Corona Update oktober

Gepubliceerd op: 30 september 2020 12:19

Update 15 oktober: De ontwikkelingen rond het corona-virus en de aangescherpte coronamaatregelen maken ook bij Huis73 en vestigingen in de regio nieuwe tijdelijke maatregelen noodzakelijk. We doen ons best je gastvrij te ontvangen en onze diensten voort te zetten binnen de mogelijkheden die we hebben. Veiligheid voor iedereen staat voorop.

Wat verandert er bij Huis73 met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober?

  • Onze studie- en werkplekken, de computerplekken en de leeszaal zijn momenteel gesloten (dit geldt in alle vestigingen)
  • Je bent welkom om te lenen in de bibliotheek en boeken terug te brengen. Vergeet je pasje niet, zonder pasje kan je niet lenen.
  • Cursussen en kleine activiteiten met max. 30 personen gaan door, aanmelding is noodzakelijk.
  • De horeca is gesloten.
  • Lang verblijf is niet mogelijk.
  • Vanaf maandag 19 oktober hanteren we een mondkapjesplicht voor alle bezoekers vanaf 13 jaar.
  • De bibliotheek sluit op werkdagen om 18.00 uur.
  • De deuren van pand nr 74 zijn open tot 21 uur, daarna kan je het pand via de achterdeur verlaten tot 22.00 uur.

Behoor je tot een kwetsbare groep? Dan is het sterk aanbevolen om ons voor 11.00 uur te bezoeken. De ervaring leert dat het dan rustiger is. We vragen mensen die niet tot een kwetsbare groep behoren hier rekening mee te houden. 

Vestigingen
Kijk hier voor specifieke maatregelen per vestiging.

Bibliotheek Berlicum, Bibliotheek Sint Michielsgestel, Bibliotheek Rosmalen en Bibliotheek Vught zijn gevestigd in een accommodatie met meerdere partners. Voor aanvullende maatregelen op die plekken verwijzen we je graag door naar:

Activiteiten en cursussen
Kleinschalige activiteiten en cursussen gaan door. We zorgen dat er voldoende afstand kan worden gehouden en we hanteren een maximum van 30 bezoekers. Wil je zeker weten of je cursus doorgaat? Neem dan contact op met je cursusdocent. Voor actuele informatie over specifieke activiteiten zoals voorlezen, lezingen en workshops kijk in onze agenda. Voor alle activiteiten geldt dat aanmelden noodzakelijk is. Voor de inloopspreekuren van Seniorweb (incl. hulp bij coronamelder), Taalhuis en E-books kan je aanmelden bij de balie in de bibliotheek.

Coronamelder App
Wil je meer weten over het gebruik van deze App of heb je hulp nodig bij het installeren? We helpen je graag. Kijk hier voor meer informatie

Tenslotte
Houd je aan de basisregels en blijf thuis bij klachten die horen bij het Coronavirus. Als je ons wilt bezoeken, kijk dan van tevoren op de website of er iets veranderd is. We blijven de ontwikkelingen nauwgezet volgen.

Blijf gezond, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!