Belastingaangifte

Informatiebijeenkomst Den Bosch

Expert Djoline van der Heijden vertelt op 16 maart waar je op moet letten bij het doen van belastingaangifte. Vervolgens kun je hier zelf thuis mee aan de slag.

Meld je aan voor deze informatiebijeenkomst via klikentik@huis73.nl

Hulp bij online belastingaangifte Den Bosch

We helpen je gratis bij het online invullen van de belastingaangifte. Voorwaarde is dat je een werkzame DigiD hebt. In maart en april op woensdag en donderdag op afspraak bij Huis73.

Bel voor een afspraak van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 tot 17.00 uur naar 073 – 680 29 00.

Spreekuren in DePetrus, De Rode Rik en HelvoirThuis

Heb je een minimum-inkomen? Dan kun je in maart en april voor de één-op-één spreekuren en hulp bij het invullen ook terecht in DePetrus, De Rode Rik en HelvoirThuis. Voorwaarde is dat je een werkzame DigiD hebt.

Bel voor een afspraak 073-680 2950 of mail henriettevanlamoen@huis73.nl.

Informatiebijeenkomst Vught

Wil je zelf de belastingaangifte invullen, maar heb je tips nodig?  Op 4 maart van 10:30-11:30 uur geeft belastingadviseur Michiel van den Nieuwelaar je handvatten om zelf de belastingaangifte in te vullen en beantwoordt vragen. Toegang is gratis.

Aanmelden kan bij de balie van de bibliotheek, via de agenda of  telefonisch 073-680 29 50. 

Informatiebijeenkomst Boxtel

Op 18 maart (10.30u) neemt belastingadviseur Nena Floris stap voor stap de aangifte door, zodat je er zelf thuis mee aan de slag kunt. Je krijgt tips & advies en er is tijd om vragen te stellen. Toegang is gratis.

Graag wel even aanmelden via de agenda of bel naar 073-680 29 60. 

Informatiepunt digitale overheid

Moet je digitaal iets regelen met de overheid, bijvoorbeeld een Digi-D aanvragen en heb je hulp nodig? Wij helpen je graag op weg. Je vindt het Informatiepunt Digitale Overheid in Den Bosch, Vught en Boxtel. Kom eens langs.

Meer informatie

Cursus digisterker

De overheid gaat digitaal, u ook? Leer hoe u digiD kunt gebruiken het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen van zorg, werk zoeken of het doorgeven van uw verhuizing en meer.

Meer over digisterker

Digitaal inloopspreekuur

Vragen over smartphone, computer of tablet? Voor alledaagse vragen over digitale zaken kan je terecht bij het digitaal inloopspreekuur. Loop eens binnen en neem je mobiel of tablet mee. 

Kom eens langs