De Vakantiebieb is weer open

Gepubliceerd op: 7 juli 2020 12:08

In juli en augustus kan je weer gratis e-books lenen met de VakantieBieb.

Vanaf 1 juli trakteert de Bibliotheek weer op een zomercadeautje: de VakantieBieb-app, met een mooie selectie van e-books voor jong en oud. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief. Je mag ze twee maanden gratis lenen, ook als je geen lid bent van de bibliotheek! De Vakantiebieb is tot en met 31 augustus ‘geopend’.

Gratis app
De app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor vakantie.

E-books en luisterboeken
Veel mensen weten nog niet waar ze deze zomervakantie doorbrengen. Maar waar je ook bent: met de VakantieBieb kan je heerlijk op leesavontuur. 

Voor de jongste lezers is er bijvoorbeeld SuperDolfje van Paul van Loon en zijn er verhalen van Guusje Nederhorst en Jacques Vriens. Jongeren kunnen genieten van boeken als Instagirl van Annette Mierswa en Klem van Mel Wallis de Vries. En voor volwassenen is er ook veel moois: denk aan Otmars zonen van Peter Buwalda of De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan.

Omdat er zowel e-books als luisterboeken in de VakantieBieb zitten, kan je kiezen voor lezen of luisteren – net wat op dat moment het beste uitkomt.

Winactie voor jeugdige lezers
Zoals ieder jaar is er een winactie voor lezers tot en met 18 jaar. Wil jij kans maken kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon? Laat weten wat jouw favoriete boek in de VakantieBieb is.

Naar de winactie

Meer informatie
De VakantieBieb-app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play. De boeken zijn voor iedereen te lezen van 1 juli t/m 31 augustus 2020. De VakantieBieb is een dienst van de online Bibliotheek en wordt door de KB aangeboden namens alle bibliotheken in Nederland.