Welkom bij het DigiTAALpunt

Wil je beter worden in lezen, schrijven, rekenen? Meer leren doen met de computer, tablet of smartphone? Loop binnen en ontdek hoe het DigiTAALpunt je verder kan helpen. Je bent van harte welkom.

 

Wat wil je doen?
Een CoronaToegangsbewijs maken? Wil je leren skypen? Taalles volgen? Samen met een taalmaatje oefenen op de computer? Wil je meer leren over het gebruik van mobiel en laptop? Of gratis een boek lenen uit de kast met makkelijk te lezen boeken? Meedoen met leesgroepen en taalontmoetingen? Het kan.

Vragen? Wij helpen je graag.
Je bent welkom op de inloopochtenden op dinsdag en donderdag van 9.00 - 11.00 uur. Je kunt advies over taalles krijgen, gratis hulp bij digitale vragen of een cursus Klik & Tik en Digisterker volgen. Het DigiTAALpunt helpt je verder. Tel 06 - 22 81 70 08

Taalgids Laury
Zoek je informatie over cursussen die je kan volgen? Taalgids Laury Schellekens is aanwezig op donderdagochtend. De ene week in Noord, de andere in West. Zij kent alle mogelijkheden in de stad voor cursussen en trainingen om je basisvaardigheden te verbeteren.

Hier vind je het DigiTAALpunt

West
DigiTAALpunt Helftheuvel vind je bij: KOO Wijkplein, Helftheuvelpassage 109 in Den Bosch.
Open op dinsdag en donderdag van 9.00 - 11.00 uur.

Noord
DigiTAALpunt Noord vind je in BBS De Hambaken, het Wielsem 1 in Den Bosch.
Open op dinsdag en donderdag van 9.00 - 11.00 uur.

Over het DigiTAALpunt

Het DigiTAALpunt is een initiatief van Huis73, Farent en KWIC, partners in het Bossche Taalnetwerk. Samen werken we eraan dat meer mensen de kans krijgen om zich te blijven ontwikkelen en hun basisvaardigheden te versterken.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Charlotte van den Eijnden, Huis73 Den Bosch, via digitaalpunt@huis73.nl of tel 073 6802900

Vrijwilliger worden?
Heb je hart voor taal? Digitale kennis die je graag wil overdragen? We zoeken regelmatig vrijwilligers die het Inlooppunt kunnen ondersteunen. Kijk hier voor meer informatie.