Zin op Zondag met Arthur Japin en Jeroen Thijssen

Gepubliceerd op: 27 augustus 2020 14:46

Het nieuwe seizoen van de Literaire Talkshow gaat weer van start op 13 september. Marja Käss ontvangt Arthur Japin en Jeroen Thijssen.

Huis73 en Adr. Heinen gaan weer van start met Zin op Zondag; hét programma op de zondagmiddag met aanstormend literair talent én bekende schrijvers. Programmamaker en presentator Marja Käss ontvangt iedere maand twee verrassende schrijvers in een informele setting.

Deze maand: Arthur Japin en Jeroen Thijssen! Kom meer te weten over hun nieuwste boek, hun werkwijze en hun toekomstplannen. Laat je verrassen door boeken die wellicht buiten jouw favoriete genre vallen. Met ontmoeting, signeren en borrel na afloop. En deze keer ook thuis te volgen via een livestream.

Arthur Japin – Mrs. Degas
Mrs. Degas is Japin’s nieuwe historische roman over de schilder Edgar Degas.

Wanneer Degas zijn huis uit moet, duikt een jonge vrouw op om zijn archieven te helpen ordenen. Zij is echter niet wie zij beweert te zijn en in het geheim brengt zij aan iemand verslag uit over haar bezoekjes. Zij wekt Degas' herinnering aan de enige – en onmogelijke – liefde van zijn leven: zijn blind geworden Amerikaanse nichtje Estelle, een Creoolse uit New Orleans, die hij daar schilderde terwijl zij bloemen aan het schikken was.


Jeroen Thijssen – De terugkeer 
In De terugkeer keert Simon na jarenlang in Indonesië te zijn geweest, terug naar zijn geboortestad in Brabant. De wereld veranderde, familie werd ouder en vreemder, zijn moeder ligt op sterven. Tijd genoeg om het familiegeheim, waar steeds langs gekeken werd, onder ogen te zien.

De middag wordt gepresenteerd door Marja Käss, docent drama, programmamaker/presentator en adviseur op het gebied van literatuur, theater en andere kunstdisciplines. 

Zowel live als thuis te volgen
Als je snel bent kun je nog een kaartje bemachtigen om Zin op Zondag live bij te wonen. Deze keer is het echter ook mogelijk om via een livestream vanuit huis naar de literaire talkshow te kijken. Dus ben je aan huis gebonden of viste je net achter het net voor een live-ticket? Bekijk Zin op Zondag dan vanuit je luie stoel!


Zondag 13 september | 15.00 – 17.00 uur | Huis73 (Hinthamerstraat 72-74) | €12,50 (inclusief drankje), livestream € 5,-


Tickets