Belastingaangifte

Webinar Belastingaangifte

Tijdens deze online bijeenkomst leer je van een belastingadviseur in een uur tijd hoe je heel simpel en correct de basis van je aangifte invult. Deelname is gratis.

Meld je aan voor het webinar op 2 maart

Hulp bij online belastingaangifte Den Bosch

Woont u in gemeente ‘s-Hertogenboch? Bij bibliotheek Rosmalen en Den Bosch zitten onze vrijwilligers klaar om u te helpen bij de belastingaangifte van 2023. U moet wel van tevoren bellen om een afspraak te maken: 073 680 2900.

Meer informatie

Workshop Hulp bij uw belastingaangifte

Op vrijdagmiddag 8 maart geeft belastingadviseur Michiel van den Nieuwelaar handvatten om zelf uw belastingaangifte in te vullen. De workshop vindt plaats in Bibliotheek Vught. Aanmelden kan via onderstaande button of door te bellen naar: 073 680 2950. 

Meld je aan

Spreekuren in DePetrus en HelvoirThuis

Heb je een minimuminkomen? Dan kun je in maart en april ook op afspraak naar de belastingspreekuren in het HelvoirThuis of bij de gezamenlijke partners in DePetrus in Vught. Je wordt dan gratis geholpen bij het invullen van de belastingaangifte. 
Voorwaarde is dat je een werkzame DigiD hebt. 

Bel voor een afspraak: 073-680 2950 of mail naar henriettevanlamoen@huis73.nl.

Mail naar Henriette

DigiD spreekuur

Heeft u een vraag over DigiD? We helpen u graag tijdens één van de DigiD inloopspreekuren:  

Buiten deze speciale DigiD spreekuren kun je ook altijd in de bibliotheek terecht voor hulp bij DigiD zaken en het online communiceren met de overheid. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken.

Bekijk alle data en tijden

Cursus Digisterker

Tijdens Digisterker leert u hoe u veilig gebruik kunt maken van DigiD en de websites van de overheid. U leert onder meer: 

  • Een DigiD aanvragen en gebruiken
  • Afspraken maken via internet
  • Formulieren invullen
  • Toeslagen aanvragen
  • Uw persoonlijke omgeving op internet beheren
  • Inloggen op websites van de overheid (bijv. toeslagen.nl en belastingdienst.nl)

Data voor de eerstvolgende cursus in Den Bosch: 13, 20, 27 maart en 3 april. Geef je op via klikentik@huis73.nl of 073 6802900.

Meer informatie