Live vanuit je luie stoel: Zin op Zondag

Gepubliceerd op: 12 oktober 2020 12:20

Literaire talkshow met gasten Manon Uphoff en Bibi Dumon Tak kan je live volgen vanuit huis.

Zin op Zondag nu ook via Livestream te volgen


Zin op Zondag op 18 oktober is uitverkocht. Tenminste, als je hét programma op de zondagmiddag met aanstormend talent én bekende schrijvers tenminste live bij wilde wonen. Maar heb je met dit regenachtige weer geen zin om de deur uit te gaan? Dan volg je de literaire talkshow toch gewoon live vanuit je luie stoel? Daarvoor zijn nog genoeg kaartjes beschikbaar.

Programmamaker en presentator Marja Käss ontvangt iedere maand twee verrassende schrijvers in een informele setting en deze maand zijn dat Manon Uphoff en Bibi Dumon Tak! Kom meer te weten over hun nieuwste boek, hun werkwijze en hun toekomstplannen. Laat je verrassen door boeken die wellicht buiten jouw favoriete genre vallen.

Manon Uphoff - Vallen is als vliegen
Manon Uphoff kennen we van haar veelgeprezen boeken als Begeerte, Gemis, Koudvuur en De zoetheid van geweld. Met haar laatste roman Vallen is als vliegen schreef ze een indringende en eerlijke roman over seksueel misbruik in het gezin, deels gebaseerd op eigen ervaringen.

Bibi Dumon Tak - De dag dat ik mijn naam veranderde
Bibi Dumon Tak is vooral bekend als schrijfster van non-fictieve kinderboeken. In haar autobiografische roman De dag dat ik mijn naam veranderde beschrijft ze hoe ze door haar ex-zwager na de dood van haar zus uit het leven van haar neefjes werd verbannen.

De middag wordt gepresenteerd door Marja Käss, docent drama, programmamaker/presentator en adviseur op het gebied van literatuur, theater en andere kunstdisciplines.

Zondag 18 oktober | 15.00 – 17.00 uur | Huis73 (Hinthamerstraat 72-74) | Livestream: € 5,-

Tickets