Studeren weer mogelijk bij Huis73

Gepubliceerd op: 8 maart 2021 14:58

Vanaf woensdag 10 maart zijn scholieren en studenten weer welkom om te studeren bij Huis73. Alle scholieren en studenten tot en met 27 jaar zijn van harte welkom. Vergeet niet te reserveren.

In de gebouwen aan de Hinthamerstraat in ’s-Hertogenbosch en bij Bibliotheek Rosmalen zijn in totaal 63 studieplekken beschikbaar. Ook zijn er aan de Hinthamerstraat muziekstudio's beschikbaar om solo te oefenen. Alle scholieren en studenten tot en met 27 jaar zijn van harte welkom. 

Ook in Vught kunnen jongeren (t/m 18 jaar) weer studeren, daar werkt Huis73 samen met Theater de Speeldoos, Jeugd- en jongerencentrum Elzenburg en Welzijn Vught.

Alles is in goed overleg met de gemeente ’s-Hertogenbosch en gemeente Vught georganiseerd.

Reserveren van studieplekken

Huis73 is blij om jongeren op een verantwoorde manier een plek te bieden in een tijd dat ontmoeting niet vanzelfsprekend is en er een grote behoefte is aan een andere omgeving dan thuis.  

Scholieren en studenten in de leeftijd 12 tot en met 27 jaar kunnen op doordeweekse dagen een tijdsblok reserveren. De tijdsblokken zijn van 9:00 -  12:30 uur en van 13:00 tot 16:30 uur en gelden voor een plek aan de Hinthamerstraat of Bibliotheek Rosmalen. Reserveren is verplicht.

Natuurlijk gelden de algemene RIVM richtlijnen. Kijk hier voor alle spelregels

Studeren in een muziekstudio

Zoek je een plek om te oefenen op je muziekinstrument? Dan ben je welkom bij Huis73. Reserveer minimaal 1 uur van te voren een muziekstudio voor jou alleen. Alléén voor scholieren en studenten tot 27 jaar is het mogelijk om een gratis muziekstudio te reserveren!

Vught

Ook in Vught kunnen jongeren t/m 18 jaar weer studeren, daar werkt Huis73 samen met Theater de Speeldoos,  Jeugd- en jongerencentrum Elzenburg en Welzijn Vught. Reserveer je studieplek telefonisch via 073-656 55 88 of stuur een DM via Instagram  naar Theater_de_speeldoos_vught