Boekenweek 2021

Gepubliceerd op: 4 maart 2021 16:44

Maart staat altijd in het teken van de Boekenweek. De echte Boekenweek is dit jaar uitgesteld tot de zomer, maar omdat je het boek nooit genoeg kunt vieren en jouw favoriete boekhandel en bibliotheek ook de komende maanden alle steun kunnen gebruiken, is er van 6 t/m 14 maart Het voorwoord van de Boekenweek. Geen Boekenweek, maar wel een week vol boeken. Want de mooiste gedichten en verhalen vind je in de boekhandel en de bibliotheek, juist in deze tijd!

Boekentips tijdens het Voorwoord van de Boekenweek

Ook vanuit Huis73 steunen we natuurlijk de boekhandel. We zijn blij met de manier waarop zij een bijdrage leveren aan het leesplezier in stad en dorp. We werken graag met ze samen aan de mooiste projecten zoals Zin op Zondag en de Literaire Manifestatie. Ze zijn voor ons een onmisbare schakel in onze gezamenlijke doelstelling van leesbevordering en leesplezier. We roepen dan ook graag op om jouw favoriete boekhandel te (blijven) steunen. 

Tijdens het Voorwoord van de Boekenweek tippen onze collega’s én de collega’s van de boekhandels in de regio daarom iedere dag een ander boek via onze social media-kanalen. Een boek dat gekocht kan worden in de boekhandel of geleend kan worden in de bibliotheek (via afhaalbieb of als e-book of luisterboek). Alvast veel leesplezier!

De Avond van het Boek
Tijdens het Voorwoord van de Boekenweek vindt op zaterdag 13 maart 'De Avond van het Boek' plaats. Een avond die online te volgen is voor iedereen die in boeken en literatuur is geïnteresseerd. De bekende auteurs Marieke Lucas Rijneveld (winnaar Booker Prize) en Hanna Bervoets (schrijfster Boekenweekgeschenk) staan deze avond in de spotlights.

Tickets kunnen worden besteld via www.nachtvandeliteratuur.nl/13-maart-2021-avond-van-het-boek