Theater

Vind je het geweldig om te shinen op het toneel en jezelf in te leven in een rol? Dan is theater het traject voor jou! Hier leer je met je mede deelnemers en coaches de fijne kneepjes van het vak en leer je het begin van acteren en theater!

Hallo, ik ben Marc van Creij

Mijn naam is Marc van Creij (32 jaar) en ik ben vanaf deze editie betrokken als coach bij Art United. Ik ken Art United al wat langer omdat ik in het verleden al enkele workshops heb verzorgd als gastdocent. Maar vanaf deze editie ben ik jullie theatercoach. 

Als theatermaker ben ik verder werkzaam voor mijn eigen theaterschool, werk ik als muziek en theaterdocent op basisscholen en verzorg ik workshops voor verschillende kunstencentra in de omgeving. Tijdens de theaterworkshops die ik verzorg probeer ik altijd te zoeken naar de ideale balans tussen plezier maken en jezelf ontwikkelen. Theater en muziek zijn de middelen die ik daarbij inzet.

Ik spreek jou als deelnemer aan als theatermaker. Ik maak je deelgenoot van het proces om het beste uit ‘het materiaal’ te halen, een zoektocht vol spanning, plezier en uiteindelijk ook persoonlijke groei. Kom het zelf ervaren! Leuk gaat het sowieso worden. 

Hopelijk zie ik je snel!

Meld je nu aan voor Art United!