Huis73 Eten en Drinken

De gastvrouwen en gastheren van Huis73 Eten en Drinken zorgen ervoor dat jij je meteen bij binnenkomst welkom voelt. Plof na dit warme ontvangst lekker neer op een bank of kies een gezellig tafeltje uit in één van onze sfeervolle ruimtes. Ons horecateam serveert een uitgebreid en duurzaam assortiment. Stap je juist binnen met een vraag? Ook dan helpen zij je graag.

Eerlijke menukaart
Met zorg bereiden onze mensen een perfecte latte macchiato. Of kies je liever voor een kopje (h)eerlijke thee? We schenken trouwens ook prachtige biologische wijnen. Echt een aanrader! En zo kunnen we nog wel even doorgaan, want onze kaart staat boordevol met de lekkerste drankjes, broodjes en borrelhapjes. Stuk voor stuk op een eerlijke manier geproduceerd. Daar zijn we stiekem best trots op.

Bekijk hier onze menukaart!

Duurzaam assortiment
Huis73 Eten en Drinken kiest heel bewust voor een eerlijke menukaart. We letten in alles wat we doen goed op duurzaamheid en verantwoord ondernemerschap. Daar selecteren wij ook onze horecapartners op. Zodoende bestaan onze arrangementen standaard uit biologische producten.

Sparen voor gratis producten
Neem jij met regelmaat plaats in één van onze sfeervolle horecaruimtes en kan je geen genoeg krijgen van al het lekkers op de kaart? Start dan vandaag nog met het sparen voor gratis producten! Voor elke euro die je besteedt bij Huis73 Eten & Drinken, ontvang je 1 punt. De gespaarde punten zijn vervolgens in te wisselen voor gratis producten.

Lees hier hoe het werkt.

Catering op maat
We hebben bij Huis73 Eten en Drinken voor ieder wat wils. Van Bourgondisch bitterballetje bij de borrel tot een biologische lunch als aanvulling op een workshop of vergadering. De meeste gerechten bereiden we in eigen keuken. Kom je met een grote groep? Fantastisch, dan schakelen we een gelijkgestemde cateraar uit de regio in.