contact met ons op door te mailen naar vught@huis73.nl. Je kunt ook bellen naar (073) 6802950 of langskomen bij de balie van Bibliotheek Vught tijdens openingstijden.

We doen ons uiterste beste om zoveel mogelijk wensen te vervullen. Iedereen die zich heeft aangemeld is sowieso welkom op 7 oktober van 10:00-13:00 uur in Jeugd- & Jongerencentrum Elzenburg voor een gezellig samenzijn. Gratis tickets voor deze datum zijn via deze link te reserveren.