Corona Update

Gepubliceerd op: 18 november 2020 10:21

Onze deuren kunnen vanaf donderdag 19 november weer verder open! De bibliotheek is met aangepaste openingstijden weer geopend. Activiteiten en cursussen tot 30 personen gaan weer door. De studiezaal van huis73 Den Bosch is open, reserveren is wel verplicht. Vergeet je mondkapje niet! We doen ons uiterste best om je ondanks alles toch gastvrij en veilig te ontvangen.

De maatregelen vanaf 19 november:

 

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht voor alle bezoekers vanaf 13 jaar.
  • Je bent welkom om te lenen in de bibliotheek en boeken terug te brengen. Vergeet je pasje niet, zonder pasje kan je niet lenen.
  • Cursussen en kleine activiteiten met max. 30 personen gaan door, aanmelding is noodzakelijk. Zingen in groepverband mag nog niet.
  • De studiezaal van Huis73 Den Bosch is open, reserveren is verplicht.
  • De bibliotheek sluit op werkdagen om 18.00 uur.
  • De horeca is gesloten.
  • Werk- en studieplekken in andere vestigingen zijn gesloten. Ook computerplekken en de leeszaal zijn momenteel gesloten (dit geldt in alle vestigingen).
  • Lang verblijf is niet mogelijk.
  • De deuren van pand nr 74 zijn open tot 21 uur, daarna kan je het pand via de achterdeur verlaten tot 22.00 uur.

Behoor je tot een kwetsbare groep? Dan is het sterk aanbevolen om ons voor 11.00 uur te bezoeken. De ervaring leert dat het dan rustiger is. We vragen mensen die niet tot een kwetsbare groep behoren hier rekening mee te houden. 

Reserveer hier je studieplek

Vestigingen

Kijk hier voor specifieke maatregelen per vestiging.

Bibliotheek Berlicum, Bibliotheek Sint Michielsgestel, Bibliotheek Rosmalen en Bibliotheek Vught zijn gevestigd in een accommodatie met meerdere partners. Voor aanvullende maatregelen op die plekken verwijzen we je graag door naar:

Activiteiten en cursussen
Kleinschalige activiteiten en cursussen gaan door. We zorgen dat er voldoende afstand kan worden gehouden en we hanteren een maximum van 30 bezoekers. Wil je zeker weten of je cursus doorgaat? Neem dan contact op met je cursusdocent. Voor actuele informatie over specifieke activiteiten zoals voorlezen, lezingen en workshops kijk in onze agenda. Voor alle activiteiten geldt dat aanmelden noodzakelijk is. Voor de inloopspreekuren van Seniorweb (incl. hulp bij coronamelder), Taalhuis en E-books kan je aanmelden bij de balie in de bibliotheek.

Coronamelder App
Wil je meer weten over het gebruik van deze App of heb je hulp nodig bij het installeren? We helpen je graag. Kijk hier voor meer informatie

Tenslotte
Houd je aan de basisregels en blijf thuis bij klachten die horen bij het Coronavirus. Als je ons wilt bezoeken, kijk dan van tevoren op de website of er iets veranderd is. We blijven de ontwikkelingen nauwgezet volgen.

Blijf gezond, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!