Boekenbabbelaars Boekenclub

Ben je verzot op boeken en gezelligheid? Kom en doe mee met onze Boekenbabbelaars Boekenclub! De boekenclub voor jongeren (+/- 14 tot 30 jaar). Wij houden van gezelligheid en delen graag onze liefde voor boeken met elkaar!

Boekbespreking en Boekenbabbels

We komen maandelijks bijeen – de ene maand hebben we een inhoudelijke boekbespreking, de andere een boekenbabbels sessie.
Het is vrijblijvend, laagdrempelig én gratis, je kunt aansluiten wanneer je wilt! Meld je wel even van tevoren aan/af.
Je kunt je online in de agenda aanmelden, of stuur een mailtje of appje naar Siebe Brouwer: siebebrouwer@huis73.nl / 06-39 71 35 36.

Boekbespreking
Tijdens de boekbespreking praten we gezamenlijk over het boek dat we voor dat moment gelezen hebben. Het boek of overkoepelend thema dat we bij deze boekbesprekingen behandelen, kiezen we samen.

Eerder besproken titels zijn:

  • Slachthuis vijf van Kurt Vonnegut;
  • Lolita van Vladimir Nabokov;
  • het verhaal ‘Blauw’ uit het boek “De meisjes: Zeven sprookjes“ van Annet Schaap ;
  • Werk van Simone de Beauvoir.

Meer besproken titels en andere leuke boekentips vind je op onze Instagrampagina.

Boekenbabbels
Een gezellig boekenkletsmomentje. Heb je geen tijd om “verplicht” een boek te lezen, of spreekt het gekozen boek voor de komende editie je niet aan, maar ben je wél dol op lezen en alles wat met boeken te maken heeft? Kom dan naar onze boekenbabbels sessie!

Dit is een gezellige avond waarin we samenkomen om onze liefde voor boeken met elkaar te delen. De gesprekken zullen niet uitsluitend over literatuur gaan, maar het is wel de rode draad tijdens deze bijeenkomst.

Hopelijk zien we je snel bij een van onze aankomende edities!

Contact
Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via:

Siebe Brouwer
siebebrouwer@huis73.nl 
T 06-39 71 35 36
Op Instagram