We zijn overgegaan op een nieuw landelijk inlogsysteem. Je hebt daarover een mail ontvangen en het enige dat je hoeft te doen is opnieuw inloggen.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op via info@huis73.nl of 073-680 2900 (tijdens kantoortijden). 

Lees meer 

Digitaal Atelier

MAAKAVOND jongeren en volwassenen

Om de week op donderdag MAAKAVOND! Ben jij met technologie, code, kunst en/of vormgeving bezig of wil je hier meer over leren? Dan is de MAAKAVOND wat voor jou! Werk aan je eigen projecten en maak daarbij gebruik van de faciliteiten van het Digitaal Atelier (3d-printer, soldeerbouten, naaimachines, lasercutter, vr-set, div. gereedschappen en meer).

Check de data in de agenda

MAAKMIDDAG kids

Elke woensdagmiddag van 13.00-17.00 uur! Vind je uitvinden, technologie, code, kunst en/of vormgeving interessant? Heb je zin om samen te komen met andere creatievelingen? Dan is de MAAKMIDDAG wat voor jou! Er is altijd iets leuks te doen en te maken of je kunt aan eigen projecten werken. Iedereen is een maker!

Check de data in de agenda

UitvindersLab

Elke maand een nieuw UitvindersLab vanuit het Digitaal Atelier. In Den Bosch of in de bibliotheek bij jou in de buurt! Kom uitvinden, experimenteren en maken. Elke keer staat er weer een ander thema, materiaal of technologie centraal en ga je met iets leuks weer naar huis. Dus alle uitvinders verzamelen!

Check de data in de agenda

Workshops

Jong en oud kunnen diverse workshops volgen rondom creatieve technologie. Denk aan ontwerpen voor de 3d-printer en lasercutter, creatief coderen en het maken van zelfbedachte machines. 

Bekijk het actuele aanbod in de agenda

CoderDojo

Gaat jouw hart sneller kloppen van programmeren, apps ontwikkelen en het maken van games? Neem dan deel aan een CoderDojo! Naast het leren programmeren ontmoeten deelnemers ook anderen die interesse in technologie hebben. CoderDojo's vinden plaats in Den Bosch, Rosmalen en Vught.

Vind alles over de CoderDojo hier

Digitaal burgerschap - VERSE ALGORITMES

VERSE ALGORITMES is een experimenteel project waarin we de rol van burgers rondom digitalisering onderzoeken. Hierin wordt samengewerkt met het onderwijs, kunstenaars en ontwerpers, wetenschappers, filosofen en met jou!

Website Verse algoritmes

Vragen of contact?

We geven het Digitaal Atelier graag samen met jou vorm! Wil je meer informatie over het Digitaal Atelier, heb je een tof idee dat je met ons wil delen of heb je vragen over een activiteit? Mail dan naar Jitske Blom, projectleider Digitaal Atelier: 
jitskeblom@huis73.nl. Het Digitaal Atelier is ook te volgen op Instagram.

Vrijwilliger worden?

Voor het Digitaal Atelier in Den Bosch zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om kinderen te begeleiden in hun technische en creatieve proces.

Vrijwilliger Digitaal Atelier

Huis73, de game!

Ontdek de wereld van Huis73 in Huis73, de game! Ga op ontdekkingsreis en verzamel alle items.
Je gaat in de verschillende huizen van Huis73 op zoek naar munten, een sleutel, extra levens en een geheime kamer. Lukt het jou om de game uit te spelen?!

Huis73, de game!